Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד 2 חברים שלי מעוניינים לעבור לאחד הבתי ספר הפרטיים שיש בארץ. עכשיו השאלה שלנו

היא במה הם יותר טובים מבתי ספר רגילים? האם למישו יש ניסיון עם הבתי ספר? אנחנו כיתה יא

האם שווה לעבור עכשיו לבית ספר כזה?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שווה שם?

שאפשר להבריז מתי שרוצים

אפשר לאיים על המורים וכ"ו

היתי באנקורי וטומשין

עישנו סמים בבית ספר חופשי ליד המורים אפילו

כל עוד אתה משלם הבית ספר מעלים עין

מבחינה חינוכית זה בתי ספר ברמה גרועה לדעתי

הגענו למצב שזרקו כדורי נייר על המורה באמצע שיעור על הפנים שלה וכמובן שהיא יצאה בוכה ובלה בלה

קיצר בית ספר לחוליגנים שיש להורים שלהם כסף ולא קיבלו אותם בשום בית ספר אחר

אני רק אציין שאני לא חוליגן אלא סתם לא קיבלו אותי בשום מקום אחר. להבריז הברזתי כל הזמן והשעות שם מ9 בבוקר עד 3 4, שעת 0 ב8 בבוקר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דווקא אני שמעתי שאפשר להוציא ציונים טובים בבגרויות וכאלה. וגם שהמורים יושבים בכיתה של 5

תלמידים. רק בגלל זה רציתי לעבור לבצפר כזה.

לא שאנחנו מופרעים או משו יש לנו ציונים טובים והכל אבל אנחנו פשוט רוצים לללמוד ברמה אחרת

יענו יותר טוב מבית ספר רגיל אם הבנתם אותי...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

אתה מדבר על דברים שונים.

אנקורי זה גם בית ספר וגם מכללה עד כמה שאני יודע וגם טומשין ככה (היתי בשניהם בגיל שלך). לחמן זה רק מכללה.

ההבדל הוא שבית ספר זה בית ספר לכל דבר, כיתה כמו בכל בית ספר עם 30 עד 40 ילדים ולומדים לפי מערכת החינוך רגיל ויש טיולים והכל כמו שהיה לך עד עכשיו.

מכללה זה לאנשים מבוגרים יותר לרוב שמעוניינים ללמוד לבגרויות כדי לעשות השלמות הוא להעלות ציונים ושם כנראה כיתות קטנות יותר כי כנראה ששם יש גם כאלה עם ליקוי למידה ולכן המסגרת שם שונה לגמרי. זה לא סחבקיה כמו בית ספר ועד כמה שאני יודע אין טיולים וכאלה אלא נטו לימודים לבגרות שאתה מעוניין לעבור.

אני מציע לך להתקשר אליהם ולבדוק איתם הכל, צפה לשלם סביב 10 אלף ש"ח בשנה אם לא יותר.

in the face

with a chair

פורסם

בתור בוגר אנקורי אני אגיד לך ככה:

אני למדתי באנקורי ת"א (גם לירן 106R מהפורום אגב),

ותכלס להגיד לך, הרמת לימודים שם גבוהה, המורים נהדרים, להבריז מאוד קשה כיון שיש את "ענתי" שהיא המזכירה (המקסימה) האהובה על כולנו, ולצערנו התפקיד שלה בין השאר הוא לבדוק כל בוקר מי הגיע, ומי שלא - מתקשרים להורים שלו לבדוק מה נהיה (יש כסף!!)

בנוסף בבגרות המורים עוברים בכיתות ועוזרים וזה .(עושים הכל כדי להצדיק 85% הצלחה בבגרויות)

סה"כ הכסף הוא המון , 10 אלף ליוד , 12 לי"א ו 15 לי"ב ... אבל אם אתה "מופרע" זה יכול לעזור לך בהחלט..

יש גם אחראי משמעת .. שאם תאחר בדקה אחת , אתה תשב לכתוב את תקנון בצפר איזה 3-4 פעמים (5-6 דפים ) או תישאר אחרי בצפר ותבוא אליו להחתים לפני שאתה הולך הביתה ..

בקיצור , בצפר מצויין ,

לגבי הסמים .. בוא לא נגיד שעישנו עם המורים או לידם , אבל בהחלט יכלת למצוא באנגים בחצר .. אבל שוב , זה אווירה בסבבה ולא בלאגן, יש חצר שמותר לעשן בה, ואסור בתוך בצפר.

סה"כ - חוויה.

פורסם

לדעתי, היתרון הגדול של האקסטרנים הוא בכך שאין ציוני מגן,

המשמשים את המורות בבתי הספר האינטרנים להוריד ציוני בגרות לתלמידים "בעיתיים".

(אגב, בשביל זה יש סעיף התנהגות בתעודה, אבל אם אפשר לתקוע אותך עוד אז למה לא?).

הבאסה שצריך לשלם 15,000 לשנה בגלל מורות מתוסכלות.

אם הסיבה היא בשביל להוציא ציונים גבוהים בכל המקצועות, אולי תהיה מופתע לשמוע,

שיש אונברסיטאות ומכללות שבכלל לא מעניין אותם מה ממוצע הבגרות שלך. העיקר שהיא מלאה,

ושהשקלול של מספר קטן של מקצועות (לדוג' מתמטיקה, אנגלית, פיזיקה) בשילוב עם הפסיכומטרי

עומד בקריטריונים שלהם.

No worries 8)

פורסם

אורן אני דיברתי לגבי אנקורי ראשון לציון.

לא היה לנו איש כזה שאם אתה מאחר נותן עונש אבך בטומשין כן היה ומשום מה אף אחד לא היה מתייחס אליו.

לא מכיר את העניין בת"א.

in the face

with a chair

פורסם
בתור בוגר אנקורי אני אגיד לך ככה:

אני למדתי באנקורי ת"א (גם לירן 106R מהפורום אגב),

ותכלס להגיד לך, הרמת לימודים שם גבוהה, המורים נהדרים, להבריז מאוד קשה כיון שיש את "ענתי" שהיא המזכירה (המקסימה) האהובה על כולנו, ולצערנו התפקיד שלה בין השאר הוא לבדוק כל בוקר מי הגיע, ומי שלא - מתקשרים להורים שלו לבדוק מה נהיה (יש כסף!!)

בנוסף בבגרות המורים עוברים בכיתות ועוזרים וזה .(עושים הכל כדי להצדיק 85% הצלחה בבגרויות)

סה"כ הכסף הוא המון , 10 אלף ליוד , 12 לי"א ו 15 לי"ב ... אבל אם אתה "מופרע" זה יכול לעזור לך בהחלט..

יש גם אחראי משמעת .. שאם תאחר בדקה אחת , אתה תשב לכתוב את תקנון בצפר איזה 3-4 פעמים (5-6 דפים ) או תישאר אחרי בצפר ותבוא אליו להחתים לפני שאתה הולך הביתה ..

בקיצור , בצפר מצויין ,

לגבי הסמים .. בוא לא נגיד שעישנו עם המורים או לידם , אבל בהחלט יכלת למצוא באנגים בחצר .. אבל שוב , זה אווירה בסבבה ולא בלאגן, יש חצר שמותר לעשן בה, ואסור בתוך בצפר.

סה"כ - חוויה.

אתה בטוח שזה בית ספר?

נשמע כמו פנימיה צבאית.. מש"ק משמעת וכו'.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אז לפי מה שאורן אומר נשמע בצפר מצויין ועדיף מבצפר רגיל... באמת חבל שהוא עולה כל כך הרבה כסף

אבל ככה לדעתי אני לא יצטרך להוציא כסף על מורים פרטיים.

אם אפשר בבקשה עוד תגובות כי אני צריך את זה עד סוף החג... תודה לעונים

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

לי אישית נמאס מהתיכון די מהר.

ניסיתי בהתחלה בית ספר פרטי " תיכון תל אביב " , במתכונת בוקר ... ולא אהבתי את זה , ילדים מפונקים שעושים המון רעש ולא לומדים .

לאחר כמה חודשים התחלתי קורסי בגרות ערב ( גם בתיכון תל אביב ) ...

הרבה יותר כיף , הרבה יותר נוח , עבדתי בבוקר ( עתיד מחשבים דאז ) ולמדתי כמה ימים בשבוע בערב.

שם הלימודים הרבה יותר פרקטיים , אין בזבזוז זמן , אנשים מגיעים כדי ללמוד ולא כדי לעשות רעש.

הוצאתי בגרות מצויינת , עבדתי תוך כדי .... היה לי כסף להחזיק אופנוע ורכב ...

לדעתי תיכון זה פשוט בזבוז זמן, עושים ב - 3 שנים את מה שאפשר לעשות בשנתיים מקסימום.

מבחינת הצד החברתי : יש יתרונות רבים שהגיל המומצע של הבנות מעל 21 ..... אין להם את העכבות של בנות 17 :) .

פורסם

אז מה אתה אומר שעדיף לעזוב בצפר רגיל ולעבור לבצפר פרטי?!

כי ממש לא הבנתי את מה שרשמת בקשר לבצפר ערב שאמרת... אם תוכל לפרט עוד על הנושא

ואם אפשר אז רק באזור צפו(המלצות)ן.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

• תוכן חדש...