Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה GTV הגיעה !

חיים_k
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיים - אני חייב להגיד לך,

שהקינאה נוזלת לי מכל החורים !

ממש בא לי לבכות, אוי איך שזה מזכיר לי את ימי האלפות הישנות ...

מאחר ותחזקתי את שלי עם כל הלב, לרוב לא הגעתי למצבים של "לא לגעת כי זה ישבר", "לא לנשום כי זה יפסיק לעבוד" וכן הלאה ...

אבל הדברים מוכרים לי גם מאלפות של חברים, וגם מדברים שבכל זאת קרו ..

לגבי הקרבורטורים (נהוג לקרוא להם 4 קרבורטורים בגלל שהם למעשה 4 במעטפת של 2 כפולים. שים לב יש דיזה לכל קרבורטור !!), בכדי לשמור על המנוע במצב אוטפימלי, יש להקדיש כרבע שעה, אחת לשבועיים לביצוע כוון.

הכוון עצמו אינו מסובך אבל דורש עבודה שיטתית. אני אנסה להיזכר בתהליך מאחר ונהייתי מומחה בימים ההם.

לגבי שאר הדברים, תוכל למצא הרבה מהחלקים הפנימיים של האוטו בחנויות לחלפים במחירים מצחיקים. לרוב כדאי לבדוק עלות החלפה של חלק "מתנדנד" ולא להתקע איתו ..

המלצות ראשוניות מהנסיון שלי :

1. לבצע ניקוי רדיאטור ומע' הקירור בכלל, ע"י הזרמת מים דרך מע' הקירור והמנוע, וכן פירוק הראדיאטור החוצה ושטיפה יסודית שלו עם אבקת כביסה (רצוי למלא אמבטיה עם מים ואבקת כביסה ולהשרות אותו כחצי שעה). לא לשכוח לשטוף טוב טוב לאחר מכן. יש למלא מים ירוקים.

2. להחליף UNIT טמפ' של מאוורר הראדיאטור.

3. לנקות את כל מגעי הפיוזים ולהחליפם בחדשים. לרסס קצת WD40 על המגעים שלהם לאחר מכן. אם יש משהו שאתה לא רוצה שיקרה לך (לי זה קרה), זה שהמאוורר של הרדיאטור לא יעבוד בגלל מגע לא טוב של הפיוז.

4. להחליף מגבים ולנקות מתזים (רצוי גם את המיכל, שבימים ההם בטח עוד היה שק מגעיל כזה ..)

5. טיפול 10,000 בשביל ליישר קו ולדעת שהכל %100.

6. שימון מנעולים, מנגנוני חלונות, מנגנוני מראות צד.

7. הידוק ברגים של הדש-בורד וחיזוק התקרה.

בטח יש עוד ואני לא זוכר כרגע, אבל הכי חשוב -

ת ת ח ד ש !!! (גם אני רוצה ...)

דני G.

פורסם

חיים כתב:

בכלל, במבט ראשון זה נראה דומה למנוע של אופנוע ספורט יפני (או אולי להפך...)

אכן , להפך...

תתחדש, אני בהחלט מקנא, ואני עוד אראה את היפיפיה שלך :)

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

• תוכן חדש...