Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג מה זה "הרבה מקומות", אני נתקלתי במקומות בהם פתאום הקו המקווקו מתחלף בקטע קצר של קו רצוף כפול. הם לא מחוברים לכלום, לא לאי תנועה, לא לקו בודד.

זה קיים בכניסה המערבית לויצמן בכפר סבא, לפני מעגלי תנועה ברחוב השרף ברמת השרון ועוד כמה.

פורסם

אני נתקלתי הרבה בקו בודדד שמתחבר ל״אף״ של אי תנועה.

דוגמה:

image.png

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, Be roo כתב:

לצערי החלו במקומות מסויימים להשתמש בו כאיסור לעבור נתיב. זה שימוש לא נכון ואין לו כל קשר לאיסור הזה, ולמעשה הוא הופך את כל מי שנוסע משמאלו לעבריין.

אירופה וארה"ב מלאים מזה, ואנחנו לפי אירופה, לא?

פורסם

אנחנו לפי לוח התמרורים שמוגדר ע״י המחוקק.

לפני 20 שעות, sperial כתב:

אני נתקלתי הרבה בקו בודדד שמתחבר ל״אף״ של אי תנועה.

לא תקין. 

אם למחוקק חסר סימון שאוסר מעבר נתיבים באותו כיוון נסיעה, שיואיל בטובו להגדיר אחד.

פורסם

וגם לקבוע איך לאותת במעגל תנועה, איך לנהוג במעגל דו נתיבי ולהחליט האם המטרונית היא אוטובוס או רכבת עירונית. כנראה שלמחוקק שלנו יש עיסוקים יותר חשובים (איתות - שרשור פוליטי - איתות חזרה - שרשור משפטי) ואנחנו צריכים לחיות עם סימונים לא מוגדרים אבל בעלי משמעות אינטואיטיבית ברורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 28.11.2025 בשעה 13:57, Aviady001 כתב:

היי גם אני ועוד רבים כמו שאמרת חטפנו.

אני חתכתי 10 מטר ימינה אך ורק העומס המטורף שנוצר תמידית בכיון פת ותועדתי בנתצ

אין להם שום אינטרס לוודא שאכן פנית ימינה ולא המשכת ישר בצומת באמצעות המצלמה שממוקמת מאחרי הרמזור. זו מסחטת כספים נטו. 

אני קיבלתי את הדוח המצולם למייל. צולמת ואין על זה מחלוקת.

תגיש ערעור והמטרה היא להציף את הנושא ולהטביע את המחלקה המשפטית במיילים. נודע לי שאף ראש העיר מעודכן בזה.

כתוב לי את המייל בפרטי אשלח לך את הנוסח לערעור.

בהצלחה לנו.

היי אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין בגלל מינימום הודעות בפורום
תוכל בבקשה לשלוח לי את הנוסח למייל
[email protected]
תודה רבה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...