Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ביקש ממני תמונות והדרכה לבניה שכזו.

זכור לי שהיה בפורום איזה קישור לאתר שכזה.

מי שיודע ויכול לעזור במציאה של חומר שכזה, יבורך.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בוא נתחיל בעובדה שאין דבר כזה אגזוז לחץ במנועי 4 פעימות.

אגזוז לחץ הוא למנועי 2 פעימות בלבד ושם הוא משחק תפקיד מאוד מאוד חשוב בפעולת המנוע ועם תרצה הסבר על זה תגיד לי ואני אסביר לך אתה הכל.

במנועי 4 פעימות יש אגזוזי זרימה חופשית שזהו דוד שליפעמים הוא ריק לחלוטין וליפעמים יש בו מיספר תאים בדומה לאגזוז לחץ והוא תורם לשיחרור מהיא של גזי הפליטה שהמנוע מייצר .

ובכדי להכין אגזוז כזה תיצתרך עוד אגזוז דומה לאגזוז של רכבך אולי אפילו שניים או שלוש ותתחיל לעשות נסיונות

קח בשחשבון שכמו כל אגזוז זרימה חופשית הוא יעשה המון המון רעש!.

ו לעבור איתו טסט אל תנסה כי לא תצליח ו צפה מראש שיעצרו אותך הרבה בגלל הרעש שמושך נורא. אני מיתכוון בעיות עם המישטרה.

ואל תצפה לכלכך הרבה שיפור עם תרצה שזה יהייה ממש אפקטיבי תעשה צנרת זרימה מהסעפת זה יתן הרבה יותר מאגזוז בלבד תידאג שהצנרת תהייה כמה שפחות מפותלת ושבעיקומים שבדרך לא ירד ה קוטר של הצינור.וחשוב מאוד שזה יהייה מצינור בעובי גדול יותר ממה שיש כרגע בצנרת פליטה שלך.

העוביים הקיימים הם 3.25" 2.5" ויש עוד כמה אבל שוב זה תלוי איזה רכב יש ברשותך.

עם תיצתרך עודש עזרה רק בקש.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...