Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה, הרכב יחנה ברחובות תל אביב.

אני לא הייתי מתעכב במקומך על מכות קוסמטיות מבחוץ כי הן כנראה לא יהיו האחרונות.

לפני שעה, Echrom כתב:

במידה והיו מכות פח/שריטות/מכות חנייה שתוקנו על ידי תביעת ביטוח (כשהרכב היה חדש יחסית) - יש דרך לדעת מה סכום התביעה, או עד כמה התאונה רצינית?

דוח סליקה.

אם הרכב אינו יוצא ליסינג, אמור לכסות אותך די טוב.

פורסם

תודה רבה! 
כן, מכות הפח פחות מדאיגות אותי, רק לוודא שזה לא מכה שמשפיעה מכנית על הרכב בצורה כלשהי. 

הפכתי את זה כבר לפוסט מתגלגל, אבל שאלה נוספת בעולמות הטכניים של תהליך הקנייה..

1. לאחר הקנייה - איך אתם מתנהלים עם ביטוח עבור הנסיעה עם הרכב מהמוכר אליכם? 
אני מעוניין לעשות השוואה ולסגור ביטוח בצורה יסודית, עם השוואת מחירים וקבלת הצעות נגדיות. היום בכלל זה מגיע להפרשים של אלפי שקלים. יש איזשהו סידור לביטוח זמני ליום יומיים שאפשר לעשות באופן מיידי? פתרון אחר שאתם עושים?

ראיתי אנשים שמציעים לסגור את הביטוח מראש, אבל זה נראה לי קשה כשאתה לא יודע בוודאות שתקנה את הרכב, או במידה ואתה מגיע וקונה במקום

פורסם

ביטוח חייב להסגר לפני העברת הבעלות. זה יכול להיות ״על תנאי״ ולהיות מופעל בשיחת טלפון מיד אחרי העברת הבעלות.

לא מתניעים רכב בלי ביטוח חובה וצד ג׳ בתוקף. כמובן שביטוח צד ג׳ הוא חלק ממקיף, אז חובה ומקיף זה עוד יותר טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים עם קביעתו של  sperial  שכתב לא מתניעים רכב בלי ביטוח חובה וצד ג׳ בתוקף. 

אפשר לבצע את כל השלבים (תשלום , העברת בעלות, קבלת מפתח) והרכב שישאר ליד ביתו של המוכר עוד יום נוסף

ואחרי שיש לך ביטוח, לך לאסוף .....

אם זה רכב ראשון ואין מי שיקפיץ אותך לאסוף , סע בתחבצ וחזור עם הרכב.

פורסם
בתאריך 10.5.2026 בשעה 09:05, Echrom כתב:

יש איזשהו סידור לביטוח זמני ליום יומיים

יש ב 30 שקל ביטוח צ'יק בליברה

משתדל לעזור

פורסם

זה לא ביטוח עצמאי אלא הרחבה לנהג צעיר/חדש לרכב שיש לו ביטוח סטנדרטי שאינו כולל אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, sperial צודק - זה לא תופס לביטוח ״חדש״

אציין (לטובת הבאים) שהכנתי את הצעת הביטוח מראש - כולל הפינג פונג הבלתי נגמר עד שהורידו את המחיר (בסדר גודל של 1500 שקל..) 

בסוף אחרי שדיברתי עם המוקד הסכימו לשלוח לי לינק לשחזור ההצעה ברגע הקנייה - ואז אוכל במקום להפעיל את הביטוח עם ההצעה הסופית שנתנו לי לאחר קניית הרכב.

פורסם

בד"כ הנציגים רעבים לסגירה וכל ה"מחיר הוא לעכשיו רק" זה שקרים. 

אני תמיד אומר: הקנייה תתבצע מחר אבל אני לא סוגר עכשיו כי לפעמים דברים קורים בחיים. ההצעה שלך טובה לי, תתקשר אליי מחר בשעה איקס ואם קניתי סוגרים במקום. או, תן לי טלפון/מייל שלך. 

3 פעמים נציג נתן לי מייל/טלפון וכמה רגעים לאחר העברת הבעלות שלחתי הודעה (וואצפ או מייל) והנציג חזר אליי כמעט מיידית עם אותה ההצעה מכמה ימים לפני (תהליך של 5 דק'). 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...