Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי אצל צביקה התותח שטיפל לי בקרבורטור של הג'אסטי 91 הידנית שלי עם מנוע 1000 (הוא היה מבסוט כי הקרבורטור במנוע 1200 הרבה יותר קשה לטיפול ). בכל מקרה, צביקה עשה עבודה יסודית-איכותית-מקצועית ברמה באמת גבוהה.לבן אדם יש ידיים מזהב,הוא לא רק "עשה את העבודה" וזהו, אלא צביקה באמת משקיע ת'נשמה שלו בעבודה על האוטו.. שמחתי לגלות שאני לא בא רק לטפל בקרבורטור שלי אלא בעצם הבן אדם "הינדס" לי את האוטו מבחינה מכנית... טיפל בכל הדברים מסביב לקרבורטור - החל מהכבל קלאצ' ועד לכיוון הטורים (עם\בלי מזגן).היה שווה לנסוע 50 קילומטר כל כיוון בשביל להגיע אל המקצוען הזה.הבן אדם ממש יסודי,הגון,נותן שירות של לאחר קניה - רוצה לוודא לטווח הארוך שאכן האוטו היה שווה את ההשקעה.האוטו פשוט היה הרבה יותר נעים לנהיגה,עם "הרבה יותר כוח",ותגובת מנוע הרבה הרבה יותר טובה. כמו שאמרתי, הבן אדם לא רק מטפל לך בקרבורטור ואומר לך להתראות,אלא מטפל לך כאילו היה האוטו שלו,בצורה הטובה ביותר,על הצד הטוב ביותר.

מאוד מומלץ,

תודה צביקה!

יהודה

(בוגר 106 XS מדהימה ששבקה חיים בטרם עת)

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

פורסם

אפשר לעשות שירשור תודות לצביקה . בתור מי שביקר אצל צביקה לפני מעל שנתיים ...ובהחלט נהנה מהשרות, לדעתי צריכים לעשות שירשור כולל , לדעתי אנשים צריכים לדעת שהבנאדם שווה נסיעה. אז אם יש אפשרות לקבץ למקום אחד את כל התודות, אני מאמין שזה יתן יותר אפקט.

פורסם

לאור בקשתו של צביקה שאני אציין בפניכם את מה ששלחתי לו אתמול בהודעה פרטית :

"האוטו נוסע נהדר חבל על הזמן... קמתי בבוקר התנעתי נסעתי והרכב נוסע יותר טוב מאתמול אחרי הטיפול.."

ואני מוסיף התפתחות שגיליתי היום :

צריכת הדלק השתפרה פלאים:האוטו אכל 1:14.5 משולב! וזה עוד בטנק דלק שחצי ממנו היה לפני הטיפול וכמעט חצי ממנו אחרי.תודה צביקה

רק חבל שצצה בעיה באוטו שלא היתה לפני הטיפול אצל צביקה,ויש רעשים שלא היו לפני הניקוי קרבורטור.

נקווה שאני לא אצטרך לנסוע שוב 50 ק"מ כל כיוון.

פורסם

יהודה הרעשים קשורים לצלצול מנוע עקב הצתה מוקדמת, יש לאחר הצתה במקצת. צור קשר טלפוני

ובעייתך תפתר!

מרוצה בשבילך על השינוי לטובה לאחר הטיפול בקרבורטור!

בברכת חג שמח ושנה טובה!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עשיתי מה שאמרת לי בטלפון, הבעיה נעלמה והאוטו נוסע נהדר.

חג שמח צביקה!

• תוכן חדש...