Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר בעיקר על לוח המכירה שבאתר: קניה מכירה מכוניות (מתייחס אליהם כי בהם יצא לי להציץ הרבה אך עם זאת רלוונטי לגבי שאר הלוחות)

יהיה אולי יותר פשוט אם תהיה מן תבנית למילוי כאשר מציעים רכב למכירה, תבנית כמו בלוחות רכב השונים.

יש אנשים שכותבים הכל על הרכב ויש אנשים שכותביד דגם ומספר טלפון.

אני מאמין שאם תהיה מן תבנית למילוי אנשים באמת יטרחו אולי למלא לפחות חלק ממנה! דברים מנימליים!

יד

שנה

אזור (חובה! פשוט יש הרבה אנשים שפשוט לא שווה להתקשר אליהם בגלל מקום הימצאותם)

טלפון

צבע (פחות חשוב בעיניי)

וכו'

אני מאמין הבנתם את העקרון, בכל מקרה לדעתי זה בהחלט יכול לעזור ולחסוך המון שיחות טלפון והמון התאכזבויות מראש!

אני בטח ובטח לא יודע את העניין הטכני שבאפשרות שאני מציע (אם זה בכלל אפשרי מבחינה טכניט)

בכל מקרה לדעתי שימושי מאוד!

אשמח לתגובות מהמנהלים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש המון הודעות של חברי פורום שראו רכב למכירה ולקחו פרטים מינימאליים.

חברי פורום שמנסים לעזור למצוא רכב. ולכן לדעתי אם תיהיה תבנית כמו שאמרת ויהיה MUST FILL FILEDS אז אותם חברי פורום יפסיקו להביא פרטי רכביםשראו...

או שאני טועה...

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

דווקא בלוח זה מציק לך ?

אני שמח שאתה מנסה לעזור ולייעל, אבל בעיית הניסוח, כושר התבטאות נמוך ואי מסירת פרטים קיימת בכל הפורומים ולאו דווקא בלוח.

בפורום הטכני אנשים שואלים שאלות מבלי לציין את הרכב שבו התקלה, את שנת הדגם וכו.

בפורום הייעוץ אנשים שואלים "כדאי לקנות איביזה ?" מבלי לציין מה הדרישות שלהם מהרכב ומה התקציב.

בסופו של דבר, מי שלא מתאמץ לנסח כותרת עניינית, והודעה עם תוכן ופרטים מלאים, לא יצליח לא למכור רכב בלוח ולא לקבל תשובה אחרת בשרשור בפורום.

ושוב, תודה על הצעת הייעול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה מפריע לי כנראה רק שם בגלל שאני נכנס רק לרכב כללי, אספנות ולוח מכירה

אני רואה מודעה עם רכב שאני מעוניין בו ואני מנסה לגלות פרטים מהמודעה ופשוט אין, מתקשר לבעל הרכב ואז אומרים לי את הפרטים ואני מתבאס (רק דוגמא).

אפשר אולי להכניס מן חלון קטן של פרטים למילוי אך לא חובה שיתן למוכר קצת מוטיבציה למלא את הפרטים על הרכב.

אפשרי גם בפורום של יעוץ טכני.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם יוסיפו את זה כאופציה,לא יעזור.

מי שרוצה לתת את כל האינפורמציה על רכבו,יפרסם אותה בין כה וכו.

חוץ מזה, מי שרציני מתקשר .

• תוכן חדש...