Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת VALUE FOR MONEY בעניין שמן מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לדעת , VALUE FOR MONEY , שמן חצי סינטטי 10W40, מה הכי משתלם, לא מה הכי טוב,ולא מה הכי יקר, אלה מה נותן תמורה הכי טובה לכסף, כמובן בהתחשב במגבלות תקציב.

עד 100 ש"ח מקסימום, מה השמן הכי טוב עד 100 שקל?

המלצות יתקבלו בברכה

תודה.

פורסם

רוב השמנים הטובים ביותר נכנסים לך בתקציב - בתנאי שלא תקנה באוטודיפו ומשחטות למיניהם

פורסם

ליקווי מולי חצי סינטטי 10W40 (אחרי מינרלי 20W50 מרגישים את השינויי) אומנם יקר טיפה, אבל שווה כל שקל.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

עדיף לך לא לחשוב על כסף במיוחד בעניין של שמן מנוע, תשים את ההכי טוב שאפשר, אני שם 5-40 של LM , סינטטי מלא, ומחליף כל 7500 ולא כל 15000, האוטו נוסע נהדר ומפלס השמן יציב.

צמפיון ממליצים על 10-40 חצי סינטטי והחלפה כל 15000 ק"מ , עדיף אם האוטו עובד חיים קשים ונסיעה עירונית, חום גבוה, ומזגן עובד כל הזמן - עדיף להחמיר ולהחליף הרבה קודם ולשים שמן טוב יותר

ההפרש הוא בערך 60-50 שקל שזה בערך שני לאפות שווארמה- לא נתרושש מזה :)

וזה אחרי מאות אלפי ק"מ, האוטו שלי היה בעבר מונית של אבי, 5 נפשות קיבלו לחם מהמנוע הזה שקיבל לרוב 5-40, ותמיד התקרר עם G12

פורסם
עדיף לך לא לחשוב על כסף במיוחד בעניין של שמן מנוע, תשים את ההכי טוב שאפשר, אני שם 5-40 של LM , סינטטי מלא, ומחליף כל 7500 ולא כל 15000, האוטו נוסע נהדר ומפלס השמן יציב.

וזה אחרי מאות אלפי ק"מ

כתבה על שמנים סינטטיים , סימנתי את מה שחשוב לדיון

Synthetic oils were originally developed for use in gas turbine engines. In most cases they are capable of maintaining their viscosity for longer periods of use and under much greater temperatures and pressures than petroleum products. Commons synthetics used for engine lubrication today are Polyalphaolefin (like Mobil 1) or Dibasic Organic Esters (like AMSOIL). They are fully compatible with conventional oils and can be mixed, providing their ratings match.

Probably the best situation is a blend of synthetics and mineral oils, such as Golden Spectro and AGIP Sint 2000. These products seem to offer the best of both worlds in protection and extended service life. They may cost considerably more than standard petroleum products, but they also can be used for much longer periods between oil changes without losing their protective capabilities.

Synthetics and synthetic blends offer a wider range of protection than standard petroleum products. However, it should be noted that this extended range of protection reaches into an area of temperatures and pressures virtually impossible to attain inside most motor engines and transmissions. In other words, if you use them, you are buying a sort of "overkill protection." It's certainly not going to hurt anything - it's just unnecessary. That is, unless it makes you feel better knowing the extra protection is on board, in which case the added expense may be well justified. As a basic rule of thumb, using the standard engine oil recommended by your car's manufacturer and changing it about every 3000 miles will afford you all the protection you'll ever need. But if you feel better knowing you have more protection than you need or, if you like the extended service-life feature, there's certainly nothing wrong with using a premium grade synthetic blend lubricant.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לשים את ההכי טוב שאפשר, יש גם שמנים ב 300 שקל, נו אז?!

סינטטי מלא להחליף כל 7500 = מיותר לחלוטין.

פורסם

יש גם ביותר מ 300....

אבל ה LM הוא ממש טוב לטעמי... ועולה רק 135-130 ש"ח

השאלה היא: אם האם עוד 130 שקל לשמן ועוד 35 שקל לפילטר ועוד 1 שקל לשייבת האטימה ממש מזיזים לך? וזה פעמיים בשנה...

אצלי מדובר במנוע שהיה במשך 5 שנים עובד (דולק ) 12-14 שעות ליום, היה מאכיל 5 נפשות, אין להשיג בארץ מנוע כזה מפירוק, גם בגרמניה מוכרים אותם במעל ל 800 יורו לפני מיסים וייבוא.

מנועים דומים לשלי (הספק נמוך ב 4 כ"ס) נמכרים מפירוק ב 9000 ש"ח לפני מע"מ ועבודה,

מסקנה - כדאי לי להאריך את חייו ככול האפשר.

אני רואה במוסך שאני עובד בו ,

גולפים שמגיעים עם "מים אדומים" שזה מים ממקור לא ידוע עם צבע אדום, הכל חלוד, משאבת מים אצלם אללה יוסטור, כל הראדיאטור סתום!! - כי ניסו לחסוך עוד 130 שקל!! ולא שמו G12

בזכות אלה יש לנו פרנסה בשפע!! פירוק וונטות, ראדיאטור, חוטים שונים, עבודות חוץ לפתיחת הסתימות, ניקוי המערכת, אח"כ הלקוח שוב מבקש מים זולים כי התיקון יקר, בבקשה אדוני הלקוח... קבל עוד "מים אדומים" - מיים אדומים מג'ריקן שכתוב עליו COOLING WATER....

הכי מצחיק אלו ששמים שמנים זולים ואח"כ מגיעים אלינו להחלפת מנוע דיזל שנגמר (אוכל קילו שמן ליום) אחרי 178000 ק"מ בלבד, אפילו הקולר שמן היה סתום מחלודה כי שם היו מים רגילים.

תודה לכם על הפרנסה, תודה,

להזכירכם - לכל הלקוחות מוצע להשתמש בשמן ומי קירור איכותיים - הלקוחות מסרבים ואזי הלקוח תמיד צודק!!!!!!!!!! "שים לי את מה שאני שם תמיד - מה אני זכיתי בפיס??"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...