Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה לא מעט אנשים כאן שמזלזלים בפעולת המשטרה ("פעם בשנה עושים משהו") וטוענים שהיא חד פעמית.

יכול להיות. אני לא שוטר, לא הייתי וכנראה גם לא אהיה, גם אף אחד ממשפחתי אינו שוטר.

אתם צריכים להבין שבניגוד לארה"ב שם כוח האדם גדול מאצלנו, השוטרים בישראל נאלצים להתמודד עם בעיות הרבה יותר חמורות מגניבת רכב, או פריצה לאיזו מכולת. מירב כוח האדם של המשטרה וכוחות הבטחון מתרכזים במלחמה הקיומית היום יומית שלנו מול הפלשתינאים.

אבל יש את צה"ל, לא? כן. אבל זה לא מספיק. בשטח אזרחי המשטרה היא זאת שצריכה להגן על האזרחים ולתת את הבטחון. כאשר יש התרעות ויש ה-מ-ו-ן, נשלחים לא מעט שוטרים לסריקות וסיורים, מה שמוריד ממצבת השוטרים (שגם כך קטנה) שכן יכולים לטפל בשאר הבעיות.

לצערנו קשה לטפל בעשרות גניבות שמתבצעות כל יום\שבוע. יש סיכוי קטן שמאחורי המרדף הנ"ל, בייחוד כאשר הוא תועד במצלמות, עומד סיפור "קצת" יותר גדול מעוד סתם גניבת רכב.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אני קורא את התרד הזה ואני חייב לציין משהו...

המשטרה רדפה אחרי הרכב לא ביגלל שהרכב הוא של אישיות כזאת או אחרת

וזה לא חד פעמי, מדי יום יש מרדפים... לא את כולם מפרסמים (גם לא בעיתון)

ככל הנירא היה עד ריאה במקום או איתורן/פוינטר דיווחה למוקד את האירוע (לרוב המערכות האלה

מפורקות לפני הגעת ניידת החברה או משטרה)

עוד נתון חשוב לציון...

אני רוצה לראות אדם מן השורה בתפקיד השוטר שצריך לרדוף אחרי אותו גנב במהירות גבוה ועוד נגד כיון התנועה (המרדף צולם רק בכביש 6, אני בטוח שהוא התחיל הרבה לפני) מסכן את עצמו לטובת המעצר הזה...

רמת האדראלין בגוף עולה למצב כזה שהיא חייבת לבוא לידי ביטוי במשהו...

אני לא בעד אלימות ובמיוחד לא שאותו "גנב" נימצא עם אזיקים על הידיים....

אבל קשה לשפוט אדם שנימצא באותו מצב... לכן אני מצדיק את השוטרים במצב הזה

עוד פרט חשוב שהשוטרים מתמודדים איתו יום יום... זה מערכת החוקה בארץ

שהיא שווה לתח*

דוגמא אישית: בשרות הצבאי שלי הייתי ביחידה משטרית שעוסקת בתחום הפלילי

הייתי הולך אחרי איזה נרקומן שצריך לפרוץ או לגנוב כדי לממן את המנה היומית שלו

במשך שעות של הליכה (אין לשבורים האלה רגש ברגליים)

לאחר הגניבה או הפריצה לרכב אנחנו תופסים את אותו הגנב עם הרכוש מבאים אותו לתחנה

ואז מתייבשים הרבה מאוד זמן בתחנה ביגלל מחסור בחוקרים/תאים פנויים וכו...

רושמים דו"ח מעצר הכל טוב ויפה עד כאן....

ואז לרוב אתו נרקומן משוחרר באותו היום בערבות עצמית (כאילו זה משנה לו) או במקרה השני

ערבות צד ג (כיאלו זה משנה לחבר הנרקומן השני) או במקרה החריג 24-48 שעות מזמן המעצר

לחופשי!!

ואז נחשו מה אותו נרקומן עושה???

נכון, פורץ לרכב או שודד איזה זקנה כדי לממן לעצמו עוד מנה

ואז הסיפור הזה חוזר על עצמו הרבה מאוד פעמים....

ואז במקרה הגרוע לאחר שאותו נרקומן פרץ להרבה מאוד רכבים שלחלקם הוא נתפס על חם

נעצר לתקופה של 3-6 חודשים... שזה דיי בית מלון לתנאים שבהם הוא חיי (3 ארוחות ביום + מיטה)

עכשיו תבינו למה יש הרבה גניבות/פריצות ומה לא במדינת ישראל

וזה רק על קצה המזלג....

• תוכן חדש...