Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים לפני כמה ימים פתחתי פה ת'רד על סיאט ליאון טורבו שאני רוצה לקנות ?

http://max-tuning.com/forum/forum_posts.asp?TID=51752&PN =1&TPN=1

החלטתי לוותר על כל המחשבות על הירידת ערך וללכת על האוטו .

נפגשתי עם הבן אדם היום (יום ו) סגרנו על מחיר ונסענו לבדוק את הרכב .

הרכב יצא בדיקה מושלם , הדבר היחיד שאמרו לי בבדיקה זה צמיגים אחוריים עוד מעט להחליף וצלחות אחוריות גם עוד מעט בערך עוד 15,000 ק"מ .

יש רק בעיה אחת עם הרכב שאני לא יודע מה אני עושה איתה , הבחור שקנה את הרכב לקחת 100% מימון על הרכב מחברת איילון זאת אומרת שהרכב רשום עליו (בעלות פרטית) אבל בגלל המימון הרכב משועבד לחברת מימון , בכדי להסיר את השיעבוד צריך הבחור לשלם לחבר המימון 100,000 ש"ח (מחירון הרכב +/-) ואז הרכב נקי משיעבודים .

האדם טוען שכרגע אין לו כסף נזיל ואין לו אפשרות להשיג 100,000 ש"ח בשביל לשחרר את הרכב מהשעבוד .

ההצעה שלו היית שאני ירשום את הצק על החברת מימון ובאותו רגע שהיא מסירה את השעבוד , תוך כמה דקות יתעדכן הנושא בדואר ונבצע את העברת הבעלות .

יש בדבר סיכון לא קטן (למרות שהאדם נראה בחור מס 1) ואבא שלי אומר לי שזה טעות לבצע את הרעיון שהוא הציע גם מפני שיש פה סיכון לא קטן של 100,000 ש"ח .

מה אפשר לעשות ? מישהו נתקל עם מקרה דומה ? יש רעיונות אולי לפתרון הגיוני ?

תודה !!

פורסם

אני במקרה כזה הייתי הולך לפי המשפט - "אם יש ספק, אז אין ספק"

נשמע לי מפוקפק, נשמע לי שהוא רוצה "לעקוץ", אני הייתי לוקח את הרגליים ובורח.

אחרת בעוד כמה ימים/שבועות אתה תפרסם פה הודעת אזהרה מפני מקרים כאלה או הודעת "איזה באסה, איך נדפקתי עם האוטו שקניתי" או משהו בסגנון...

לדעתי (הלא מקצועית או מבינה בעיניינים הנ"ל, חשוב לציין) - רד מהעיניין.

פורסם

תרד מהעסק הזה.

ישנם לא מעט לאון טורבו למכירה כיום ואין שום סיבה לקחת שום סיכון בשביל אוטו.

עם היה מדובר בסכום של 5-10 אלף שקל (לא שאני מזלזל בסכומים הלא מבוטלים האלה) הייתי אומר לך לך על זה אבל 100K בסיכון? כול עוד אמא שלך זאת לא שרי אריסון אל תעשה את זה.

תמשיך לחפש אני בטוח שעם סבלנות אתה תימצא עוד אחת טובה ובלי סיכונים.

בהצלחה לך בהמשך החיפושים.

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

מה עם נלך לעורך דין והוא יתחייב בחוזה שאחרי שאני מבטל את השיעבוד לרכב הוא מתחייב להעביר את הרכב על שמי באותו יום (כי הבנתי שמרגע שחברת המימון מקבלת את הכסף בתוך 15 דקות מתעדכנים כל המחשבים כולל דואר שהרכב ללא שיעבוד) .

נוסיף סעיף בחוזה שאם הוא לא מעביר תרכב על שמי הוא יתחייב לכנס כלשהוא +החזרת הכסף .

בנוסף נלך לרשם המשכונות ונבדוק שהשיעבוד היחידי הוא לחברת המימון .

לא יכול להיות אפשרות ?

פורסם

לא, לא, לא, לא, לא, לא!!!!

אל תעשה את זה! יש מספיק נוכלים, וגם אם הוא לא מגיע לעסק בכוונה מראש לדפוק אותך, יכול להיות שהוא יקלע לעוד קשיים ועדיין לא ישלם.

אבל אם בכל זאת תחליט לכסות לבחור הלוואה של 100,000 שקל, צור עימי קשר בה"פ, גם לי יש כמה הלוואות שאני מתקשה לעמוד בהן ואשמח לעזרתך :roll:.

נ.ב

ההודעה שלך בכלל לא מובנת, לפי ההצעה, אתה תיתן לחב' המימון את הכסף והוא מתחייב להעביר את הרכב על שמך?? מה לעזאזל זה יעזור כשהם יפדו את הצ'ק וההוצאה לפועל ידפקו בדלת ??

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

אל תמהר לקנות רכב.

תאמין לי שאתה תמצא עוד רכבים במצב מצוין ואיפילו טוב כמו שאתה מחפש.

ולדעתי אני לא הייתי עושה את זה.

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

שהבחור ילך לבנק ויקח הלוואה לזמן קצרצר וזהו. אם לא שיארגן את הכסף ממקום אחר. לא מצליח? עבור לרכב הבא.

עקרונית אם עוברים עם עו"ד בחוזה כמו שאתה מציע זה עדיף, אבל עדיף לא להיכנס לזה...

פורסם

עו"ד טוב אמר פעם משפט כזה : חוזה הכי טוב וסגור בעולם שווה רק אם בעלי החוזה מתכוונים לכבד אותו והם ישרים . אם לא החוזה הכי טוב לא שווה את הנייר שעליו הוא כתוב .

מי אמר לך שאין לו חובות אחרים ,ואחרי החוזה לא תמצא אותו ,ותצטרך לרוץ למשטרה/בתי משפט. ואחרי כל הריצות והמשפטים ,כשתגיע לכך שיתנו לך הוצל"פ , הוא יבקש איחוד תיקים ותקבל 100 ש"ח לחודש ?

בקיצר שומר נפשו ירחק .ואל תתפתה כי אחרת תבכה

בברכת שבוע טוב יהודה

בברכה יהודה

פורסם
שהבחור ילך לבנק ויקח הלוואה לזמן קצרצר וזהו. אם לא שיארגן את הכסף ממקום אחר. לא מצליח? עבור לרכב הבא.

מסכים ומחזק, שיקח הלוואת גישור וישחרר את הרכב מהשיעבוד.

STI 2004

פורסם

תברח, ותברח מהר.

כל עוד הרכב לא יהיה על שימך אפילו שנייה אחת מרגע התשלום, תתרחק כמו מאש.

הדברים האלה תוך שנייה יכולים להרוס לך את כל החיים.

הוא רוצה למכור, שיוריד את כל השיעבודים והחובות, אחרת הוא בחיים לא ימכור את הרכב כי אף בן אדם שפוי לא יתעסק איתו, ולא משנה עד כמה הוא נראה לך נחמד\ישר\הגון ועוד.

שמע לי , תתרחק.

פורסם
מסכים ומחזק, שיקח הלוואת גישור וישחרר את הרכב מהשיעבוד.

מסכים בהחלט. הלוואת גישור תפתור לו ולך את הבעיה. אם הבנק לא מסכים לתת לו הלוואת גישור אז חפש מוכר אחר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כמה דברים:

1. אל תתן לו בחיים 100000 שח לפני שהאוטו על השם שלך.

2. הלוואת גישור מהבנק - הוא מכיר???? אני בטוח שכן.

3. אפילו אם הוא נראה הכי ישר בעולם - ככה כל הנוכלים נראים. אחרת לא היו מצליחים להיות נוכלים.

4. ברשם המשכונות עצמו הרישום נמחק אחרי 4 או 5 ימי עבודה. קח את זה בחשבון. בבנק הדואר (משרד הרישוי) מיידית.

מה שאני מציע: דבר איתו, שייקח הלואת גישור ויסגור את העניין. תוודא טוב טוב (ושגם אבא שלך יעזור לך) שהרכב לא משועבד. אני אישית הייתי מחכה לרשם המשכונות. אפשר לגשת לשם ביחד ןלהסדיר את העניין הזה מיידית (רחוב השלושה).

רק אחרי הסרת כל השעבודים גם ממשרד הרישוי וגם מרשם המשכונות, לבצע העברת בעלות מסודרת.

אם אחד מהשלבים לא מסתדר או שהוא מגלה חוסר הענות. לעזוב הכל וללכת הביתה.

פורסם

תתרחק!

כפי שאמרו קודמי - אתה עלול ליפול בפח! גם אם תיקח עו"ד תצטרך אח"כ הרבה כאב ראש כדי לקבל את מה שמגיע לך.

אני ברחתי פעם מקונה שהציע מחיר טוב אבל בשיק אישי דחוי

פורסם

תתקשר לשירות לקוחות של חברת אילון.

הצג בפניהם את הבעיה ובקש ייעוץ.

לא מעט אנשים רוכשים רכבים בעזרת הלוואות מימון, במיוחד רכבים חדשים שעלותם כלל לא זולה, ואין לפסול רכישת רכב זה על הסף.

המלצות כמו לברוח וכו' מיותרות ואין בהן ממש.

אל תמהר לפסול את הרכב! אם אהבת אותו, בדיקה יצאה טוב - העזר קצת בסבלנות ותן למוכר לעשות קצת בירורים מול הבנק שלו!

יותר מאוחר, לכשאתפנה, אפרט כיצד אני רכשתי רכב בסיטואציה דומה.

פורסם
תתקשר לשירות לקוחות של חברת אילון.

הצג בפניהם את הבעיה ובקש ייעוץ.

לא מעט אנשים רוכשים רכבים בעזרת הלוואות מימון, במיוחד רכבים חדשים שעלותם כלל לא זולה, ואין לפסול רכישת רכב זה על הסף.

המלצות כמו לברוח וכו' מיותרות ואין בהן ממש.

אל תמהר לפסול את הרכב! אם אהבת אותו, בדיקה יצאה טוב - העזר קצת בסבלנות ותן למוכר לעשות קצת בירורים מול הבנק שלו!

יותר מאוחר, לכשאתפנה, אפרט כיצד אני רכשתי רכב בסיטואציה דומה.

מסכים לכל מילה, לחבר שלי היתה בדיוק אותה בעיה שהרכב היה משועבד לבנק, הןא הלך עם המוכר לבנק ושם אמרו לו ברגע שיכנס הכסף במקום הם מורידים את השיעבוד וכך היה.

• תוכן חדש...