Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים ועוד פסיק...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלך חברה ,לאחרונה יש לי הרגשה שהאוטו "עוצר" ומגיב לא כמו לפני כמה חודשים...

מה הבעיה המשעורת ומחיר משעור?

עוד דבר זה שהצמיגים לא הוחלפו אף פעם(כבר 3 שנים),והם נראים די יבשים לפי מה שהבנתי צריך להחליף ...אבל זה לא בתקציב של ההורים עכשיו..

שמתי לב שהצמיגים הקדמיים יותר שחוטים מהאחורים,האים כדי להחליף מקומות ואם כן באיזה סדר?

תודה...

פורסם
עוד דבר זה שהצמיגים לא הוחלפו אף פעם(כבר 3 שנים),והם נראים די יבשים לפי מה שהבנתי צריך להחליף ...אבל זה לא בתקציב של ההורים עכשיו..

כדאי שההורים שלך ישנו סדרי עדיפויות :!:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
שאלתי שאלה לא ביקשתי מה כדי להורים שלי מבחינת סדר העדיפויות...

שלוש שנים זה הזמן להחליף את הצמיגים.

הצמיגים הטובים צריכים להיות מאחור .

אתה מתאר מצב שבו בצמיגים בקדמיים שלך שחוקים, לכן אין מצב לעשות קומבינציות בשביל לחסוך כמה שקלים.

אתה רוצה לעשות משהו מינימלי, תחליף זוג צמיגים ושים את החדשים מאחור , רוצה לעשות משהו רציונלי, תחליף את כל ה 4.

רוצה לחסוך כסף , לא על צמיגים, אתה תוציא אותו בעתיד על השתתפות עצמית .

פורסם

אתה מתאר מצב שבו בצמיגים בקדמיים שלך שחוקים, לכן אין מצב לעשות קומבינציות בשביל לחסוך כמה שקלים.

אתה רוצה לעשות משהו מינימלי, תחליף זוג צמיגים ושים את החדשים מאחור , רוצה לעשות משהו רציונלי, תחליף את כל ה 4.

תודה על התשובה......מקווה שלא נגיעה למה שאמרתה בסוף...לא עלינו

ובקשר לברקסים?

פורסם

תודה על התשובה......מקווה שלא נגיעה למה שאמרתה בסוף...לא עלינו

ובקשר לברקסים?

בכל מה שקשור לבלמים - רק בדיקה במוסך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...