Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות קטנוע 250 -מיתלבט בין ג'וי-מקס של סן יאנג לבין GRND-DING של KIMKO

את כל המבחנים קראתי אבל הם לא עונים על הדבר הכי חשוב :

איך הכלים הנל מתנהגים לאורך זמן מה האמינות שלהם כמה עולים הטיפולים האם החלקים יקרים

כמובן שכלי לא אמין משליך ישירות על ההנאה שאפשר להפיק מימנו.

וכמו כן מסב הפסד כספי ניכר לבעל הכלי .

אפשר לתת דוגמא : אם קוראים את מבחן של X9 פיאג'ו חושבים שמדובר בכלי מדהים אבל מישום מה אין לו שוק וזה אומר שלא קונים אותו וכניראה שהסיבה היא אמינותית או מחירי תיקון מאוד יקרים

אנא מי שיכול נא לספק אינפורמציה

תודה

פורסם

בתור בעלים קודמים ל-קימקו גראנד דינק 250, שנת 2006, שנמכר לפני חודש והיה אצלי 7 חודשים מיום יציאתו מהחברה.

מזמן המועט שיצא לי להיות על ה"כלי" אלה הרשמים שלי:

איך הכלים הנל מתנהגים לאורך זמן מה האמינות שלהם

הגראנד דינק אמין מאוד, ללא בעיות בכלל (לא הופיע אצלי אף בעיה מאז שקניתי אותו חוץ מטיפולים סדירים) - אצלי היה כ-7 חודשים מרגע קנייתו מהחברה

כמה עולים הטיפולים

כל הטיפולים רשומים בספר הרכב ומתי צריך לעשות מה

טיפול 4000 רגיל עולה כ-200-250 ש"ח שכולל פילטרים ושמנים ובדיקה מקיפה

בכל אופן הטיפולים לא הכי זולים ויקרים מן ה-50 סמ"ק, אך הם כאין וכאפס לעומת מה שנותן הכלי

האם החלקים יקרים

ברקס קידמי עולה כ-250 שקל (בגלל "מערכת הבלימה המשולבת") ואחורי כ-170

צמיג כ-150-250 שקל, תלוי באיכות הצמיג

לגבי שאר החלקים לא שכורים לא המחירים אך הם לא יקרים, תלוי גם השימוש בחלקים מקוריים

ובחלקים שנרכשים מהיבואן

יש לציין שישי אחריות של שנה על קניית הקטנוע מהחברה

אפשר לתת דוגמא : אם קוראים את מבחן של X9 פיאג'ו חושבים שמדובר בכלי מדהים אבל מישום מה אין לו שוק וזה אומר שלא קונים אותו וכניראה שהסיבה היא אמינותית או מחירי תיקון מאוד יקרים

הכלי שלי נרכש ב-22,000 שקל, ונמכר ב-1,400 מתחת למחירון (20,400 בזמנו)- נמכר ב-19,000.

יש לציין שהכלי היה שמור (ללא שריטה ונפילות) עם אזעקה הכי מפוארת שהומלצה ע"י "עופר אבניר" היבואן + שרשת "מגנום" + כיסוי

"השוק" של הגראנד דינק גדול מאוד אך הסיכוי לקבל עליו מחיר מחירון גם עם תוספות הוא קשה מאד

אם יש לך עוד שאלות יותר ספציפיות.... אז בכיף.

נ.ב. הכלי נמכר רק בגלל לחץ ההורים ובגלל 2 חברים שלי שנהרגו לפני כחודשיים בגבעתיים בנסיעה על אופנוע.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

קצת מידע מהשכנים:

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=6017&page=1&pp=10&highlight=%E2%27%E5%E9%EE%F7%F1

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=6046&highlight=%E2%27%E5%E9%EE%F7%F1

תריץ שם גם חיפוש, תמצא עוד קצת חומר, יותר על הקימקו, פחות על הג'וירייד, גם בעברית גם באנגלית, מוציא תוצאות שונות.

בגדול, ב-ג'וימקס מרווח טיפולים כל 3000 ק"מ קצרים למדי, בקימקו המצב טוב יותר.

ביקורות הרכיבה על הג'וימקס הינם מהטובות.

אופנוען

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אני צריך לקנות קטנוע 250 -מיתלבט בין ג'וי-מקס של סן יאנג לבין GRND-DING של KIMKO

את כל המבחנים קראתי אבל הם לא עונים על הדבר הכי חשוב :

איך הכלים הנל מתנהגים לאורך זמן מה האמינות שלהם כמה עולים הטיפולים האם החלקים יקרים

כמובן שכלי לא אמין משליך ישירות על ההנאה שאפשר להפיק מימנו.

תודה

אהלן...

לפני שנה לא נתתי זכות קדימה בצומת עם ג'וי רייד 200 סמ"ק חדש... טוב שהקטנוע הלך ולא אני..:-)

קניתי אחריו ג'וי מקס דנדש..

תחילה שים לב למחיר 26000 (על הכביש כולל רישיונות)

לדעתי הצנועה אחרי שנסעתי כמה פעמים גם על גראנד דינק 250:

יציבות - אין מה להשוות... הג'וי מקס מתנהג כמו קטנוע כבד יושב טוב על הכביש לעומת הדינק שרועד מעט למעלה מ - 120 קמ"ש.

נוחות - פה בא לדעתי ההבדל של עוד כמה אלפי שקלים במחיר, הכיסא כנוי היטב, כולל משענת גב גבוהה מעט, את יכול להישען אחורה בנוחות וחצי לשכב גם אם הגובה שלך 1.80 כמוני.

עלויות טיפולים - זה רק קטנוע בסה"כ כל המחירים לא בשמיים.

אביזרים - סאן יאנג הכניסו גימיקים חמודים שאומנם משפיעים על בני נוער יותר בהתלהבות אבל פנסי ערפל לדעתי זה מאוד חשוב..

כמו כן יש וינקר חירום (4 אורות כמו לרכב), חיבור למצת !!

לסיכום:

אם לא אכפת לך להשקיע עוד קצת כסף אז זה מאוד כדאי מובטח..

(אני אישית לאחר התאונה מצטער אולי שלא קניתי הונדה סיויק 95 מלכתחילה...:-)

בכל מקרה סע בזהירות אחי

רועי

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני עובר לראשונה לקטנוע. אני גבוה למדי, מטר תעשים וחמש. בדקתי לעומק לפני שקניתי

כל שמי שנסע בג.ד. אמר שהקטע עם המראות מבאס הרבה יותר ממה שאפשר לשער.

כמה וכמה רוכבים אמרו לי שרק בגלל המראות הם לא ממליצים על ג.ד.

דבר נוסף, בסביבות שלושים אלף קלומטר נולדות לג.ד. בעיות באחד הגלים של המנוע- הקמשפט או הקרנק או משהו שמקביל לזה באופנוע.

הקיצור, אחרי הרבה בדיקות מצאתי שרוכבי גוימקס הרבה יותר מכורים אליו מאשר רוכבי ג.ד.

שווה לך לבדוק גם את הקימקו אסיטינג = שהוא כנראה מצוין, אך משום מה אין לו שוק וקשה למכור אותו.

מה שאומר שאפשר למצוא מציאות

אני כמובן, קניתי גוימקס אתמול.

בהצלחה.

• תוכן חדש...