Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 שעות, unreliablebazooka כתב:

לגיטימי לחלוטין. אבל גם לגיטימי מצד היבואן לא להסכים לממן ללקוח את החלפת המנוע. אלא אם כן בית המשפט יכריע בייצוגית ויחייב אותו. כל עוד זה לא קרה, אין ליבואן חובה חוקית לעשות את זה.  

היבואן יעשה הכל כדי לברוח מאחריות. יחפש כל פרט הכי קטן שבו ניתן להגיד שהלקוח אשם. הוכח כבר שהמנוע אשפה. אז מיליון מהנדסים לא טועים, אבל לקוח שפספס טיפול או טיפל במוסך אחר בטוח אשם.

מעניין אם אתה היית במקום אותו לקוח, בטוח לא היית מרים קול זעקה ומוציא את תסכולך מעל דפי הפורום.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, taranta כתב:

לא ברור לי אם אתה נציג של היבואן או סתם עקשן אז אעשה את זה לאט.

מנוע לא אמור למות אחרי 60,70,100 אלף קילומטר. יש כאן פגם במנועים האלו.

אחריות ניתנת למכלול נורמלי, לא פגום. בעצם מה שקרה כאן זה יצרן שמייצר מנועים פגומים וממשיך למכור אותם בידיעה שהם פגומים.

הויכוח פה הוא לא על החלפה במסגרת אחריות (שתמה) אלא על מכירת מוצר לא תקין, ועוד בידיעה מראש.

לא סתם בכל העולם יש תביעות ייצוגיות והיצרן בצרפת לוקח אחריות (במידה זו או אחרת).

כן אני נציג של היבואן, צברתי מעל 3 אלף הודעות במשך כמה שנים בפורום והכל בשביל הרגע המושלם הזה שאוכל להתחזות למשתף תמים שמגן על קרסו מבלי שיעלו עלי. עד שפגשתי אותך יא ממזר.

שוב אומר, כל יבואן היה נוהג ככה במקרה הזה, מסריח זה מסריח אבל זה לא אומר משהו מיוחד על קרסו ביחס לשאר היבואנים שקיימים פה בשוק. אם תתן להם תירוץ אז בשמחה כולם ״יתממו״ כמו שציינת ויברחו מאחריות וזה בדיוק מה שקרה פה.

ממה שלמדתי בשוק הרכב הישראלי, אני מעדיף אישית לעשות כל מה שיכול כדי לא לתת להם תירוץ ולמנוע כאבי ראש כאלה שנגררים לבתי משפט במשך מי יודע כמה זמן ולקוות ששופט יצליח להכריח אותם לעשות את מה שהיו צריכים מלחתכילה.

הבחור בכתבה המתוארת נתן להם מספיק תירוצים לכל הבלאגן הזה. אני לא טוען שבגלל מה שעשה הלך המנוע, רק טוען שלא מפתיע שזאת ההתנהלות של יבואן ישראלי במקרה שלו שהלך מנוע.

אם תביא לי דוגמא של לקוח שעשה הכל לפי הספר של היבואן ואז היבואן התנער וברח מאחריות ולא השתתף בכלום - במקרה כזה אסכים איתך שמדובר ביבואן אקסטרה מנוול מגדר הרגיל בשוק הישראלי. פה זה לא המקרה חוץ מהצעות המחיר המופרכות לתיקון, אני לא בדיוק מופתע שהיבואן התנער פה זה הכל וזה לא כי אני מעיד טובות עליהם אלא בדיוק להפך, אני מניח את הגרוע מכל עליהם ועל שאר היבואנים בארץ.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 9.1.2025 בשעה 15:49, lanosforce כתב:

...

וברגע שהסוללות יהיו זולות מספיק וזמינות מספיק למשל סודיום.

שוק הבעירה הפנימית כנראה ימות והסבל הזה יפסק.

אני רואה שלקחת את הכדור היום... אתה אופטימי מתמיד.

Fast Forward...נגיד 20-30 שנה קדימה - אתה חוזר לכאן ומתלונן "כוסומו XXXX עוד לא למדו איך לבנות ממיר מתח\מנוע חשמלי\סוללה כמו שצריך ??!?! איזה פח ! ".

המכונות האלו ימשיכו להתקלקל וכמעט תמיד יהיו כשלים סדרתיים כי היום המגמה בייצור הביאה את כולם למינימום בדיקות בקרת איכות לאורך זמן. מייצרים ושולחים לכביש - מה יהיה, יהיה...

עדיף לבזבז את הזמן בלעכל את הנ"ל מאשר לחפש את הרכב שלא מתקלקל, כי לא באמת קיים כזה דבר בתעשיה היום.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה שתקלות תמיד יהיו אני יודע - העניין הוא שבחשמליות יש לך 80 אחוז פחות חלקים נעים שיכולים פשוט להשבר או להתקע באין ספור דרכים יצירתיות. 

ורכיבים חשמליים היום גם הפשוטים ביותר שבהם עם אורך חיי מדף מאוד מאוד ארוך. התקלות העיקירות בחשמליות שכן יהיו מפחידות מעבר ליציבות סוללה - תקלות תוכנה - עדכונים, פריצות - זה כבר עולם אחר של פחד. 

בנימה זו - נסעה לידי אבארט' 500 חשמלית הבוקר - סוג של WHAT"S THE POINT?!? 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...