Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמה זה כבר יש לי את הכסף לטיפלוים ולביטוח מכיף.

למה אתה בא לי לא טוב מה אתה לו אוהב לשמוע מוזיקה באוטו???!

יש למישו תשובה בשבילי אל המכוניות ששלאתי?1

אני רוצה לאגיד לאבא שלי על הפיגו.....

:twisted: :twisted: :twisted: חולה על פררי אנזו!! תנו לי אותה באדום ואני יראה לכם מה אושים איתה!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

א. אגזוז פתוח, לא אגוז לחץ

ב. שסתום פריקה לא עושה "פסססססססס" בלי שיש לו מה לפרוק, תחפש בפורום תבין למה

ג. "אחים שלי מישו יודע איך האוטו הזה ללמוד לנהוג עליו כמו שצריך???!" - על כל אוטו אפשר ללמוד לנהוג, אפילו עדיף שהאוטו הראשון יהיה חלש, אבל זאת כבר החלטה שלך

בשביל ללמוד לנהוג צריך לעשות קורס, לא לקנות אוטו ספורטיבי

אגב, לפי מה ששמעתי בראבה זה אוטו נחמד מאוד לנהיגה

פורסם

אחינו התותח. אני לא מתכונן לבקש ממך עוד יותר מדי פעמים.

קרא את כללי הפורום ותתנהג לפיהם , או שתזכה להשגחה צמודה של הסניטר שלנו.

כל השאר - נא לא להפוך את השרשור הזה לשיעור עברית. בזה המנהלים כבר מטפלים. נא לענות לעצם השאלה - ולא לאפקטים האור-קוליים מסביב.

פורסם
- על כל אוטו אפשר ללמוד לנהוג, אפילו עדיף שהאוטו הראשון יהיה חלש, אבל זאת כבר החלטה שלך

אגב, לפי מה ששמעתי בראבה זה אוטו נחמד מאוד לנהיגה

נכון שזו החלטה שלו, אבל ניתן ואף רצוי לתת לבחור כיוון ולהסביר לו למה עדיף בשבילו (וגם בשביל שאר נהגי ארצנו) למה כדאי לו להתחיל באוטו "רגוע".

אני חושב שמבט אחד שתעיף על החתימה שלו, תסביר הכל.

לתותח האשדודי:

שלא יהיו לך אשליות, אתה עדיין לא יודע לנהוג, מה שלמדת בשיעורי הנהיגה זה לעבור טסט. ייתכן שיבוא יום ונראה אותך ביורוספורט בשורה הראשונה עם האחים שומאכר, אבל עד אז תשתדל לנהוג כמו בן אדם.

אני מניח שאבא שלך יעדיף להוציא יותר כסף על בטיחות מאשר על מצבה...

לשמר:

נחמד לדעת שיש פה מומחה בפורום לבעיות אין-אונות...:wink:

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
אבא שלי אמר שהוא יאזור לי לקנות אוטו מתי שאני ייקבל את הרשיון שלי וייגמר לי המלוהה אוח של חבר שלי יש לו פגו אני חושב שזותי 206 אקסאס או גיטיאי או משהו כזה אדומהף, אוטו פ33ה!!!!

עכשיו הבעיה היא שאינ לא יודע איך האוטו יהיה עם אני יישפר אותו כי אני רוצה לשים אגזוז לחץ ושסתום פורק כמו ששמעתי במפגש אם האימפרזות כזה שעושה פפפסססססססס!!!!! כי אני רוצה שיהיה לי אוטו ספורטיוי חזקק ללמוד לנהוג אליו הבראבה של אימא שלי כזות עגלה חחח :-P:oops::x

אחים שלי מישו יודע איך האוטו הזה ללמוד לנהוג עליו כמו שצריך???!

אני יגיד לאבא שלי שייקנה לי או אחת כזות או ששמעתי גם איביזה טרובו אוטו טוב עם אני שם לו אגזוז לחץ וציפ... רק שאני לא יינהג יותר אל הבראבה חחחח!1

תודה על העזרה! תמשיכו ככה יש לכם אחלה פורם!!

WOW.

ולענייננו, עדיף לך להתחיל ללמוד על הבראבה מאשר על הפיג'ו..

כמו כל נהג חדש, אתה עדיין לא באמת יודע לנהוג. תתחיל עם משהו רגוע ומתורבת יותר ואז תעבור למשהו קצת יותר ספורטיווי (ואולי אפילו חזקק אם יהיה לך מזל)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כרגע מחקתי מספר הודעות שהתעלמו ממה שכתבתי בהודעתי הקודמת לגבי הפסקת העליהום.

אני מקווה שעכשיו אני קצת יותר ברור.

אם אין למישהו משהו להגיד בעניין השאלות של פותח השרשור אני נועל.

מוטי

פורסם

אחינו האשדודי, למה אתה רוצה אוטו ספורטיבי?

עכשיו יש כמה אופציות:

1) אתה נהנה מנהיגה, כיף לך ללחוץ על הגז, להיכנס לסיבוב מהר מידי פעם וללחוץ גם בגבול הטעם הטוב, אתה יודע עדיין כביש ציבורי_______לא נראה לי

2) אתה רוצה להרשים את החבר'ה המאאגניבים שלך שיש לאוטו שלך פססססססססס וורום וורום נחמד עם איזה טראנסים משו לפנים______דינג דינג דינג We Have A Winner.

3) מה דעתך על 2?

אם זה או 2 או 3, עזוב אותך מאוטו ספורט, כי מהר מאוד תמצא את עצמך בלי אוטו ובלי רישיון!

אם זה האופציה הראשונה (:|) קנה איזה פיז'ו 206 XS ושיהיה לך לבריאות.

רק אל תעשה שטויות.

הTS והפיזו מאוד דומות, תבצע חיפוש דובר עליהן רבות.

פורסם

מתי כבר יחוקקו חוק שאוסר על אנשים בני 24 ומטה לנהוג על מכוניות ספורטיביות?

הבליסטרה של אשדוד, באמת, לטובתך ולטובת שאר משתמשי הכביש רכב ראשון הוא לא רכב ספורטיבי. רכב ספורטיבי זה רכב שמועד לפורענות, מזמין "לחיצות" ונהג לא מיומן מספיק לא יצליח לשלוט בו בשעת חירום.

תתחיל לנהוג על הפיאט של אבא שלך, צבור ניסיון וקילומטרז' ואז תשקול רכב אחר. בכל מקרה רכב ספורטיבי בנקודה הזו של חיי ההגה שלך לא בא בחשבון.

אפשר להביא רכבים נהדרים ב 60K או קצת יותר. גם מערכת מצויינת אפשר למצוא בתקציב דל יחסית.

תלמד לנהוג, תצבור נסיון ואז תתקדם הלאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...