Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי עבודה - בוש או דוולט?

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שילמת 200 במקום 1200 אתה לא צריך שום פורום כדי לאשר שמדובר בזיוף... בחיאת, קצת common sense (איך לכל הרוחות אומרים את זה בעברית).

בכל הקשור לתפקוד הכלים עצמם, הסחורה מעלי כל הזמן משתפרת ורוב הסיכויים שהכלי הזה ישרת אותך לשנים רבות, לא פחות טוב ממותג.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 810
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 שעות, גולדן191 כתב:

האנטר

לפני כשעה, sperial כתב:

Ingco

וואלה, יש לי אפס ניסיון עם שני המותגים (וגם סתם בתאוריה מצפיה בסקירות) כך שאין לי דיעה עליהם אבל אם הייתי רוכש בארץ כלי עבודה חשמלי נטען שהוא לא מהמותגים הגדולים? אז הייתי מעדיף מותגים כגון WORX או SKIL, למרות שבמקרה של סקיל דגמי 20V הם רק בסדר ודגמי 12V החדשים שלהם כבר ממש טובים רק שלא יודע מאיזו סיבה זה קו מוצרים שנמכר רק בארה"ב כך שבארץ רק דגמי 20V זמינים. מה שכן, סקיל החלו לשווק את דגמי 12V עם סוללות שאפשר להטעין באמצעות USB-C, כך שאין כל מגבלה לרכוש באמזון, כמו זה לדוגמה

• אהבתי 1
פורסם

אני שואל לא רק לגבי כלים חשמליים אלא גם לגבי כלים ידניים. הסיבה פשוטה: הום סנטר הוא מבחינתי נגיש במיוחד (5 דקות נסיעה כולל רמזורים וחניה). דווקא כלים חשמליים הנטיה שלי היא  ועוד יותר של אישתי היא למותגים המוכרים, בין השאר כיוון שישתי, שלא מבינה כלום קונה לי כמתנה כלים ברמה של קבלן שיפוצים עשיר.

• מצחיק 3
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, madmaxx כתב:

וואלה, יש לי אפס ניסיון עם שני המותגים (וגם סתם בתאוריה מצפיה בסקירות) כך שאין לי דיעה עליהם אבל אם הייתי רוכש בארץ כלי עבודה חשמלי נטען שהוא לא מהמותגים הגדולים? אז הייתי מעדיף מותגים כגון WORX או SKIL, למרות שבמקרה של סקיל דגמי 20V הם רק בסדר ודגמי 12V החדשים שלהם כבר ממש טובים רק שלא יודע מאיזו סיבה זה קו מוצרים שנמכר רק בארה"ב כך שבארץ רק דגמי 20V זמינים. מה שכן, סקיל החלו לשווק את דגמי 12V עם סוללות שאפשר להטעין באמצעות USB-C, כך שאין כל מגבלה לרכוש באמזון, כמו זה לדוגמה

תודה

מאמין שיהיה גם Greenworks 24V או משהו דומה ב 70$ עם משלוח חינם ב BF המתקרב, כרגע אין אימפקט או מברגה דומה ב 70$ כולל המשלוח

פורסם

יש הכל באמזון חברים, אל תתעסקו עם אינקו שמיקו

יש לכם סט אימפקט ומברגה, מתח מתאים לארץ והסוללות הן אפילו POWER BANK
ב124$ עד הבית. https://www.amazon.com/Greenworks-אימפקט-אלחוטית-מהירות-000mAh/dp/B0F91652KM?th=1
יש גם רק אימפט ב 70$ עד הבית https://www.amazon.com/Greenworks-אימפקט-אלחוטית-מהירות-000mAh/dp/B0F916YTSY

פורסם (נערך)
לפני כשעה, RG1 כתב:

יש הכל באמזון חברים, אל תתעסקו עם אינקו שמיקו

יש לכם סט אימפקט ומברגה, מתח מתאים לארץ והסוללות הן אפילו POWER BANK
ב124$ עד הבית. https://www.amazon.com/Greenworks-אימפקט-אלחוטית-מהירות-000mAh/dp/B0F91652KM?th=1
יש גם רק אימפט ב 70$ עד הבית https://www.amazon.com/Greenworks-אימפקט-אלחוטית-מהירות-000mAh/dp/B0F916YTSY

פטישון אין.

היה, לפני כשנה+, סביב 100$ כולל משלוח, של גרינוורקס, אבל בלי סוללה - לא שאני צריך, יש 2 מהדיל האגדי שהיה בקיץ 2022, שהיה ב 75$ 2 מברגות 2 סוללות ומטען (110V אמנם) והמשלוח היה חינם (אבל הסוללות לא יכולות לשמש Power bank וגם לא נטענות מ USB)

מטורף לחשוב שעל מה שמשלמים היום 124$ יכולת לקנות בספטמבר 2022 ב 75$ אבל זה המצב, בטח רצו לפרסם את גרינוורקס ככה שאנשים ישמעו ויקנו ביקר יותר.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, madmaxx כתב:

זה 100% מזויף, אין פה שאלה בכלל, אפילו לא נראה כמו דגם DCF900, הכיפה שמכסה את הפטיש שונה לגמרי, אף יצרן שמכבד את עצמו לא מחבר חלקים משמעותיים עם פיליפס (כמו בסיני)... מה כן אופטימי עבורך? המחיר כמובן והעבודה שבבסיס יש חיבור סוללה דומה למקורי כך שאולי (רק אולי) למכשיר יש גם תקשורת עם רכיבי הבטיחות בסוללה ולא רק On/Off כמו במוצרים רבים מסין שעושים, לדוגמה, שימוש בסוללות מקיטה. אם המכשיר ל- DIY ועושה את העבודה לשמו נרכש? בסך הכל אין על מה להתלונן שזה לא מקורי וסיכוי טוב שהוא בסך הכל יספק אותך למשך שנים. 

תודה, זה ברור שזה זיוף וההערה שלך על מראה הכיפה מאשר את זה יותר מכל ספקולציית מחיר.

לפני 5 שעות, hans כתב:

אם שילמת 200 במקום 1200 אתה לא צריך שום פורום כדי לאשר שמדובר בזיוף... בחיאת, קצת common sense (איך לכל הרוחות אומרים את זה בעברית).

בכל הקשור לתפקוד הכלים עצמם, הסחורה מעלי כל הזמן משתפרת ורוב הסיכויים שהכלי הזה ישרת אותך לשנים רבות, לא פחות טוב ממותג.

ברור, הייתי חייב לפרוק. 🥹

image.png.d08772c1940ad2a201af58d9392707bc.png   image.png.a414b180f76d3759f71edf3671f4c2f4.png

אכן הכיפה ״מרשיעה״ את הזייפן, גם הברגים ,גם הצביעה וגם המראה 🥺

ימים יגידו אם יעמוד במשימה, הכוונה שלי להתנדב בידידים 😊

הוזמן גם זה 🥹

image.png.3eb18f9b86d04af9d219ab2973b59285.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

טוב, אז נחזור לאמזון 😊

ויש בשורה :

https://www.bizportal.co.il/general/news/article/20024245

במאבק נגד יוקר המחיה, החליט השר להרחיב את הפטור ממע"מ על יבוא אישי; הרחבת הפטור ממס על יבוא אישי עד לסכום של 150 דולר תיכנס לתוקף עוד 21 יום 

אז אפשר לקנות 

https://a.co/d/aE0GHO0

SKIL Brushless 20V Compact Multi-Head Drill Driver Kit Including 2.0 Ah USB-C Battery & PD Charger-QD6293B-10

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 דקות, zaf כתב:

במאבק נגד אחוז החסימה ובמטרה לקושש קולות לקראת הבחירות, החליט השר להרחיב את הפטור ממע"מ על יבוא אישי; הרחבת הפטור ממס על יבוא אישי עד לסכום של 150 דולר תיכנס לתוקף עוד 21 יום 

היתה לך טעות בהודעה, תיקנתי לך ;-)  (הנ"ל ציטוט מתוקן) 

• מצחיק 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 3 שעות, zaf כתב:

אז אפשר לקנות 

https://a.co/d/aE0GHO0

SKIL Brushless 20V Compact Multi-Head Drill Driver Kit Including 2.0 Ah USB-C Battery & PD Charger-QD6293B-10

במקרה הזה המחיר לא ממש שונה מהארץ  כאשר כאן יש לך 5 שנות אחריות. מה שכן, אין עדיין בישראל את סוללות ה-USB החדשות של סקיל. 

לפני 6 שעות, sperial כתב:

אני שואל לא רק לגבי כלים חשמליים אלא גם לגבי כלים ידניים.

בסופו של דבר זה הכל תלוי מה הדרישות של כל אחד. יש לי כלים ידניים זולים ויקרים, מהניסיון שלי בוקסות 6 פינות כל מה שהוא מעל לסיני חסר שם יעשה היטב את העבודה, לא תחום שהייתי משקיע בו אם אני לא עובד עכשיו בהרכבת צינורות נפט או מטפל במטוסים. אם לקחנו את הדוגמה של קוסקו לדוגמה, אז הייתי רוכש את הבוקסות שלהם בכיף, כך גם מגוון מותגי "בית" שונים שמשווקים כאן בישראל ע"י יבואני הכלים הגדולים, יש לי בוקסות השלמה מהחברות האלו ואין לי תלונות. 

מפתחות פתוחים או בוקסות/מפתחות כמו אלן, טורקס וכו', כאן כן הייתי בוחר במותג איכותי/מוכר מהסיבה שעם כלים מסוג זה אפשר בהחלט לעשות נזק לברגים. לא חייבים מותג על, פשוט מותג מוכר ויש המון כאלו. 

ראצ'ט וידיות מומנט, כאן אישית אני רוכש מותגים איכותיים, לרוב גרמני.במקר של ראצ'ט זה לנוחות והכיף בזה שאתה מרגיש שאתה מחזיק כלי עבודה איכותי ובמקרה של ידיות מומנט, למרות המון סקירות שמראות שגם סיני זול יעשה את העבודה, הניסיון שלי אחר בעיקר בכל הקשור בקבלת אותה תוצאה שוב ושוב - תקף בעיקר למומנט נמוך 5-40Nm בערך, בגבוה זה פחות משמעותי. 

כמובן שהכל תלוי יישום, לברגים לדוגמה בתוך תא הנוסעים שצריך לשחרר כל כלי זול יעשה את העבודה, כך גם לתקן כל מוצר ביתי ממוצע או להרכיב כל ארון בהרכבה עצמית, אבל בורג שמחובר למנוע הרכב לדוגמה, לא לוקחים סיכון עם כלים זולים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, madmaxx כתב:

יש לי כלים ידניים זולים ויקרים, מהניסיון שלי בוקסות 6 פינות כל מה שהוא מעל לסיני חסר שם יעשה היטב את העבודה, לא תחום שהייתי משקיע בו אם אני לא עובד עכשיו בהרכבת צינורות נפט או מטפל במטוסים.

אני עובד על האופנועים / רכבים שלי מדי פעם - אני לא אשתמש בבוקסות זולות.

אם זה רק לבית / הרכבת רכיבים וכו - Good to go.

לפני שעתיים, madmaxx כתב:

מפתחות פתוחים או בוקסות/מפתחות כמו אלן, טורקס וכו', כאן כן הייתי בוחר במותג איכותי/מוכר מהסיבה שעם כלים מסוג זה אפשר בהחלט לעשות נזק לברגים. לא חייבים מותג על, פשוט מותג מוכר ויש המון כאלו. 

כל דבר שבא בביטים -> יש לי סט ביטים אחד מעולה. ההבדל פה בלעשות נזק לברגים (במיוחד קטנים) עצום.

שוב - לעבודות בבית / הרכבת רהיטים - מה שבא ליד. דברים שהולכים נגיד לנשק , לאופנוע, רכב , לאלקטרוניקה רגישה וכו -> הסט נשלף.

נראה לי שבגדול אבל -> אנחנו אומרים אותו הדבר - הכל תלוי למה נקנים הכלים.

אם אתם צריכים להרכיב משהו בבית בקטנה ואם הולך בורג לא קריטי - אפשר לחזק עם פלייר :) אז כל דבר מעל יצרן סיני חסר שם - יהיה אחלה.

אם אתם עושים משהו מעבר - זה הזמן לשקול כמה תקללו כשמשהו ידפק.

בשנתיים האחרונות - התחלתי לעשות איזור כלי עבודה רציני (ארה״ב , העלויות קטנות משמעותית) ואליו נכנסים כלים רציניים בעיקר. אם אני לוקח את הזמן ועושה משהו בעצמי - אז שיהיה קל ופעם אחת. אבל להגיד שסט בינוני של סיגנט לא החזיק את 90% ממה שעשיתי בבית עד אמצע שנות ה30 :) יהיה שקר.

• אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 44 דקות, Liviur כתב:

אני עובד על האופנועים / רכבים שלי מדי פעם - אני לא אשתמש בבוקסות זולות.

מה ההמלצה לרכישה מבחינת מישהו בישראל לדעתך, שמזמין מאמזון? למרות שאפשר גם מקיי אס פי  Tekton? CRAFTSMAN?

איזה מותגים אתה משתמש בארה"ב?

קרה לי מקרה אחד שבוקסה 10 מ"מ לדעתי לא התאימה ממש ולא מצליחה לפתוח - בפעם הבאה שאני אתקל במצב כזה אני מזמין הכל ממותג. אבל בינתיים לא נתקלתי בבעיה, בסינים שיש להם ביקורות סבבה בעליאקספרס וזה לא מרגיש שהם הורסים את ההברגות (נסיון עם בוקסה 27 מ"מ, 17 מ"מ, 8 מ"מ אלן, T20)

אני חושב שאני הפעלתי יותר מדי כוח על הבורג 10 מ"מ של הבית פילטר אוויר אצלי, אבל באותו זמן הייתי בטוח שהגיע הזמן להגיד שלום לבוקסות הסיניות.

איכשהו עם הגדולות אין בעיה, אני מניח שהם לא ימכרו זבל כי הם רוצים שתמשיך לקנות עוד בוקסות, אבל עם ה 10 מ"מ (הבאתי אחר כך מברג 10 מ"מ ולא בוקסה והוא עובד מעולה) כן היה לי קושי.

פורסם
לפני 56 דקות, Liviur כתב:

ארה״ב , העלויות קטנות משמעותית

אתה גר בארה"ב, שזו כנראה מדינת ה- DIY הכי גדולה בעולם וגן עדן לכל חובב כלים, מכל הסוגים, נותר לי רק לקנא :-) 

פורסם (נערך)

ראיתי לאחרונה סרטוני דירוג 5 מותגים של כלי עבודה בדף הפייסבוק של עץ ובית. אדם שעוסק בעבודות עץ גדולות.

מסקנות מעניינות:

במקום הראשון הוא מדרג את HIKOKI ( למעשה מוכר יותר בתור Metabo HPT)   

מקום שני מקיטה.

מקום שלישי מילווקי.

מקום רביעי דיוולט.

מקום חמישי בוש.  

עריכה אחרונה על ידי zaf

• תוכן חדש...