Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר - furi mrv -t604 v12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך המגבר הזה.... הוא נישרף לי אחרי יום ואני צריך לקבל אחד אחר אותו דבר תגידו לי איך הוא, דרך אגב הוא היה יד שנייה והוא היה מורכב על גב הסאב וופר... יש השפעה לשריפה של המגבר?

תודהה...

פורסם

מה הוא היה מורכב כל הסאב?

זה יכול לגרום להרס מהיר יותר של המגבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה רוצה לומר לי שהמגבר והסאב באותה תיבה? הוא היה על הגב שלה ?

כמובן שיקרו לך דברים במגבר בלי קשר מאיזה חברה הוא..

יהיו זעזועים ודברים שישפיעו ויהרסו אותו חוץ מזה מי אמר לך שהכבלים לא משפיעים אחד על השני חוץץ ממה שיש בתוך התיבה אולי יש קרע כלשהו והכל קיצר ??

פורסם

תפסיקו לכתוב שטויות! מה תגידו על זה?

http://www.alpine-europe.com/content/english/k108.Powered-Subwoofers-Boxes_For-the-trunk-of-a-car-conceives-This-bass-crates-supply-exactly-the-strong-and-thundering-bass--which-serious-bass-lovers-want-to-hear.htm

אההה בטח אלפיין לא יודעים מה הם עושים וסתם תקעו שם מגבר על גב קופסא של הסאב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אתה רוצה לומר לי שהמגבר והסאב באותה תיבה? הוא היה על הגב שלה ?

כמובן שיקרו לך דברים במגבר בלי קשר מאיזה חברה הוא..

יהיו זעזועים ודברים שישפיעו ויהרסו אותו חוץ מזה מי אמר לך שהכבלים לא משפיעים אחד על השני חוץץ ממה שיש בתוך התיבה אולי יש קרע כלשהו והכל קיצר ??

כמעט 99.9% מהסאבים לבית מגיעים עם מגבר מובנה, וחלקם גם בעשרות אלפי שקלים...

עובדים שנים ולא קורה להם דבר.

חוצמזה, מה זה משנה עם מגבר נמצא על התיבה או שהוא במרחק 5-10 ס"מ.

תעשה טובה לפורום ותפסיק לכתוב שטויות בנושאים שאתה לא מבין בהם.

under construction..

פורסם

אני אגיד לך איך הוא - הוא זבל! לצערי...:-(

כמו שכבר ציינו כאן, אין קשר לעניין אם הוא יושב על הסאב. זה לא שהוא מרים איזה סאב מטורף שמקפיץ לך את התיבה בתוך הבגאז'...אין כזה דבר.

(הוא גם פשוט לא יהיה מסוגל לזה, גם אם תתקין את הסאב בתחתית התיבה ותשים אותה על מזרון תלוי גל הגגון של הרכב...)

קיצר אל תצפה לנפלאות מהמגבר הזה, זה חיקוי סיני איכותי כמו שרק הסינים אוכלי האורז האלו מסוגלים לעשות אחרי לילה קשה בשירותים.

מצטער בשבילך אבל ככה עובד מגבר ב 1 שקל.

אני מאמין שאתה לא נכנס לפורום הזה כדי לקבל חיזוקים חיוביים, קבל את האמת המרה.

אני הייתי מציע לקבל שם זיכוי או משהו כזה אם אפשר ולנצל את התקציב, טיפה יותר חכם. תמשיך לקרוא ולברר בפורומים השונים. אבל כדאי שתעשה זאת לפני הקנייה ולא אחרי...שכבר הכל שרוף ומעלה עשן/ריח...:wink:

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

היה לך אחד? התנסת בו ? שאתה בוזה את שמו?

אני בטוח וסגור שלא.

לעומת זאת לי יש איתו ניסיון בר שנה.

המגבר חובר בשנה הזו במספר לא מועט של ווריאציות ועבד ניפלא בלי שום בעיה .יש לי רק מילים טובות לומר עליו .ובשונה ממך אני מבסס דברים מניסיון אישי בשטח!

אל תחרטט משהו על מוצר על סמך דיעות קדומות שהיו מביישות גם את האדם הקדמון.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אחי, תפשת אותי - אני לא התנסיתי איתו.

אבל - מספיק לי לראות שמדובר בחיקוי שזול זו מחמאה בשבילו, הדומה למרבה ההפתעה למגברי ALPINE וגם אפילו מוצג בשם דגם דומה, אבל נמכר בAUTODEPOT ב איזה 500 שקל עם קניית שמשייה, ונשרף אחרי חודש ל 98% מהמשתמשים (אתה ב 2% האחרים כנראה)

אסף, כל הכבוד לך שהחזקת איתו מעמד בלי להופכו לעציץ אחרי חודש. FURI רוצים להעניק לך את תואר משתמש השנה, הם שולחים קטנוע לאסוף את כולם לכנס.

עובדה שהבן אדם אומר שנשרף לו אחרי חודש. כנראה לא מוצלח יותר מידי, אני עדיין לא שמעתי על מישהו שהשתמש במגבר ALPINE מהדגם המקורי, שנשרף לו מגבר אחרי חודש, אתה כן?

קיצר, לעניין. אין ניסיון אישי במגבר הנל', יש לי הרבה נסיון במגברים אחרים.

אני לא מאמין ב___ הזה. בסטריאו, כמו בכלכלה, "אין ארוחות חינם" חביבי.

מסכן הבחור, ביעסנו אותו. טוב :

"אחי מגבר פצצה, אל תדאג, יחליפו לך חדש כל חודש".(ממילא עלה להם 100 ש"ח לחתיכה...)

פורסם

כנראה... שמע אבל לא נעים מהבחור, מסכן. נשרף אחרי יום? איזה באעסה!!!

פורסם
היה לך אחד? התנסת בו ? שאתה בוזה את שמו?

אני בטוח וסגור שלא.

לעומת זאת לי יש איתו ניסיון בר שנה.

המגבר חובר בשנה הזו במספר לא מועט של ווריאציות ועבד ניפלא בלי שום בעיה .יש לי רק מילים טובות לומר עליו .ובשונה ממך אני מבסס דברים מניסיון אישי בשטח!

אל תחרטט משהו על מוצר על סמך דיעות קדומות שהיו מביישות גם את האדם הקדמון.

אסף, אני יודע שיש לך ערך סנטימנטלי ל"זבל סיני" בכלל ולפיורי האומלל בפרט.

אבל ביננו, הוא מאוד מצדיק את הכינוי של אנשי המערות:).

ואתה יודע שאני כותב זאת מנסיון...(והנסיון שלי זה הנסיון של QUATRO, :)).

under construction..

פורסם
כנראה... שמע אבל לא נעים מהבחור, מסכן. נשרף אחרי יום? איזה באעסה!!!
למה,הJBL המהולל פה לא נישרף ? לא שמענו פה על מיקרים שהוא נישרף? נו לפי דברייך הוא גם חרא מגבר ...

ניר,לא יודע מה יש לך גם אתה נגד הפיורי ,איזה ניסיון יש לך איתו?

מה אומלל בו? אני לא השוואתי אותו עם מגבר של זטק או DLS ג'נסיס וכדומה. המגבר הזה מה"זבל סיני"[ועם זבל סיני יש לי ניסיון עצום] הוא המגבר הראוי והשווה ביותר ובעדיפות ראשונה אצלי,המגבר הזה הזיז כל מה שחובר אליו ,החל מקומפוננטים ועד לסאבים עוצמתיים DVC[שחוברו בגישור].

אני הבאתי אותו בזמנו ב350 שח,עד 600 שח אין לו מתחרים !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

וואו, מתחילים להפתח פה פצעים שכבר הגלידו...

בכל מקרה, מישהו פה יודע איך הוא חיבר את הסאב? אם כמה שכיף לדבר על זבל סיני, יכול להיות שבן אדם לא חיבר את הסאב נכון ופשוט גרם נזק למגבר כמו שהוא יכול היה לגרום נזק לכל מגבר אחר.

בכל מקרה לפותח התרד, אם אפשר עוד פרטים על הסאב ואופן חיבורו

יום טוב, אריק.

בשיפוצים

• תוכן חדש...