Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש צמיגים טובים לאונו - 155/70/13

tkamin
שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב!

היום בעת מילוי אוויר ראיתי שצמיג אחד אחורי יבש כמו הנגב, פשוט סכנות נפשות... לא יודע איך לא שמתי לב עד עכשיו (אולי זה נהיה יותר גרוע מגשם+שמש שהיה לאחרונה?)

בכל מקרה, גם האחורי השני זקן, אז נחליף את הזוג הזה על הדרך.

לפני כשנה קניתי זוג לקדמיים - אז חסר ניסיון האמנתי לכל מילה מ"בעל המקצוע" וקניתי זוג CEBA (נראה לי שזה השם) מדגם SPIDER... נראה לי סתם זבל...

עכשיו אני רוצה לקנות משהו נורמלי.

חשוב לי שיהיה זול - אינני מחפש צמיגים מהTOP, אבל שיהיה בטיחותי, אמין ואיכותי.

אינני מבין בתחום הספורטיבי של הענין, אז אני לא יודע אם זה שיקול למי שנוסע "רגוע"...?

אשמח להמלצות על צמיגים מומלצים לגודל שלי, ואולי גם מקום בירושלים... (או שבאמת שווה לנסוע עד לאנטון...)

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוקוהומה S306, אם תמצא, יהיו אחלה בחירה לדעתי.

ואם אתה מוכן להתפשר על אחיזה, אז גם מישלין אנרג'י, למרות שהם מעט יקרים יחסית לתמורה לדעתי.

ואני אגיד עוד משהו שבוודאי יגרום לצליבתי ע"י כמה מחברי הפורום - דווקא זוג צמיגי SAVA יכול לעשות פלאים כל עוד הדרישות בהתאם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על האונו אצלי הרכבתי 4 צמיגי Uniroyal Rallye 680 שקניתי באוטודיפו במחיר סביר למדי (פחות מ-800 ש"ח לרביעיה), וזה היה לפני כ-4000 ק"מ. אינני מומחה בבדיקת צמיגים, ואולם אני שבע רצון מאד מביצועיהם. ראשית, האחיזה שלהם מצויינת ככל שאני יכול להבחין, בפרט על כביש רטוב. שנית, נדמה לי ששמתי לב לירידה מסויימת בצריכת הדלק מאז החלפתי את הצמיגים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סהר מהפורום (sayed) החליף לאונו שלו למידה הנ"ל לפני שנה וקצת זוג צמיגים וקנה צמיגים של קומהו (לא זוכר את הדגם) והוא מרוצה מהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סה"כ מדובר בפיאט אונו, ולא צריך להשתגע ולחפש את הצמיגים הכי טובים. גם המידה שלהם לא ספורטיבית במיוחד.

צריך לזכור שבשנת 2005 אי אפשר למצוא צמיגים "גרועים" (אני מתכוון לצמיגים חדשים, לא אליאנס משנת 47').

כל זוג צמיגים טריים יעשו עבודתם נאמנה, בטח יותר מהצמיג היבש שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לזכור שבשנת 2005 אי אפשר למצוא צמיגים "גרועים" (אני מתכוון לצמיגים חדשים, לא אליאנס משנת 47').

כל זוג צמיגים טריים יעשו עבודתם נאמנה, בטח יותר מהצמיג היבש שלך.

איתמר.

אוהו כמה שאתה טועה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אני לא טועה.

כל צמיג שמשווק היום במדינת ישראל עומד באיזשהו סטנדרט בינלאומי ובתקן של מכון התקנים הישראלי.

שום צמיג חדש שמיוצר בטכנולוגיה של היום לא מחליק ולא עושה תעלולים על כביש רטוב.

כמובן שאם בודקים את המגבלות - אז מרגישים את ההבדל. לנסיעה רגילה אין שום צורך בצמיג מיוחד.

איתמר (שנוסע על רביעיית פירלי מוד אנד סנוו ואין לו שום בעיות אחיזה).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אני לא טועה.

כל צמיג שמשווק היום במדינת ישראל עומד באיזשהו סטנדרט בינלאומי ובתקן של מכון התקנים הישראלי.

שום צמיג חדש שמיוצר בטכנולוגיה של היום לא מחליק ולא עושה תעלולים על כביש רטוב.

כמובן שאם בודקים את המגבלות - אז מרגישים את ההבדל. לנסיעה רגילה אין שום צורך בצמיג מיוחד.

איתמר (שנוסע על רביעיית פירלי מוד אנד סנוו ואין לו שום בעיות אחיזה).

:mm_yeah: :mm_yeah:

מה, לא שמת לב שכולם פה נהגי מרוצים?? ולא משנה אם יש להם פיאסטה

מ48 או אונו 94, הם צריכים צמיגים ספורטיביים.

אפשר לשאול למה אתם בכלל מגיעים למצב בו אתם על סף החלקה עם פיאט אונו...?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגמים שמביאים לארץ, לרוב הינם צמיגים רגילים לחלוטין, אל תיתן לשמות מפוצצים כמו דנלופ\מישלין, להטעות אותך, נכון שיש להם דגמים ספורטיביים, אך מה שיש בפנצריות אלו דגמים של צמיגים רגילים.

לגבי הסטנדרט, אין שום סטנדרט, מוכרים מה שאפשר למכור.

חפש צמיגים עם חברה נורמאלית כמו יוקהומה\קלבר\דנלופ\קומהו...אל תתפתא לרכוש צמיגי גיפה שמיוצרים בעזה.

ואל תדאג, לא ייתנו לך וגם אין צמיגים ספורטיביים במידה שלך...לפחות לא בארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לשאול למה אתם בכלל מגיעים למצב בו אתם על סף החלקה עם פיאט אונו...?

אמנם נהגתי על אונו לא יותר מ10 פעמים (עד שנגנבה) אבל הביטוי "פיאט אונו" הוא התשובה לשאלתך.

מזל רק שלא צריך איתו גלגלי עזר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, מכל התגובות של החברה כאן, לא הבנתי מה ת'כלס...

לא שמעתי על UNIROYAL - האם הם חברה מוכרת? מה לגבי היוקוהומה? למה שאני לא אמצא את זה?

מהם סדרי הגודל של המחיר בצמיגים שדוברו כאן?

שוב תודה,

צביקה

...Carpe Diem

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליונירויאל יש כמה דגמים טובים אך כרגיל מה שמגיע לארץ או יותר נכול לאוטו דיפו - זה הדגם הכי פשוט שלהם, בהתחלה אוטו דיפו היו מביאים יוקהומה , ואז יוקהומה היה הצמיג הכי טוב בעולם - הצמיג של האלופים, אחרי שגמרו עם הסטוק של היוקהומה, הם התחילו להביא לא מזמן את היונירויאל, הלא הוא הצמיג הכי טוב בעולם - צמיג של אלופים....נראה מה יהיה אחרי היונירויאל האלה...

אל תקנה מאוטו דיפו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, אני מודע לעובדה שבאוטודיפו המחירים יכולים להיות מטורפים, השאלה אם הצמיגים האלה באמת טובים?

ואם לא - אז למה אין כאן שום המלצות על דברים אחרים?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבעל אונו 13 שנה, אלו העובדות :

האונו הגיעו עם פירלי, שהתפרקו לאחר 3 שנים. ממש התפרקו.

לפני 10 שנים המליצו לי על יוקוהמה, והם הוחלפו לאחר שרות ארוך של 9 וחצי שנים.

חשוב לדעת , שיש למרוח אותם מדי כמה חודשים בחומר מגן הכולל הגנת UV.

כמובן שהפכתי להיות אוהד מושבע של יוקוהמה, ולפני מספר חודשים קניתי 4 חדשים, דגם

S306 , מאוטו דיפו ב כ 840 ש"ח לרביעיה.

מאחר ואוטו דיפו לא מוכרים יוקוהמה, אני לא פוסל שתקנה יונירויאל אם זה באותו סדר גודל של מחיר.

ולמרות שהם מיוצרים ברומניה. השם מחייב לייצור בחומרים טובים.

אני לא מציע שתקנה צמיגים עלומי שם, ואל תתפתה להצהרות " חברת בת של מישלין, קונטיננטל וכו... הצמיגים האלו נחותים ברובם.

אז חפש יוקוהמה, או קומהו , או יונירויאל וכו. אני לא יכול להמליץ על פירלי, בגלל הנסיון העגום שהיה לי איתם.

זכור- האיכות של הצמיג מתבטאת גם באורך חיים רב, ולמרות שבפורום מקובל לחשוב שפיאט אונו היא רכב המתוחזק על ידי נהגים צעירים שאינם מבינים דבר ברכב- גם פיאט אונו ניתן לתחזק בזול וברמה גבוהה, צריך רק להקפיד על הוראות היצרן.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום צורך להשקיע בכל הצמיגים שנזכרו למעלה כשאתה נוהג על אונו עם מידת צמיגים 155-70-13

אין חתך ספורטיבי במידה הנ"ל ולכן אין צורך לקנות יוקו או יוני או מישלין או כל צמיג אחר שהמחיר שלו מופקע עקב השם! לכל הצמיגים במידה הזו יש את אותו סימון מהירו אחיזה וטמפרטורה וכולם עומדים באותו תקן..

אני ממליץ לך לקנות אליאנס A-170 במידה שלך.. אני בעצמי משתמש בו ונהנה מכל נסיעה.. הוא אוחז מצויין , ומחזיק יותר קילומטרז' מכל הצמיגים הנ"ל..

ורק לידיעת כל ה"מומחים" לא פעם ולא פעמיים אני נוהג בצורה ספורטיבית עם הפיאט שלי (פונטו 60)

והצמיג עדיין אוחז נהדר..

תקנה ותהנה..

אם אתה מאזור אשדוד אני ממליץ לך על פנצ'ריית האחים ברנס..

הם מעולים.. אני מטפל רק אצלם..

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...