Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Tom_22 כתב:

הוא כתב רק או בעיקר בצמיגים קדמיים (כמו גם נסיעה בכבישים בלבד).

רוטציה הייתה עוזרת מעט בחלוקת העומס בין הצמיגים ובהתאם השחיקה.

שים לב שגם כתף פנימית וגם חיצונית שחוקים בעוד המרכז יחסית תקין. זה תוצר של אי ניפוח מספק. ו/או פניות תחת עומס.

 

פותה"ש - יכול להעלות גם תמונה של מדבקת לחצי האוויר (כנראה מאחורי כיסוי פתח התדלוק, או קורה B), ולציין גם לגבי מה אתה מנפח בפועל ובאיזו תדירות?

אני ייקה רציני בעניייני ניפוח, לחץ האויר הוא 40-42 PSI, נבדק אחת לחודש לפחות ומעולם לא נסע על פחות מ 38 (כלומר בבדיקה התחלת הניפוח ב 38) , גם לא היו פניות תחת עומס כתוצאה מסגנון נהיגה, מה שכן : 1. אופן שחרור המומנט לגלגלים המניעים מאופיין בפרצי מומנט רציניים בעת שימוש במנוע החשמלי - אבל גם על זה ניתנה תשומת לב, ו 2 - משקל הסוללה מאחור בעיקר  - וזה מורגש אבל לא בטוח איך זה משפיע על השחיקה,.

בנוסף ובהתאם להמלצות היצרן בוצע סבב צמיגים בין הסרים כל 10-15K קמ - יש סימני שחיקה גם באחוריים אבל זה מהסבב הקודם שלהם בציר הקדמי.

טבלת ניפוח R17.jpeg

עריכה אחרונה על ידי tde
פורסם

עכשיו , אחרי החלפת הצמיגים הבלויים ,עשית כיוון פרונט?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, tde כתב:

אני ייקה רציני בעניייני ניפוח

האם זה אומר גם שההקפדה היא לניפוח כשהצמיגים קרים (והרכב לא עמד בשמש ו/או נסע הרבה לפני)?

 

בכל מקרה, לפי התמונות שצירפת מדובר כנראה גם בגרסה ייעודית לסקודה (מה שנקרא OE Fitment), מאחר והמדרס שלהם נראה שונה לאפישנטגריפ פרפומנס הסטנדרטי.

יתכן והשינויים שבוצעו בצמיג כוללים גומי רך יותר בכתפיים ו/או שינויים אחרים בשלד הצמיג, שבתוספת משקל הרכב גורמים לשחיקה מהירה יותר בהם.

 

"כיוון פרונט" נראה לי קצת פחות רלוונטי למקרה הזה, אבל לא שולל. ושווה בדיקה בכל מקרה עם החלפת הצמיגים.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 19.8.2025 בשעה 16:46, vladclar כתב:

עכשיו , אחרי החלפת הצמיגים הבלויים ,עשית כיוון פרונט?

אכן כן, מיד אחרי ההרכבה, היה צורך בכיוון קל אבל להערכתי ולהערכת המכונאי  לא במידה שמסבירה את השחיקה 

בסיכום הורכבו 4 צמיגי Kleber Dynaxer HP5 (מיוצרים בפולין), עד כה מרגישים טוב ונשמעים בסדר, עדיין לא בדקתי אותם תחת עומס , אם נשמעו לי מעט רועשים יותר אבל זה הבדל זניח. אחרי עוד 500 קמ אעדכן אם מצאתי הבדלים מהותיים. תודה לכולם!

  • רעיון טוב! 2
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 28.8.2025 בשעה 10:47, Tom_22 כתב:

עם קוד עומס 91 או 95 בסוף? 

 

סע בדרכים טובות! 

קוד 95, So Far So Good,

 

 

  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...