Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

העניין הוא כזה, כל פעם דחיתי את החלפת הצמיגים כי יש גם דברים דחופים יותר כמו ציריות וכו', מצב הצמיגים הוא: 2 קדמיים במצב בסדר גמור,2 אחוריים שונים זה מזה ומהקדמיים + יבשים.

היום פירקתי את הפגוש הקדמי (חסרה תושבת של הפגוש והוא ישב עקום + איך בלי איזה קומבינה תוצרת הארץ?) + פירקתי את הפגוש האחורי (חסרה תושבת + קומבינה ישראלית)

מה אני מגלה אחרי פירוק הפגוש האחורי? אני מבחין בבורג תקוע לי בצמיג! בכל מקרה זה נראה כאילו הוברג לשם, יש אויר בגלגל וכנראה שהוא כבר דיי הרבה זמן שם כי לפעמים הגלגל דרש מילוי אויר...

בכל מקרה החלטתי להחליף 2 צמיגים.

הבעיה היא כזאת, המידה המאושרת של הצמיגים ברכב היא 185\60\14 (כזה גם הצמיג החילופי ולכן הרכבתו נשללת)

כל הצמיגים המורכבים על הרכב הם 185\65\14 ואם אני כבר מחליף צמיגים אז כדאי להחליף למידה שכתובה ברשיון...

חשבתי להעביר את הקדמיים אחורה בשל המידה ה''בשרית'' יותר ומקדימה לשים את החדשים עד להחלפה של עוד 2 צמיגים... מה דעתכם בנושא?

כמו כן מבקש המלצה למקום טוב שמוכר צמיגים בפ''ת עם מחירים נורמליים, פה באריאל קיבלתי הצעה הזויה של 450 לצמיג פירלי פי6000! כאשר מכמה טלפונים מחירו עומד על 330-310 לצמיג.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית שלום

תוכל ליצור קשר עם עיסאם בטלפון : 050-6688852

הוא נמצא בגיסין 37 בפתח תיקוה.(תחנת פז)

תוכל ליצור איתו קשר אפילו ברגע זה, על מנת לקבל הצעת מחיר לצמיגים או לתיקון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואו תגובה מהירה :)

התקשרתי כבר...

פירלי P6000 = 350 ש''ח שזה לא רע

יוקוהמה דגם H82 = 300 ש''ח (הבעיה היא שהם אף פעם לא יודעים את השם של הדגם בדיוק, אני אחפש את הצמיג אבל לא נראה לי ש...)

קונטיננטל דם משו ארוך 3 ואין לו קשר לספורטיביות

זה הכל לבנתיים...

עוד מקומות?

עריכה: אחרי חיפוש קצר באתר של יוקוהמה יוצאים לי 2 צמיגים במידה שאני צריך

זה http://www.yokohamatire.com/TireSizes.asp?TireID=48

וזה http://www.yokohamatire.com/TireSizes.asp?TireID=300

לפי המחיר ומראה הצמיג אני מהמר על השני.

תודה רבה רבה לך!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש את צמיגי פרץ אם אני לא טועה, באיזור תעשיה קרית מטלון. מחיר ושירות ברמה מצויינת, מניסיון.

פורסם

צמיגי מוריס, צומת סגולה 03-9346689

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רביעיית פירלי P6000 במידה שאתה זקוק לה (ובאופן מפתיע נמצאת גם ב205 שלי) עלתה לי לפני חצי שנה כ1200 ש"ח, אצל צמיגי כחלון ברשל"צ.

צמיג לא רע בכלל, לעניות דעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה מתכוון להשאיר זוג צמיגים עם חתך 65 ולהרכיב זוג עם חתך 60 - שלא תעלה על דעתך לבצע כזאת.

עליך להרכיב רביעיה של 60 כפי שמצויין ברישיון, וזהו.

בלי משחקי צמיגים, זה בנפשנו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא בפ"ת, אבל ביפו, שזה 20 דק' נסיעה....

יש את אנטון (רח' יפת אם אני לא טועה) ולידו יש חומוסיה טובה, אפשר לאכול חומוס טוב בזמן שמחליפים לך צמיגים...

שווה ומומלץ (גם להיתקשר לוודא שיש את מה שאתה רוצה)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
עמית שלום

תוכל ליצור קשר עם עיסאם בטלפון : 050-6688852

הוא נמצא בגיסין 37 בפתח תיקוה.(תחנת פז)

תוכל ליצור איתו קשר אפילו ברגע זה, על מנת לקבל הצעת מחיר לצמיגים או לתיקון.

ל'

אני לא מפתח תקווה (מהצפון) אבל אם זה הבנאדם שיושב בתחנה דלק ליד האיצטדיון כדורגל המחירים שלו טובים.

שהיינו אצל דודים שלי באיזה שבת אבא שלי נסע אליו לבדוק מחירים והחליף רביעייה למונית E קלאס , צמיגים של בארום במחיר מצויין .

פורסם
אם אתה מתכוון להשאיר זוג צמיגים עם חתך 65 ולהרכיב זוג עם חתך 60 - שלא תעלה על דעתך לבצע כזאת...
למה לא? הצמיגים עם החתך הגבוה הם בקוטר קצת יותר גדול. אם ישאיר את ה 60/ מלפנים ויקנה 65/ לאחור האוטו יהיה תמיד בירידה ויצרוך פחות דלק... :mrgreen:

ועכשיו ברצינות, שווה לבדוק האם 185/60 היא גם כן מידה חוקית לדגם שלך ואז תוכל לשנות את המידה המאושרת ברשיון ולהחליף רק 2 צמיגים.

לגבי הבורג, המבנה שלו עם הראש הרחב גורם לכך שכאשר הגלגל עולה עליו הוא קודם מזדקף ואז ננעץ בניצב לצמיג ונראה כאילו תקעו אותו שם בכוונה. לי זה קרה פעמים רבות.

אם יש כאן "כוונת מכוון" זה אולי הפאנצ'רמאכר המקומי שפיזר ברגים במקומות איסטרטגיים כדי להגדיל את מעגל הלקוחות שלו...

פורסם

הצמיגים 185\65\14 ישבו אך ורק זמנית מאחורה וברגע שאני אחליף עוד 2 יוחלפו למידה המאושרת 185\60\14!

פשוט כרגע אין לי סיבה להחליף 4 צמיגים וגם מבחינה כספית יש דברים יותר דחופים ברכב!

זה הכל.

עד עכשיו יש ברכב 4 צמיגים 185\65\14 ללא שום בעיה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
הצמיגים 185\65\14 ישבו אך ורק זמנית מאחורה וברגע שאני אחליף עוד 2 יוחלפו למידה המאושרת 185\60\14!

פשוט כרגע אין לי סיבה להחליף 4 צמיגים וגם מבחינה כספית יש דברים יותר דחופים ברכב!

זה הכל.

עד עכשיו יש ברכב 4 צמיגים 185\65\14 ללא שום בעיה!

עמית.

ואחרי ששוטר יעצור אותך ויראה שהצמיגים שונים לא יהיה לך כסף לתקן גם דברים אחרים - פשוט כי ההורדה מהכביש תעלה לך יותר...

כמו שסבתא שלי היתה אומרת "אל תהיה נעל" - תחליף רביעיה וזהו.

לנסוע עם צמיגים שונים [וכן, חתך שונה זה שונים] זה פשוט אדיוטיזם גמור.

חבל עליך ועל מי שמסביבך.

אגב, אני לא יודע למה כולם התלהבו כל כך המחיר שקיבלת עבור הפירלי, כולה P6000 במחיר מופקע.

לפני שלושה חודשים, על רביעיה של פאלקן ZX326 שילמתי 1000 ש"ח כולל הכל, וזה אפילו לא היה אצל אנטון המפורסם.

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...