Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

שמתי לב שפולקסוואגן התחילו לייחצן את הג'טה החדשה בפרסומות בטלויזיה וכבר מזמן שמתי לב שהג'טה החדשה מוצעת בסוכנות.

אז מה אתם אומרים על הרכב? רכישה כדאית? לטעמכם? יתרונות/חסרונות? חוזים לה הצלחה או פיספוס?

לפי דעתי, היא נראית בדיוק כמו גולף מקדימה וכמו הפאסאט מאחורה, מין הכלאה מוזרה מדי ומבחינת מחיר - יקרה מדי.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אישית ישבתי בה, מקדימה היא לא נוחה ממש.

מאחורה בכלל בקושי יש מקום לרגליים.

לגבי העיצוב נחמד לא משהו.

פורסם

מה יש לומר, גולף עם תא מטען.

אותה מכונית חסרת תמורה אבל עם תחת.

לדעתי היא לא תצליח כמו הגולף כי לא קוראים לה גולף סדאן אלא ג'טה.

פורסם

יצא לי כבר לנהוג בה. היא 100% גולף, רק עם בגאז' גדול יותר ועיצוב חיצוני טיפה'לה שונה. לחובבי הז'אנר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היא באמת דומה לפאסאט החדשות...ובתמונה הראשונה בלינק חשבתי שזאת גוף

אני לא חושב שיש הרבה שינוי במראה רק חיבור של שני מכוניות של גולף...

אני לא ממש מכיר את הבפנים אז אני לא יגיב..

RaCE ThaT!!:evil:

פורסם

שוב. המכונית היא 100 אחוז גולף, כלומר השלדה, המרכב, המנוע, הגיר והפנים זהה אחד לאחד לגולף. מלפנים היא מאוד מאוד דומה, ומאחור יש לה פנסים מעט דומים לפאסאט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
שוב. המכונית היא 100 אחוז גולף, כלומר השלדה, המרכב, המנוע, הגיר והפנים זהה אחד לאחד לגולף. מלפנים היא מאוד מאוד דומה, ומאחור יש לה פנסים מעט דומים לפאסאט.

רוני

בוודאי, 99.999 מהמכוניות של הקונצרן הן גולף בצורה זו או אחרת, פשוט בדיחה.
פורסם
מאחורה בכלל בקושי יש מקום לרגליים.

.

אתה כנראה לא ישבת בבורה/גולף דור 4 .החדשות מהוות שיפור משמעותי לעומתן וגם יחסית לקטגוריה הן במקום טוב באמצע לא ענק אבל בסדר גמור.

האם לעובדה שהג'טה מורכבת במקסיקו תהיה השפעה על המחיר? תהיה יותר זולה מגולף?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ממש לא. הג'טה עולה קרוב ל-170 אלף שקלים. שחיטה לאור היום, רוב הרכבים באותה הקטגוריה עולים עליה בכל פרמטר (מאזדה 6, הונדה אקורד) וזולים יותר.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

למעט מרחב עדיף, אני לא רואה שום יתרון למאזדה 6 או האקורד עליה - כמובן, ללא שנהגתי בשלוש.

אני מדבר בהבדלים על הנייר בלבד - היא בטוחה יותר, בעלת יחידת הנעה משובחת (ועדיפה), תא נוסעים מוצלח, אבזור סטנדרטי.

אישית, אלא אם אחת האחרות היא איזו תגלית נהיגה מרעישה, הייתי לוקח את הג'טה על פני כל אחת מהן.

(יוצא לי בזמן האחרון להגן יותר מדי על מרכולתם של צ'מפיון, אבל זה רק כי פולקסווגן באמת עשו צעד ענק קדימה בשנים האחרונות - בין אם ביחידות ההנעה או בשלדות\מתלים, בסיוע הד"ר ההוא מפורד).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בוודאי, 99.999 מהמכוניות של הקונצרן הן גולף בצורה זו או אחרת, פשוט בדיחה.

זה לא בדיחה. זה מהלך כלכלי מצוין שרוב יצרני הרכב מנצלים אותו בצורה זו או אחרת. לוקחים שלדה אוניברסלית, כלומר כזו שאפשר למתוח אותה ולכווץ, משתמשים במערכות דומות כמה שניתן לכל הדגמים, וחוסכים הרבה מאוד כסף.

הגולף היא מכונית טובה בסך הכל, אם לקחו אותה, עשו קצת שינויים וקראו לזה ג'טה, או A3, או אוקטביה, או אלתיאה, או לאון, או טולדו, או A4 או פאסאט או מה שלא תרצה, אז פשוט מקבלים הרבה מאוד מכוניות טובות בסך הכל, עם שמות שונים.

אם הג'טה אני מעריך שישווקו באמת מול מזדה 6 והונדה אקורד, ואכן מולן היא לא נופלת בתחומים רבים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זה לא בדיחה. זה מהלך כלכלי מצוין שרוב יצרני הרכב מנצלים אותו בצורה זו או אחרת. לוקחים שלדה אוניברסלית, כלומר כזו שאפשר למתוח אותה ולכווץ, משתמשים במערכות דומות כמה שניתן לכל הדגמים, וחוסכים הרבה מאוד כסף.

הגולף היא מכונית טובה בסך הכל, אם לקחו אותה, עשו קצת שינויים וקראו לזה ג'טה, או A3, או אוקטביה, או אלתיאה, או לאון, או טולדו, או A4 או פאסאט או מה שלא תרצה, אז פשוט מקבלים הרבה מאוד מכוניות טובות בסך הכל, עם שמות שונים.

אם הג'טה אני מעריך שישווקו באמת מול מזדה 6 והונדה אקורד, ואכן מולן היא לא נופלת בתחומים רבים.

רוני

אתה בטוח? ראיתי בפרסומת שרשום שהמחיר החל מ-134K ש"ח, זה מחיר פחות או יותר של טויוטה קורולה חדשה. אם מדובר בגרסא 1600 אוטומט אז אני דיי בטוח שעם מחיר כזה היא תשבור את השוק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...