Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי החוק המוטורי הזה:

איך ניתן לבנות רכב מיאוץ אם בארץ פה אי אפשר להשיג בעצם כלום, ושום דבר כמובן לא חוקי?

להזמין מחו"ל\איביי...המכס יקרע לך את הצורה, אז איך בדיוק ?

עם קצת סבלנות והמתנה, יפורסמו תקנות הבטיחות וקטגוריות על-פיהן תוכל לבנות מכונית מיאוץ. כבר היום, חוקי לבנות כזה רכב, על פי חוק הספורט המוטורי.

לגבי חלקים, גם כאן, כמו בענפי הספורט המוטורי האחרים, יהיו הקלות משמעותיות במס על ייבוא חלקים לשימוש מכוניות מרוץ.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

(שמר תודה על העצה, החלטתי לא ללכת בעקבותיה, אז סליחה..)

מי ניצח חבריוס?

היה "חרא" ממש.. (חחח הכוונה לצוואה של פרות..)

ממה שאני ראיתי האירוע היה נחמד מאוד,

חבל שלא היה מקום מסודר לעמוד (כנראה המקום לא מותאם לקלוט כמות של אנשים בתור צופים מהצד)

חוץ מזה.. היה חמוד...

פורסם

היה ברור לי שהלו"ז לא ריאלי בגרוש אבל הם הצליחו להפתיע אפילו אותי :loco:.

אני הייתי שם היום 9 שעות !!! (ברור שאני גמור ושרוף לגמרי)

זה היה טיפשי אם הם היו נותנים קנסות על איחורים כי על האיחורים הכי גדולים הם היו אחראיים. הם לא היו מאורגנים בגרוש מכל מיני סיבות.

בכל מקרה, אני נהניתי. הפעם הצלחתי גם לעשות מקצים נקיים בלי פסילות או שטויות אחרות ולעלות לגמר (האמיתי, רוני, לא המקומבן :wink:) כשאם אני לא טועה אז התוצאות שהיו טובות ממני זה רק שני ה-evo-ים וה-ptt.

עם כל התחרות הקשה שהייתה, והנהגים המעולים עם רכבים חזקים, אני מאוד מרוצה מעצם ההעפלה לגמר אבל אחרי שראיתי את התוצאות הסופיות קצת התבאסתי, כל ארבעת המקומות הראשונים היו עם זמן צמוד ביותר, פחות מ-4 עשיריות בין הראשון לרביעי. נחשו איפה אני בעסק :mm_shocke (רוני, יא כלב, על ה-6 מאיות האלה שלקחת אותי אתה עוד תשלם באירוע הבא (ולמתקשים, בגמר הגעתי רביעי בהפרש של 6 מאיות מרוני. האמת שהוא החזיר לי כי לגמר עליתי עם תוצאה שטובה משלו בדיוק ב... 6 מאיות :smile:, בקיצור, הוא ידע מתי לקחת אותי)).

ואם אפשר להכניס בכיינות אחרונה (נו, אני לא יכול בלי) אז בהרכב המקורי של ה-5 הראשונים שעולים לגמר אני סיימתי שני !!! (שרון עם ה-205 היה שביעי במוקדמות ולקח ראשון ורוני שהיה שישי לקח מקום שלישי בגמר = סה"כ נציגות משולשת ומרשימה של מועדון psi בגמר :mm_yeah:).

אגב, שני היה ארז ממועדון sti (שנהג על ה-evo השחורה).

אם זה מעניין, ואם אני לא טועה התוצאות בגמר (נעשו על ה-C4 VTS במדידה אחת ללא כל תרגול מוקדם על הרכב):

1. שרון 1:00:55 (יכול להיות שפספסתי באיזה מאית)

2. ארז 1:00:78

3. רוני 1:00:88

4. אני 1:00:94

מעבר לזה פחות שמתי לב אבל אני חושב ש-5 עשה 1:01 משהו ול-6-7 היו גם פסילות (או לפחות אחד מהם).

אם התוצאות לא נראות מדהימות אז זה בגלל שכל המקצים האלה נעשו עם בקרות האחיזה של ה-VTS שממש סירסו את הרכב וחוץ מזה לא היה לנו שום סיבוב היכרות על הרכב.

תוצאות במוקדמות:

שלושת הראשונים (evo/ptt) עשו 56-57 (לא זוכר, אני אעדכן אם אני אגלה)

אני 58.78 (קליאו ספורט)

ארז 58.84 (evo 9)

רוני 58.84 (קליאו ספורט)

שרון 59 וקצת (אולי זה היה 59:12) (פיז'ו 205)

ניר

פורסם

ניר - ומה שזה אומר לנו זה שקליאו ספורט מהירה כמו איוו 9! :wink:

וברצינות, דבר אחד למדתי כאן - שצדקתי מאוד בקשר ל-ABS של הקליאו. בפעם הראשונה על המסלול לפני העצירה על קו הסיום לחצתי על הבלמים והאוטו פשוט לא עצר. הוא המשיך כ-5 מטרים קדימה כשה-ABS עובד במרץ ועושה, ובכן... כלום!

אז בעזרתו האדיבה של חן ניתקתי את הפיוז (לוקח בדיוק חמש שניות, מדהים) ופתאום האוטו עוצר!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חמש תמונות מתוך המאה וקצת שצילמתי

רק ביום ראשון יהיה לי זמן לעבור על כל השאר

עידו.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
סיקור האירוע היום בערוץ 5 19:30

תודה לקהל ולמשתתפים

היה לי כיף גדול!!!

בברכה

קובי כהן

ארוע מדהים של 6 שעות סוכם לדקה ורבע :roll:

וואלה למדתי עכשיו על כדור רגל בפולין וכדורסל בפורטוגל מלפני שבוע

אבל כאן היום הרבה מאות אנשים חגגו שעות רבות ... והם "ערוץ הספורט "

העדיפו להראות מכות בכדוררגל עוד ועוד ועוד

בעעעעעעעעע

קובי, היה מדהים !! כל פעם אתה מצליח להפתיע מחדש

I can hardly wait להבא בתור

לכל הנהגים , המציגים , הצופים והאוהדים .... ספורט מוטורי ישראלי על המפה !!

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

ראיתי את הסיקור וממש התבאסתי.

עשו טובה שפירסמו בכלל.

בכל מקרה היה אחלה.

בל הכבוד לקובי וכל מי שלקח יד בארגון

• תוכן חדש...