Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העזרה

הקישור לפיוניר לא עובד(מה הדגם)

ולגבי הרמקולים איך הם יעבדו בנתיים בלי סאב?

הרכב של אחי (E350 MB)

ותודה על העזרה עם הרמקולים כי בחנות המוכר ניסה למכור לי רק רמקולים 5WAY של פוניר ואמר שמקדימה זה סתם ביזבוז.

פורסם

כול המוכרים אומרים את זה 20 way רמקול הכי טוב:-)

בקשר לבחירה של הרמקולים אל תקנה בלי להקשיב!!

לא משנה מה אומרים לך הדרך הכי טובה לדעת מה הכי טוב זה האוזן שלך!

פורסם
תודה על העזרה

הקישור לפיוניר לא עובד(מה הדגם) פיוניר 7750

ולגבי הרמקולים איך הם יעבדו בנתיים בלי סאב? לא יהיה לך סאב

הרכב של אחי (E350 MB) לא מה הרכב אלא איזה מערכת יש לו ? או שאולי מה שבא עם הרכב ?

ותודה על העזרה עם הרמקולים כי בחנות המוכר ניסה למכור לי רק רמקולים 5WAY של פוניר ואמר שמקדימה זה סתם ביזבוז.

למעשה שתדע שאין לך שום דרך בעולם חוץ מהשקעה גדולה מאוד באיטום להגיע לרמות של סאונד שיש ברכב של אחיך . MB יש להם דלתות כל כך מסיביות עד שכמעט ולא צריך איטום , ובכלל הם כבר עבדו על איטום הרכב מבחינה זו שהרכב מאוד שקט , להשיג מצב כזה בכל רכב אחר יעלה הרבה כסף .

ויש עוד נקודה ,אם תסתכל ברכב של אחיך אתה תגלה שיש שם רמקולים מאחורה , אבל אתה תראה שני סטים של רמקולים . סט אחד הוא וופרים שעובדים לכיוון הבגאז' . הם פשוט שמו וופרים FreeFlow ע"מ לשפר את הסאונד .וזה מערכת סטוק לא זו שברשימת האופציות . תגיד מה שתגיד עליהם אבל הלוואי על כולם את כמות ההשקעה באיכות שיש להם .

עכשיו אני אומר לך משהו , לא נראה לי שתוכל להרשות לעצמך לקנות MB , אבל אם אתה רוצה מערכת טובה יותר , תתארגן ככה שבכל פעם שיש לך 2-3K תקנה רק דבר אחד . למשל ר"ד אלפיין 9855-9853 עולים בסביבות ה2000-2200

אחרי זה תעשה איטום לשתי הדלתות הקדמיות (חיצוני ופנימי ) זה יעלה לך בערך בין 1K ל1.5K

מגבר הייתי ממליץ לך ללכת או על המגנט או על הפייז הזה או על הפייז השני בקצת יותר

ואחרי זה תלך על קומפוננט בסדר גודל של 2000-3000

אח"כ על סאב פשוט וטוב כמו הקסנון

טוב בא נראה אח"כ מה

בנתיים תחשוב ותהנה . בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

המערכת בE350 היא אופציה הכי יקרה וממש ברור לי שאני לא יגיע לרמה הזו

להשקיע 3אלף על כל חלק אני לא מעונין כי במילא תוך שנה אני יסע לטיול ארוך ושאני יחזור אני כבר יקנה אוטו טוב.

וכמו שאמרתי מקודם אני מעונין להשקיע חצי סכום הכשיו וחצי נוסף בהמשך(תוך חודשים וחצי למאוחר ביותר) ואני לא מתכוון להוציא יותר מדי על המערכת.

כמו כן אם אפשר להסביר לי מה זה איטום וכמה זה יעזור לי?

וכמה יעלה לי בניה ל6.5 מקדימה?

• תוכן חדש...