Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע האם יש איזשהו אתר שיכול לתת לי מידע לגבי מספר הנקודות שיש לי ברישיון?

מאוד מאוד חשוב. וממש ממש לחוץ , הרצתי חיפוש על נקודות ומצאתי דברים לא קשורים.

haters will hate

פורסם

לי אין שנים לתהות ואין לי זמן לקפוץ למשרד הרישוי, עכשיו עוד שאלה קטנה.

עשיתי תאוריה אחרי שנתיים של רישיון וקיבלתי עוד שנתיים בתור נהג חדש, האם הנקודות שהיו לי נמחקו?

haters will hate

פורסם

1700-70-43-70

תתקשר

תבקש שישלחו לך. תוך פחות משבוע יגיע אליך הביתה.

אגב,

אתה אולי תיהיה מופתע כשתקבל את דף צבירת הנקודות שלך.

http://www.topspeed.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=30387&PN=2

אז או שהם לא הכי מעודכנים שם, או שאתה יכול לצאת מורווח על סתם.

בהצלחה...

לגבי הנקודות שהיו לך,

אם לא עברת 22 נקודות תוך שנתיים אז הנקודות שקיבלת נמחקות אחרי שנתיים מיום ביצוע העבירה.

אם עברת הן נמחקות אחרי 4 שנים. אני לא חושב שיש קשר למחיקת הנקודות באם אתה נהג חדש או לא.

Back to the original - NC again.

פורסם

מכיוון שחג אז לא ממש עונים לי אוסיף 2 שאלות :

1. עצר אותי שוטר לבדיקת רשיונות ולא רק שהשארתי אותם בבית, לרכב לא היה טסט וביטוח בתוקף אבל המסמכים לא היו עליי, הוא החליט לבדוק את הרכב והופה ג'אנט 17 לא ברישיון, ווישר אחורי יבש ואיתותים צהובים מדי וקיבלתי 1000 ש"ח דו"ח.

לא נתבקשתי להגיע להציג שום מסמך אלא הורדה מהכביש בלבד, מה גם שניתן לי אישור תנועה ל4 שעות. האם יש נקודות בעבירה שכזאת, הורדה מהכביש זה נקודות?

2. אם לא שילמתי דו"ח זאת אומרת שלא קיבלתי על עצמי את העבירה והדו"ח לא יופיע בפירוט הדוחות? כי בגיליון ההרשעות שהדפיסו לי לא הופיע הדו"ח הנ"ל ואני חושב שזה בגלל שלא שילמתי אותו למרות שקיבלתי אותו ביולי 2004, חוץ מזה יש לי עוד דוח מיוני 2005 שלא שילמתי וגם הוא לא מופיע. מה המשמעות של זה? האם דו"ח שעדיין לא שולם לא יכול להופיע כי בתכלס העניין לא סגור למעשה?

haters will hate

פורסם

2. אם לא שילמתי דו"ח זאת אומרת שלא קיבלתי על עצמי את העבירה והדו"ח לא יופיע בפירוט הדוחות? כי בגיליון ההרשעות שהדפיסו לי לא הופיע הדו"ח הנ"ל ואני חושב שזה בגלל שלא שילמתי אותו למרות שקיבלתי אותו ביולי 2004, חוץ מזה יש לי עוד דוח מיוני 2005 שלא שילמתי וגם הוא לא מופיע. מה המשמעות של זה? האם דו"ח שעדיין לא שולם לא יכול להופיע כי בתכלס העניין לא סגור למעשה?

לפי מה שידוע לי, כל עוד לא שולם הדו"ח אז לא הורשעת בעבירה, ולכן אינך מחויב בנקודות.

השאלה היא האם הגשת בקשה להישפט או לא.

אם לא הגשת בקשה להישפט ועברו 90 ימים אז אני חושב שאתה בכל זאת נחשב אשם.

Back to the original - NC again.

פורסם

ברגע שעוברים 90 הימים ולא הוגשה בקשה להישפט - הדו"ח הופך לחלוט (כלומר נחשב כאילו הורשעת) ואתה זוכה בנקודות. העניין הכספי (קנס) הופך למשני וייגבה ממך בבוא היום (בבואך לחדש רשיון בד"כ).

פורסם

אבל יצא בפירוט מהמשטרה שכל הדוחות שלא שילמתי לא מופיעים כלל....

מוזר משהו, מחר בבוקר אני במשרד הרישוי שהחליטו משום מה לבטל לי את רישיון הרכב ולא לשלוח חדש :|

haters will hate

פורסם

טוב שוחחתי עם הפקידה בבוקר, רישיון הרכב בוטל.

וגיליון הרשעות תנועה ישלח לי בדואר. תודה רבה.

haters will hate

• 13 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...