Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

ויש כאלה שהיצרן עצמו פורס לאחר שגילה תקלה פוטנציאלית

לחלוטין יש וכתבתי את זה. 

אבל אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהידית עם מצב OFF לא הייתה עם תקלות פוטנציאליות אלא כל הרעיון בריקול הוא לבטל מצב OFF.

בעיקרון ברכב מודרני שהכל  בו מנוהל מחשב אפשר להוציא עדכון תוכנה שיבטל מצב OFF והידית הפיזית תישאר במקומה. זאת אומרת העברת המתג למצב OFF לא תכבה את האורות והוא יהיה כמו מצב AUTO.

לכן לדעתי (הימור שלי בלבד כמובן) גוף תקינה כלשהו דורש שלא יהיה מצב OFF פיזי.

אם כי יכול להיות שבאמת  אין דרישה כזאת עדיין אלא המלצה בלבד אבל מי שכבר היום עומד בזה מקבל ניקוד בונוס כלשהו ברמת היצרן...

פורסם

בתור יוזרים וותיקים הייתי מעדיף לקבל נתונים ועובדות ולא ספולציות בגרוש. להזכירכם רוב הנוהגים בכביש הם "כבשים" ולא נהגים. 

פורסם

עשיתי איפוס בעזרת לחיצה 10 שניות על מקש הכיבוי במולטימדיה וחיישן התאורה חזר לעבוד כמו שצריך .

לפי מצב התאורה החיצוני, ולא לפי השעה. על פניו הכל בסדר כרגע. 

זה גם לא שינה או מחק את הערכים שקבעתי ברכב. 

אומנם תמיד נסעתי במצב AUTO כל הזמן כמו כולם, ועדיין החלפת הידית הזו הייתה מיותרת. 

לא יודע את מי העניין הזה שירת יותר. אותי זה בטוח שלא ...

פורסם

הבעיה שנהגים שוכחים להדליק אורות דרך ובמצב אוטומט גם בעייתי משום שבמהלך היום רק הdrl פועל ואורות מאחור לא.

אני דוגל באורות מלאים בכל שעה ביום, מעבר לזה שהם תורמים לבטיחות ובולטים הם מחמיאים מאוד למראה(תלוי ברכב).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, Mushu_ כתב:

משום שבמהלך היום רק הdrl פועל ואורות מאחור לא.

לא מדויק.  יש מספיק רכבים שבהם גם האור האחורי דולק.

פורסם

ברוב המוחלט של רכבים ה-drl פועל רק מלפנים. יש רכבים בהם אפשר לתכנת שגם האחוריים יפעלו - אבל, כאמור, זה מצריך התאמה במחשב הרכב.

בכלל, יש ויכוח לא קטן האם drl מאחור מועי לנראות או מפריע לזיהוי בלימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...