Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
15% מתחת למחיר מחירון לגבי WRX עם 170K ק"מ זו לא עיסקה שהייתי רץ לעשות.
ו85K ק"מ יד חמישית כן היית רץ לעשות?

עדיף wrx יד ראשונה עם קילומטרז גבוה מאשר wrx שעברה 5 ידים של ילדים מטומטמים אבל עם קילומטרז נמוך

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

עדיף wrx יד ראשונה עם קילומטרז גבוה מאשר wrx שעברה 5 ידים של ילדים מטומטמים אבל עם קילומטרז נמוך

עזוב מה עדיף, WRX אפשר למצוא הרבה יותר טובות, ומתחת למחירון.

STI 2004

פורסם

לרכב כזה הייתי מתקרב לאחר בדיקה קפדנית ביותר ולקיחת מקדם ביטחון רציני בדמות הורדה משמעותית ממחיר המחירון.

דרך אגב הורדה משמעותית = 20% הפחתה ומעלה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

עדכון - לרכב ספר טיפולים מלא מהיום הראשון. טופל כל כ12 אלף ק"מ לטיפול, במוסך מרכזי סובארו בהרצליה.

אחרי נסיעה ארוכה על האוטו - (נסעתי בעבר על אמפרזה טורבו 95 של חבר) נראה שהאוטו נוסע סביר למדיי. למרות בעיית הק"מ הרצינית.

מה דעתכם? שווה בכלל להשקיע 800 שקל על בדיקה?.

אגב - ראינו גם שנת 2000 יד שנייה עם 85 אלף ק"מ על המחוג

האוטו נראה כאילו עבר התעללות קשה. +קצה שלדה מקדימה. ובמחיר של כ78 אלף שקל.

ההפרש ביניהם הוא שנה - כ12 אלף שקל - זאת יד שנייה ההיא ראשונה - כמעט 100אלף ק"מ פחות, אבל עם תאונת קצה שלדה!

אין ספק שרוב הWRX עברו התעללות קשה בחייהן, מה הסבירות למצוא טובה? אולי היד ראשונה כן שווה?? כמו שנאמר - זה 6 שנים כבר - משהו כמו 28אלף ק"מ בשנה. זה לא כזה נורא.

פורסם
עדכון - לרכב ספר טיפולים מלא מהיום הראשון. טופל כל כ12 אלף ק"מ לטיפול, במוסך מרכזי סובארו בהרצליה.

אחרי נסיעה ארוכה על האוטו - (נסעתי בעבר על אמפרזה טורבו 95 של חבר) נראה שהאוטו נוסע סביר למדיי. למרות בעיית הק"מ הרצינית.

מה דעתכם? שווה בכלל להשקיע 800 שקל על בדיקה?.

שווה רק בתנאי שתסכם על מחיר הגיוני מבחינתך מראש ובכתב בכפוף לתוצאות בדיקה.

אני את המספרים שלי כתבתי.

זכור שמכירה של רכב כזה עם 200K ק"מ פלוס היא פרויקט לא קל.

לידיעתך יש לא מעט WRX סבירים ושמורים ואין טעם לבצע עיסקת לחץ, הפעל את הראש ולא רק את הבטן, החלטה חפוזה ולא שקולה יכולה להסב לך נזק כספי לא מבוטל + עוגמת נפש כבונוס על הדרך וחבל.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אם הרכב טופל רק במרכזי תבדוק שם היסטורית טיפולים ותראה אם יש משהו חריג. האם החליף קלט'צ/תיקן סינכרונים בגיר ובאיזה תדירות. אם לא בוצעו תיקונים אלה בתדירות גבוהה, הרכבלא נקרע.

טורבו- תברר אם הקפיד על המתנה של כדקה בתחילת/סיום נסיעה.

מקום מגורים- אם מירב הנסיעות הן מחוץ לעיר- רק יתרון.

אם כל התנאים האלה מתקיימים, הרכב יכול אפילו להכפיל את מספר הקילומטרים שלו ללא בעיות, גם לא של הטורבו.

פורסם

את האמת , אני עוקב אחרי התגובות פה, ועל הפחד מרכב שעשה 170K ...

הכירות אישית שלי עם רכבים מראה, שמנועים (אשר טופלו בזמן !!) יכולים לסחוב לסביבות 300-350K ללא כל בעיות מיוחדות.

לגבי אביזרים נילווים כגון טורבו,מערכות הינע וכדומה, אותם יש לבדוק בקפדנות, מניסיון משם מגיע הבומבה.

באם הרכב מטופל בזמן, שמור פנימית וחיצונית, ונהג בו אדם שלא הגיע בכל הילוך למנתק ההצתה, אז כי יש לשקול רכישת הרכב במחיר אשר ישקף את מצבו המכני + השארת סכום לתקלה בלתי צפויה..

לרכב מעין זה 15-20 אחוז מתחת למחירון נראה סביר בהחלט, אבל השיקולים שלך צריכים להתבסס על סמך מידע מוצק אשר יתקבל בבדיקה, רק אז תוכל לקבל החלטה מושכלת ונכונה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בכל מקרה ממש לא הייתי ממליץ על רכב ספורטיבי עם מכת שלדה... לא אם המטרה שלך היא נהיגה חזקה עליו - בכל אופן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

משום מה, נראה שאתה מנסה להגשים חלום שקוראים לו אימפרזה.

לפי התגובות שלך, אני רואה שהתקציב שלך דל, ואתה מחפש מציאות

170K + רכב עם קצה שילדה.

ישנם מספיק אקזמפלרים בחוץ , ובנוסף WRX נמכרות במחירון ומטה.

הייתי ממליץ לך , לא לקפוץ כמו פנתר , ולהיזהר.

סבלנות , תמצא WRX , רק סבלנות!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
משום מה, נראה שאתה מנסה להגשים חלום שקוראים לו אימפרזה.

לפי התגובות שלך, אני רואה שהתקציב שלך דל, ואתה מחפש מציאות

170K + רכב עם קצה שילדה.

ישנם מספיק אקזמפלרים בחוץ , ובנוסף WRX נמכרות במחירון ומטה.

הייתי ממליץ לך , לא לקפוץ כמו פנתר , ולהיזהר.

סבלנות , תמצא WRX , רק סבלנות!

נראה לי שאתה באי שקט פסיכו מוטורי.

מעולם לא רשמתי שלרכב יש קצה שלדה. אמרתי שראיתי שנת 2000 למכירה עם 80 אלף ק"מ שיש לאוטו קצה שלדה.

אני לא מנסה להגשים חלום - שוב- אתה באי שקט. רשמתי - הרכב לאחי ולא בשבילי!.

גם לך הייתי ממליץ לא לקפוץ כמו פנתר - תקרא, תפנים, תבין, תגיב.

לא ביקשתי המלצות על צורת הקפיצה שלי - אגב - אני מתחיל בברכים מכופפות את הקפיצה, אני קורא לזה - "ניתור הארנב".

בכל מקרה - חיפשתי עוד אמפרזות - לא נתקלתי ביד ראשונה מהשנים הללו (רק 2003-2004). התקציב עומד על 100 אלף + יישור קו (ללא ביטוח) לכן תקציב לאוטו הוא כ85 אלף. את ה2001 ניתן לרכוש באזור התקציב הזה. המחירון שלה הוא בסביבות 108 אלף.

פורסם

למה שלא תיקח את הרכב לבדיקה, זה יעלה לך בערך 500 שח ושם יגלו לך בדיוק מה מצבו של המנוע. חפש מכון עם דינמומטר טוב שידאג גם להכניס אויר למצנן הביניים.

170000 קמ אומנם נשמעים הרבה אבל אם הרכב יד ראשונה, שמור ומטופל והמנוע במצב טוב - אין שום סיבה לא לרכוש אותו במחיר שיתאים למצב הק"מ.

בהצלחה.

פורסם

שאלה.

רכב אחד נוסע כל יום על כביש שש כ-80 ק"מ ביום במהירות שיוט של 110 קמ"ש על הילוך חמישי.

רכב שני נוסע ראשון לציון -ת"א כל יום, כ 20 ק"מ בפקקים, הילוך ראשון שני שלישי ביום טוב.

לאחר שנה לרכב א יש כ 30K קילומטר ולרכב ב בקושי 10K .

לאחר 5 שנים לרכב א יש 150K קילומר ולרכב ב יש כ 50.

כמה שאלות היפוטתיות :

כמה סיבובי מנוע עשה רכב א וכמה סיבובי מנוע עשה רכב ב ? (בכלל לא בטוח שיש הבדל...)

באיזה מהרכבים השתמשו יותר במנגונני הקלאץ והגיר ?

איזה מהרכבים עבד בסופו של דבר קשה יותר ?

פורסם

רק עיצה- אם אתה הולך לקנות רכב עם ק"מ גבוה ובכוונתך לא לנסוע הרבה עם האוטו, ז"א עד 10K בשנה, שווה לקנות דווקא מכונית כזאת כמו שאתה מציין עם ק"מ גבוה, כי אז אתה תוריד את הק"מ שלה עם השנים.

ואחרי זה אימפרזה יד 2 עם ק"מ סביר שמורה יהיה אחלה עיסקה ותקבל מעל המחירון, כשקנית מתחת.

פורסם

שנה שעברה גיסי חיפש WRX.

תיאורטית יש המון מכוניות למכירה,ובמחירים נמוכים ממחיר המחירון(בצורה לא משמעותית).

מעשית כל מה שראינו היו עגלות שחוטות,יד 4 או 5,כמעט כולן אחרי תאונות,ומי שלא ננהגה ע"י פרחח פוחז שטחן לה את הצורה.

לבסוף נמצאה הכלה,שנת 02' פרודרייב, יד שנייה,יצאה חדשה בבדיקה.

שילמנו מחיר מחירון מלא,ובדיעבד היא שווה אותו.

GT טובה למכירה קשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא,ומי שלא ממש מבין עיניין,ה WRX תספיק בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...