Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

6:30 בבוקר, אני יורד מכביש 1 בואך כביש 40 בסיבוב המוטרף שיש שם. סוף הסיבוב, בלימה חזקה - ואני בהיגוי יתר מטורף לכיוון גדר הבטיחות.

בקיצור, גריל קידמי, כנף שמאל ופנס שמאל גמורים.

שניה לפני שאני מתחיל לטפל בנושאי הפחחות הכואבים, אני רוצה לחזור הערב הביתה עם אורות דרך ולא עם שאריות זכוכית.

ולעיקר, מישהו מכיר חשמלאי טוב באזור התעשיה של יהוד?

רצוי אחד שמחזיק במלאי פנסים לפיג'ו...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשמלאי רכב ביהוד הנו "יצחק לוי" שברח' העצמאות 6 (הרחבה הפנימית) א.ת יהוד,

טל' 03-5360297 או 03-5364944. גם אם אין לו פנסים במלאי אז הוא יזמינם מהר.

את הפנסים השבורים שמור אצלך כדי ששמאי הביטוח יראה אותם ורצוי שתצלם את המכונית עם הפנסים השבורים עליה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אחד מהעבודה, אחד מהבית.

סתם מעצבן אותי שאני מגיע הביתה וכל ההודעות מסומנות כנקראו למרות שקראתי חמש בלחץ. לפחות עם היוזר הזה אני יכול לראות תמונות וקבצים מצורפים :???:

בכל מקרה, הבחור מיצחק לוי לא היה קופראטיבי במיוחד. לא רצה לתת מחיר והערכת זמן בטלפון, התעקש שאני אגיע ו"יהיה בסדר". הרכב הובל אחר כבוד בשעות בין הערביים הביתה, שם יחכה עד שנראה מה אפשר לעשות.

יקר ההיגוי יתר הזה.. :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

"דוקטורי", איזור התעשיה החדש באור יהודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מתוחכם אתה, אה?

Working, עבודה... אהבתי. ;)

ולעניין, זה היה הגיוני שזאת תהיה התשובה, במיוחד אצל עוכר המכוניות הזה.

פורסם

אלירן, פירוקית בירגר שבגבול נס ציונה - רחובות, מחזיק עשרות של פג'טות 205, אני בטוח שתוכל להעזר בו לגבי הפנסים, בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אלירן, פירוקית בירגר שבגבול נס ציונה - רחובות, מחזיק עשרות של פג'טות 205, אני בטוח שתוכל להעזר בו לגבי הפנסים, בהצלחה.

עם המחירים המגוכחים של פנסים ל 205, מי הולך לחפש בפירוקיות ?!?!?!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק רק אל תרביץ :D

מעולם לא הייתה לי 205 עדיין, אני מבקש התחשבות...

ואם זה כ"כ מגוכך, במידה ואלירן באמת רוצה חדש, אני יכול לסדר בהנחה קטנה כנראה (פחות מאלי פנסים יפו)

פורסם

המחירים הם כאלו:

סביבות 150-200 שח לפנס ראשי - וסביבות 40-50 שח לפנס איתות.

במחירים כאלה כדאי לקנות כל יום אחד חדש, שיהיה :mm_tongue:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק זה בכלל לא מגוכח, זה המחירים של פנסים פחות או יותר בכל רכב ישן גם בפיאט אונו פנס חזית + איתות עולה 210 ש"ח ביחד...

אני הייתי חוסך עוד 50 ש"ח וקונה מפירוק כל עוד הרפלקטור במצב טוב, זה לא חלק מכני אין בעיה לדעתי...

פורסם
איציק זה בכלל לא מגוכח, זה המחירים של פנסים פחות או יותר בכל רכב ישן גם בפיאט אונו פנס חזית + איתות עולה 210 ש"ח ביחד...

אני הייתי חוסך עוד 50 ש"ח וקונה מפירוק כל עוד הרפלקטור במצב טוב, זה לא חלק מכני אין בעיה לדעתי...

פיאט אונו ופג'ו 205 זה פחות או יותר המכוניות עם הפנסים הכי זולים שיש, נקודה. אלו מכוניות שברוב המקרים משתמשות תפרנים שאין להם הרבה כסף - והתחזוקה, למען הדיוק, זולה לחלוטין - וזו רק הוכחה קטנה לכך.

150-200 שח לפנס ראשי זה סכום לא מגוכח אלא מצחיק עד-כדי-אובדן-דעת. היום במחיר הזה אתה אפילו לא מתדלק מיכל דלק מלא במכונית בגודל סביר, שלא לדבר על מכוניות גדולות... ואל תשכח שלא מדובר בחלק שמתבלה לעיתים קרובות אלא חלק שאתה מחליף פעם בכמה שנים טובות.

פנסים למכוניות אחרות עולים יותר. כמה יותר ? תלוי בדגם הרכב ובמותג (יצרן) הפנס שאותו אתה רוכש.

אתה רק מחזק את דעתי שאלו מכוניות של תפרנים :razz:

מי מחפש לחסוך 50 שח בשביל חלק חדש ?! :screwy:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...