Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קראתי את הכתבה על הג'טה החדשה שנמכרת במספרים יפים כי בין השאר היבואן קיבל מחיר זול יותר כי הוא רכש בדולרים ולא באירו.

השאלה אם זה הגיוני וצודק שאנחנו הצרכנים צריכים לספוג את ההפרשים הנ"ל.

לי בכל אופן זה נראה תמוה מדוע יבואן ריך לרכוש אותו סוג אוטו של אותו יצרן בשני מחירים שונים ובייחוד שמדבר באותה פלטפורמה ואותם חלקים?

.

והאם לדעתכם הדבר מקובל לא רק פה אלא גם בעולם ?

מוטו בחיים: חוץ ממה שלא טוב ,הכל טוב!

בכביש אל תנהג לאט ובעייפות, סע! מהר ובריכוז!!!!!!!!!!!! :evil:

פורסם

זה הגיוני לחלוטין...היצרן קונה בזול-מוכר בזול..

הגולף מיוצרת במקום אחר, והעלויות יותר יקרות, מכאן גם התמחור שלה יהיה יקר יותר..

האם הצרכן צריך "לספוג" זאת?...אף אחד לא מצמיד לך אקדח לרכה ומכריח אותך לקנות גולף.

1.8T 8)

פורסם
לאחרונה קראתי את הכתבה על הג'טה החדשה שנמכרת במספרים יפים כי בין השאר היבואן קיבל מחיר זול יותר כי הוא רכש בדולרים ולא באירו.

לי בכל אופן זה נראה תמוה מדוע יבואן ריך לרכוש אותו סוג אוטו של אותו יצרן בשני מחירים שונים ובייחוד שמדבר באותה פלטפורמה ואותם חלקים?

.

והאם לדעתכם הדבר מקובל לא רק פה אלא גם בעולם ?

זה הדבר היחיד שלא הגיוני??

למה מיסים כאלו גבוהים על רכבים ללא קשר למטבע?

למה מיסים מטורפים על דלק?

על רישוי?

ועוד ועוד ועוד

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ידוע שבארץ :"ארץ אוכלת יושביה" אבל שכחו להוסיף מוצצת את דמם.

ואני בטוח שאתם מסכימים איתי לגבי זה,ןעןד משהו זה בערך כמו שתיקנו חיטה באילת יאלה נסיעות של החיטה לחיפה X ואם תקנה מטירת כרמל יעלה לך Y.

ולמי שחושב שמכוניות זולות כמו מכונות כביסה שוכח שבאוטו אחד קונים איזה שלושים מכונות כביסה אם לא יותר.

נכון יבואן רוצה למקסם את הרווחים שלו אבל אם כולם יתחילו להשתמש ב10 מטבעות שונים .

אולי יבואני הרכב יפתחו גם איזה CHANGE קטן בסמוך לחניות שלהם.

מוטו בחיים: חוץ ממה שלא טוב ,הכל טוב!

בכביש אל תנהג לאט ובעייפות, סע! מהר ובריכוז!!!!!!!!!!!! :evil:

פורסם

צריך?! אתה לא צריך לספוג כלום. אתה יכול פשוט לא לקנות. מה השלב הבא, תבדוק מה המשכורת של המזכירה של המנכ"ל ותתלונן למה אתה צריך לספוג את עלות התקורה שהיא עולה במחיר המכונית שלך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ידוע שבארץ :"ארץ אוכלת יושביה" אבל שכחו להוסיף מוצצת את דמם.

ואני בטוח שאתם מסכימים איתי לגבי זה,ןעןד משהו זה בערך כמו שתיקנו חיטה באילת יאלה נסיעות של החיטה לחיפה X ואם תקנה מטירת כרמל יעלה לך Y.

ולמי שחושב שמכוניות זולות כמו מכונות כביסה שוכח שבאוטו אחד קונים איזה שלושים מכונות כביסה אם לא יותר.

נכון יבואן רוצה למקסם את הרווחים שלו אבל אם כולם יתחילו להשתמש ב10 מטבעות שונים .

אולי יבואני הרכב יפתחו גם איזה CHANGE קטן בסמוך לחניות שלהם.

לא הבנתי כלום, אתה יכול לכתוב יותר ברור בבקשה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מה שמעניין אותי זה למה כששערי מט"ח עולים מעלים את המחירים, וכששערי מט"ח יורדים לא מורידים אותם. אף פעם.

פורסם

סתם אתם מתנפלים על היבואנים. "הצרכן סופג את כל ההפרשים" ברור שלא מאיפה לך על איזה אוטו היבואן מרוויח יותר, רק בגלל שרכב יקר יותר לא בהכרח מצביע על רווח גדול יותר. ואל תשכח שהיבואן הוא לא אירגון פילנטרופי, מטרתו להרוויח כסף והרבה והוא עושה את השיקול בין מחיר יקר ופחות מכירות למחיר זול והרבה מכירות.

לא מתאים לך יש ברח' המסגר לא מעת אופציות זולות יותר. עדיין רוצה רק גולף חכה עוד חצי שנה ותקנה כשהמחיר ירד או יד שנייה

פורסם

מסכים עם falou.

היצע וביקוש. מציעים לך במחיר מסויים. תנסה להתמקח ובסוף תחליט - רוצה כן, לא רוצה לא. גם ליבואן יש אינטרס למקסם את הרווח שלו.

אם אחשוב שאני יכול לקבל 600 שקל עבור כל חיתול משומש של הבת שלי אני אמכור.

פורסם

השאלה שלך מראה על חוסר הבנה בסיסי בנושאי צרכנות. אך אחד לא "חייב" שום דבר, הכל עניין של שוק פתוח (כל עוד אין קרטל או מונופול ובשוק המכוניות כנראה שאין). וזה נכון גם להרבה מוצרים אחרים. שווה לך תקנה, לא שווה לך אל תקנה. רוצה לשנות, תנסה לארגן את הצרכנים מאחר וכבודדים אין להם כל השפעה על היבואן וזה בניגוד לקבוצה גדולה (ראה חברות הליסינג והתנאים המופלגים שהן מקבלות)

בקיצור - הכל מתחיל ונגמר בהיצע מול הביקוש ובכח הקנייה

• תוכן חדש...