Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה.

...

לאחר שנה לרכב א יש כ 30K קילומטר ולרכב ב בקושי 10K .

לאחר 5 שנים לרכב א יש 150K קילומר ולרכב ב יש כ 50.

כמה שאלות היפוטתיות :

...

איזה מהרכבים עבד בסופו של דבר קשה יותר ?

בהנחה שהשתיים מטופלות היטב -

מכאנית, הרכב עם הק"מ הגבוה יותר יהיה "בריא" יותר.

כללית ?

תלוי במצב הרכב.

רכב שנוסע מרחקים רבים מחוץ לעיר בסופו של דבר גומע קילומטרים - ורכב שנוסע הרבה זה רכב שמתמודד עם יותר עיוותי שילדה והרבה אספלט ישראלי "משובח" שלא תורם הרבה למערכת המתלים, ההגה וכל בורג אחר שמחזק משהו לשלד הרכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחוץ לעיר האספלט יותר איכותי מאשר בתוך העיר.

וחוץ מזה יש גם את אלמנט המצב הפנימי של האוטו - אני קניתי אוטו עם ק"מ אסטרונומי (140K) אבל מבפנים האוטו ח-ד-ש.

זה בגלל שכל הק"מ הוא בינעירוני בנסיעות ארוכות (הבנאדם גר בסוף העולם בצפון) ולא נסיעות של 3 ק"מ בתל אביב עם ילדים שאוכלים במבה וכו'.

גם מבחינה מכאנית האוטו ממש לא גרוטאה למרות הק"מ הגבוה. אמנם בולמ"ז מתקרבים לסוף הקריירה שלהם, אבל יתר המכלולים בסך הכל במצב תקין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני הייתי נותן לו לנסות למכור את הרכב במשך כמה שבועות ומחפש בינתיים משהו אחר.

ברכישת רכב, אסור למהר ולקחת החלטות פזיזות. אולי ברכבים של 10-20 אלף ש"ח אפשר לעשות זאת,

אבל ברכבים של 100 אלף צריך לחשוב יותר מפעמיים.

יצא לי לראות לא פעם WRXים מהשנתון הזה, יד 2 עם ק"מ סביר עד נמוך.

אל תתלהב מהיד, לא חסרות לי דוגמאות אישיות של רכבים יד ראשונה שלאחר שכבתה ההתלהבות הראשונית של בעל הרכב לרכבו, הוא התחיל להזניח אותו ולחסוך עליו...

לדעתי שווה לקחת רכב שעבר 2 עד 3 ידיים שכל אחת מהן (לפחות על הנייר) ביצעה יישור קו, והשקעה מסויימת לאחר רכישת הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בכל מקרה ממש לא הייתי ממליץ על רכב ספורטיבי עם מכת שלדה... לא אם המטרה שלך היא נהיגה חזקה עליו - בכל אופן.

שים לב, הוא דיבר על קצה שילדה.

אין השפעה של קצה שילדה לנהיגה ספורטיבית.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...