Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי התדר של גלגל"צ בכלל לא שמור בתחנות. אני אדם הרבה יותר רגוע מאז ששיניתי את התחנה השניה אחרי 88 ל-91.3. מומלץ.

ואגב - לכל אלו שמנסים בצחוק לתת שמות של שירי היפ-הופ מעפנים על תחתים בתור שירים שלא מתאימים לחתונה, תתאמצו יותר. יש שירים שיכולים ל-ה-ר-ו-ס חתונה. או לפחות לגרום לרב לבכות. ואני מדבר על שירים שקטים, כי בשירים רועשים לא בעיה לגרום לרב לבכות.

דוגמאות?

Betrayed של Hammill Peter מתוך האלבום OVER. למעשה, כל שיר מהאלבום...

כל שיר של big star שבוצע על ידי this mortal coil. את האמת? רוב החומר של TMC יכול למלא מחלקות פסיכיאטריות.

Kathleen של Townes Van Zandt.

Little Red Riding Hood Hit The Road של Robert Wyatt.

ויש כמובן את האלבום שאני אקח איתי לאי בודד - Tindersticks (האלבום הראשון). כל אחד מהשירים השקטים שלו יכול לגרום לנזיר בודהיסטי להתחרפן. אסור לחלוטין להשמעה לאנשים עם נטיה לדכאון, או כשירי סלואו לחתונה...

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מלבד הקיצ'יים האהובים עליי (בילי ג'ואל, פיל קולינס), יש הרבה שירי שנות ה-60, כמו רוי אורבינסון, פול אנקה, platters, קליף ריצ'רד, וכאלה.

love of my life של קווין, מן הסתם.

always on my mind - אלביס.

temptations - sugarpie, honeybun...& my girl.

can you feel the love tonight - מתוך הפסקול של מלך האריות 1 (מומלץ בחום!).

"לא יכול להוריד ממך את העיניים" - מאיר אריאל הגדול מכולם.

"ואיך שלא" - אריאל זילבר.

ולא נשכח את אביב גפן כמובן.

ועוד אלפי שירים משנות השמונים, שכבר אין לי כח לרשום.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
כל שיר של big star שבוצע על ידי this mortal coil. את האמת? רוב החומר של TMC יכול למלא מחלקות פסיכיאטריות

אשתי קנתה פעם דיסק שלה(ם). פורטיסהד מאדנס לידם. זוגתי נוטה להתלונן שלחלק מהדיסקים שלי, בעיקר ג'אז-פיוז'ן, צריך לצרף אקמול. אמרתי לה שלדיסק הזה צריך לצרף תער...

אה, כן. שיר האהבה שאני הכי אוהב הוא דווקא ישראלי. "עטור מצחך" בביצוע של יהודית רביץ מתוך "העיקר זה הרומנטיקה."

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
Roxette - It Must Have Been Love

שוב טעות - זה שיר על אהבה שנגמרה - לא מומלץ

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני התחתנתי עם:

שיר כניסה לחופה- "שיר למעלות" של להקת שבע. השיר היה גחמה אישית של אישתי מאז שהשיר יצא בביצוע הזה ואני התחברתי מרצון לשיר הזה, שיר/תפילה מהמם.

שיר שבירת הכוס- החלטנו עליו ממש במקרה כשישבנו עם ה-DJ כמה ימים לפני החתונה. השיר הוא "שבועה של אהבה" של זמר ישראלי בשם גטרו. ה-DJ היה בהלם מהבחירה שלנו ואנחנו היינו בהלם שהיה לו בכלל את השיר הזה (כנראה שזה בגלל שהוא העורך המוזיקלי של תחנת רדיו גדולה).

שיר הסלואו- אני בחרתי והתעקשתי ואישתי היום מודה לי. השיר היה "חלום כחול" של פורטיסחרוף בגירסה האיטית כמובן, היה מדהים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אחרי השרשור הזה אני אוסיף עוד כמה :)

Air Supply - All out of love

Linda Ronstadt&Aaron Neville - Don't know much

Meatloaf - I'd do anything for love

Air Supply - Making love

Celine Cion - Love doesn't ask why

Cyndi Lauper - Time after time

Air Supply - Good bye

Celine Dion - To Love You More

Air Supply - Without you

Damage - Wonderful tonight

Michael Bolton - When A Man Loves A Woman

Brian Adams - Everything I Do

George Michael - Careless Whisper

Bon Jovi - Bed of Roses

Jewel - Deep Water

Bon Jovi - I Will Always Love You

Jewel - Hands

Celine Dion & Barbara Streisand - Tell him

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

שיר הסלואו- אני בחרתי והתעקשתי ואישתי היום מודה לי. השיר היה "חלום כחול" של פורטיסחרוף בגירסה האיטית כמובן, היה מדהים!

באמת היה סוף הדרך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
שיר שאני אישית נמס ממנו , somebody של Depeche mode .

מרטין גור בסולו עם פסנתר (פסנתר עלאק , סינטיסייזר).

אני איתך במאבקך הצודק. :mm_yeah:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עוד שני נציגים למוזיקה בעברית- אהוד בנאי- "אביא לך" ו"כולם יודעים"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון.

החתונה עברה בשלום..השתמשתי בשיר המקורי+הוספתי 2 שירים שהומלצו כאן

נ.ב - הסתבר שכלה (במידה המתאימה)יכולה להכנס ודי בקלות לרכב עם 2 דלתות,אני מודה לכולכם על הטעם המשובח שהפגנתם ועל העזרה באחד הרגעים המרגשים של חיי.

תומר

קורדי2.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...