Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מפתח תקווה (מהצפון) אבל אם זה הבנאדם שיושב בתחנה דלק ליד האיצטדיון כדורגל המחירים שלו טובים.

שהיינו אצל דודים שלי באיזה שבת אבא שלי נסע אליו לבדוק מחירים והחליף רביעייה למונית E קלאס , צמיגים של בארום במחיר מצויין .

אותו אחד:fadein:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ואחרי ששוטר יעצור אותך ויראה שהצמיגים שונים לא יהיה לך כסף לתקן גם דברים אחרים - פשוט כי ההורדה מהכביש תעלה לך יותר...

כמו שסבתא שלי היתה אומרת "אל תהיה נעל" - תחליף רביעיה וזהו.

לנסוע עם צמיגים שונים [וכן, חתך שונה זה שונים] זה פשוט אדיוטיזם גמור.

חבל עליך ועל מי שמסביבך.

אגב, אני לא יודע למה כולם התלהבו כל כך המחיר שקיבלת עבור הפירלי, כולה P6000 במחיר מופקע.

לפני שלושה חודשים, על רביעיה של פאלקן ZX326 שילמתי 1000 ש"ח כולל הכל, וזה אפילו לא היה אצל אנטון המפורסם.

בהצלחה

רון.

רון אם שוטר יעצור אותי אני אקבל הורדה על דברים אחרים גם... אין מה לעשות לאט לאט מתקנים הכל...

וזה לא שאני נוסע על חתך נמוך וג'אנט 16 אלה זה איזה אידיוט שם לי 65 במקום 60 בחתך, נסעתי ככה עד עכשיו ולא הייתי מגלה את זה בכלל אם לא הייתי רוצה לקנות צמיגים!!!

אז עכשיו יוחלפו 2 ןאחרי ה 10 (משכורת) יחלפו עוד 2!

נסעתי ככה חודשיים ועכשיו זה לא הזמן לעשות מזה פאניקה!

לנסוע עם חתך שונה על ציר 1 זה אידיוטיזם, לנסוע עם חתך שונה על צירים שונים זה נורמלי...

לך תגיד שזה אידיוטיזם לבעלי מכוניות שרירים אמריקאיות...

ולך תדבר עם שליש מהאוכלוסיה הנוהגת שנוסעים על צמיגים שחוקים ויבשים...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...