Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בן 5.

מעניין אותי שאיבחון הבעיות יהיה ברמה והתיקונים לא יקרים (חלקים חליפיים וכו')

לא כל כך מבין מה ההבדל בין מוסך מורשה או לא.

והכי חשוב שאני לא אדאג שמרמים אותי.

[בסיאט שהייתה לי טיפלתי במוסך שהתמחה בסיאט אבל אני לא יודע אם הוא היה מורשה או לא. בכל מקרה הם תמיד דאגו לחלקים חליפיים כשהיה אפשר.]

פורסם
האוטו בן 5.

[בסיאט שהייתה לי טיפלתי במוסך שהתמחה בסיאט אבל אני לא יודע אם הוא היה מורשה או לא. בכל מקרה הם תמיד דאגו לחלקים חליפיים כשהיה אפשר.]

מזל טוב! תחגוג לו יום הולדת.

ועכשיו באמת לא יכלת לרכז את שתי השאלות הללו יחד תחת כותרת אחת?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82853

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אח שלי,

התגובה שלך עושה ספאם לא פחות מהטענה שאתה מעלה.

לא איחדתי את שתי השאלות באותו שרשור כי הן בנושאים שונים. ככה שלמשתמשים אחרים בחיפוש עתידי יהיה קל יותר למצוא.

אם לא מתאים תפרשמו את זה בדביק ואני אישר קו עם ההנחיות.

בי

פורסם

בנוסף,

האם מוסך יכול להתמחות בסוג מסויים של רכבים ולא להיות מורשה היבואן, או שמוסך לא מורשה הוא מוסך כללי.

פורסם

מוסך סאן מוטרוס מצוינים. אך יקרים מאוד.

שביקרנו שם בשבוע שעבר אחד העובדים אף המליץ ללכת למוסך לא מורשה.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

האם למישהו יש נסיון עם מוסך "חוף הים" מורשה פורד באותו איזור התעשיה בהרצליה פיתוח?

(ברחוב הסדנאות אם איני טועה).

הפוקוס שזה עתה קניתי טופלה בו מיום עלייתה על הכביש ועד היום ואני מתלבט אם זה מקום כדאי להמשך הטיפולים.

לפותח השרשור- וואלה, גם הפוקוס שלי חוגגת 5 בימים אלו, רוצה לארגן מסיבה משותפת? :wink:

פורסם
האוטו בן 5.

סאן מוטורס מוסך טוב, בקש את רפי, מכונאי מומחה לפוקוס , הוא יטפל בך טוב.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...