Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת שמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

ברשותי סיאט איביזה שנת 93 1.5

כאשר אני מדליק את הסוויץ' באוטו אז כל הנורות לפני ההתנעה עובדות כרגיל וכמובן לאחר ההתנעה אז הנורות של המצבר חום מנוע וכו' מתכבות...לאחר נסיעה (גם קצרה וגם ארוכה) שאני מכבה את האוטו ומנסה להתניע שוב אז כל המנורות לפני ההתנעה דולקות חוץ מהמנורה של השמן.

רק לאחר כמה דקות טובות (לא יודע לומר בדיוק אבל בערך חצי שעה) אז הנורה נדלקה לפני ההתנעה.

למישהו יש מושג היכן הבעיה?

(אין לי בעיה של מנורה שרופה או בעיית חשמל אחרת--->נבדק הנושא)

תודה לכל המגיבים

פורסם

חכה לעצה של מומחי סיאט, אבל לדעתי היוניט לחץ שמן באוטו שלך יושבת במשאבת השמן וכנראה שאחרי שאתה מכבה את המנוע נשאר שם לחץ.

או שהיוניט לא תקין.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אני לא מאמין שישנה בעיה, ברגע שיש שמן על חיישן השמן הנורה לא נדלקת, גם אצלי כשאני מכבה מנוע וישר אחרי זה פותח סוויץ אין חיווי של נורת השמן, אבל אתה אומר חצי שעה אחרי זה עדיין הנורה לא נדלקת זה קצת מחשיד.

אני לא יודע איפה החיוויי של השמן יושב אצלך אני מאמין שליד המשאבת שמן, אולי צריך לבדוק אותו או להחליפו.

פורסם

שי שלום רב!

במידה ויש השהיה של מספר דקות, הדבר תקין, יתכן וקיים אצלך מסנן שמן בעל שסתום ששומר לחץ למשך מספר דקות לאחר התנעה, אך אם הדבר נמשך מעל מספר דקות ארוך, יש לחשוד בקונקטור ליוניט

רופף בחיבור ליוניט, או ביוניט תקול!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה היי,

צביקה השסתום בפילטר השמן לא שומר לחץ.

השסתום החד-כיווני מונע חזרה של שמן לקרטר,ככה שהוא אוגר בתוכו שמן ולא לחץ.

איזה כייף לי :)

פורסם
צביקה היי,

צביקה השסתום בפילטר השמן לא שומר לחץ.

השסתום החד-כיווני מונע חזרה של שמן לקרטר,ככה שהוא אוגר בתוכו שמן ולא לחץ.

מרק אתה אכן צודק, אך השמן שנאגר גורם להשהייה של מספר שניות עד דקות מספר בחיווי נורת לחץ השמן, ואני יכול להעיד על כך ברכבי לנסר 93!

בברכה

צביקה

פורסם

אהלן אנשים

קודם כל תודה על העזרה

צביקה הייתי מעוניין לדעת היכן נמצא הקונקטור אולי אני אבדוק משם נובעת הבעיה

ומרק אשמח אם תעדכן אותי בפרטים נוסים שמצאת ככה נשכיל ונדע משהו נוסף על הסיאט שלי

תודה לכם

שי

פורסם

שי שלום רב!

אתה אכן העלית לדיון שאלה שכמדומני לא עלתה עד היום בפורום , משום שכל השאלות בנוגע לנורת לחץ שמן התמקדו עד היום בנורת לחץ שמן שנדלקת תוך כדי נסיעה, או מהבהבת לפעמים, או נדלקת בטורים סרק נמוכים מאד, וזה אכן סימפטום שמעיד על בעעית לחץ שמן נמוך ברוב המקרים, וחייב טיפול מיידי!

אך אתה העלת מקרה שונה, של מנורת לחץ שמן שנכבית מיד לאחר ההתנעה, שזה תקין בהחלט,

אך ממאנת להדלק שוב מיידית, הבה נמתין למרק ולסיורו ברחבי האינטרנט!

בברכה

צביקה

פורסם

היי,

אני לא צריך לחפש ברחבי האינטרנט אלה לחפש ברחבי הדיסק הקשיח.

מידע ממש חדש לא מצאתי,אבל צירפתי קובץ אחזקה של הונדה סיוויק וגם סובארו לגאסי המסביר כיצד ניתן לאבחן את התקלה.

אבל לא מוזכר שם במדוייק את הבעיה שקיימת אצל שי.

D__My Documents_Car Manual_Civic2001-2002_Civic_EngCivic.pdf

engine lubrication system trouble in general.pdf

פורסם

תקרא את מה שכתוב בקובץ.

התקלה יכולה להגרם מחיווט/מגע לא תקין.

יוניט לא תקין.

בקובץ השני רשום איך לבדוק את היוניט עם מד מתח או רציפות.

• תוכן חדש...