Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה טיפ מקטגורית "גזור ושמור".

יום אחד (אולי) תעמדו בסיטואציה שכזו, תיזכרו בהודעה הבאה, ותרשימו את כל הסובבים אתכם בתושייתכם.

נניח שמילאתם נוזל קירור במנוע פיז'ו-סיטרואן, פתחתם את פקק ניקוז האוויר שעל קיר האש או הטרמוסטט, וברגע של חוסר תשומת לב הפקק נעלם (צנח, אבד, התפוגג, התאדה וכיוב').

כמובן שללא הפקק הזה לא ניתן להניע, כיוון שכל נוזל הקירור יתיז החוצה מיד.

אז היכן מוצאים, באמצע שום-מקום, פקק חליפי שיביא אותנו הביתה ?

תשובה: כל מכונית פיז'ו סיטרואן כוללת חמישה פקקי גיבוי שיבצעו את המטלה לשביעות רצונכם. אחד מוצמד לכל צמיג של המכונית, מוברג על קצה הונטיל. נסו ותהנו. :-)

פורסם

אני אף פעם לא מחזיר אותם אחרי שאני ממלא אוויר... (אבל גם כל מכונית שחונה ליד מכונית פיז'ו-סיטרואן כוללת פקקי גיבוי :evil:)

פורסם

אכן רעיון יפה.

להבדיל, לפני שנים ניתקעתי עם סוסיתא ליד בית שיקום בנ"צ.עף גלגל קידמי,התחיל להחשיך.

פתאום הופיע בחור,כנראה מאלה שהיו מאושפזים במוסד,והתחיל לבלבל המוח.

אמרתי לו לך,שמעתי שקוראים לך.קודם תשמע מה יש לי להציע,אמר.

קח בורג אחד מכל גלגל,תרכיב לגלגל שעף,כך יהיה לך 4 גלגלים כל אחד עם 3 ברגים.

זה מה שעשיתי.האמת לא הייתי חושב על כך בחיים. :-P

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ארנון אינני רוצה לקלקל לך, אך במספר מכוניות סיטרואן פזו, קיים בורג /פקק מנחושת, הנפתח עם

מפתח אלן, אשר אם הוא קופץ בגלל ניקוז אוויר מבית הטרמוסטט , כשהמנוע חם והמים רותחים, רק בורג בעל הברגה דומה יכול לעזור.

מצד שני כמו שכתבת לא ניתן להצמיד כל חלק לוונטיל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אינך מקלקל.

חוץ מבורג הנחושת (אותו לא ניתן לפתוח ביד) ישנם מספר פקקי פלסטיק שניתן לפתוח ביד, וקל לאבד.

חוץ מזה, לא ציפית שאפשר יהיה להצמיד את כל החלפים של המכונית לונטיל, נכון ?

פורסם

ארנון, האם צרוף מקרים או לא, אך כשאבי איבד את שלו, ניגשתי לגלגל של הרכב ואינטואיטיבית הברגתי את מכסה הונטיל על פתח הניקוז. ואפילו היה אור יום.

אולי אפילו ייצא ממני משהו.

זה היה לפני כ-חצי שנה, ועד היום הפקק לא נסדק ולא היו ממטרות.

משכנתא זה קל

פורסם
ארנון, האם צרוף מקרים או לא, אך כשאבי איבד את שלו, ניגשתי לגלגל של הרכב ואינטואיטיבית הברגתי את מכסה הונטיל על פתח הניקוז. ואפילו היה אור יום.

אולי אפילו ייצא ממני משהו.

זה היה לפני כ-חצי שנה, ועד היום הפקק לא נסדק ולא היו ממטרות.

אתה לא היחידי, מדובר ב"פטנט" ישן נושן... (ארנון רק עכשיו גילה אותו, חכה שהוא יגלה עוד דברים... הוא רק בתחילת הדרך ;-) ;-) )

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אתה לא היחידי, מדובר ב"פטנט" ישן נושן... (ארנון רק עכשיו גילה אותו, חכה שהוא יגלה עוד דברים... הוא רק בתחילת הדרך ;-) ;-) )

איציק

חוצפן שוויצר ! :-)

אם היית טורח לרשום בפורום את גילוייך, היית חוסך לי כאב לב, צער, דיכאון, עצבים והתפלשות מיותרת בחול כדי לחפש את הפקק המזו%$!ן בשעת ערביים של יום שבת.

אני מעלה את גילויי לפורום כדי להפוך את העולם למקום טוב יותר. :mmangel:

• תוכן חדש...