Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור s24 לטלוויזיה HDMI לא מקרין על כול המסך למה?

renault5

פוסטים מומלצים

לא יודע אם זה חכם או לא אבל קניתי כבל HDMI מאליאקספרס אם זה קשור

חיברתי את הS24 לטלוויזיה ישנה שיש לה חיבור HDMI ולא רואים על כול המסך נניח youtube לא מקרין על מלא

מה שלא עשיתי לא מצאתי איך לסדר את זה בהגדרות של הטלוויזיה או בסלולרי מישהו יכול לעזור?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Troubleshooting Steps:

• Check Connections: Ensure all cables are securely connected to the correct ports.
  • Adjust Aspect Ratio: Try different aspect ratio settings on both devices.
  • Use a Different HDMI Cable: If possible, test with a different HDMI cable.
  • Verify Resolution Settings: Ensure both devices are set to the correct resolution.
  • Try a Different HDMI Port: Test with a different HDMI port on your TV.
  • Check Device Compatibility: If the issue persists, try connecting another device to the TV's HDMI port.

If you continue to experience issues after following these steps, you can consult the user manuals for your Samsung S24 and TV for more specific troubleshooting guidance or contact their customer support.

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, zaf כתב:

Troubleshooting Steps:

• Check Connections: Ensure all cables are securely connected to the correct ports.
  • Adjust Aspect Ratio: Try different aspect ratio settings on both devices.
  • Use a Different HDMI Cable: If possible, test with a different HDMI cable.
  • Verify Resolution Settings: Ensure both devices are set to the correct resolution.
  • Try a Different HDMI Port: Test with a different HDMI port on your TV.
  • Check Device Compatibility: If the issue persists, try connecting another device to the TV's HDMI port.

If you continue to experience issues after following these steps, you can consult the user manuals for your Samsung S24 and TV for more specific troubleshooting guidance or contact their customer support.

תודה לצערי לא עזר לי כלום כמה שלא עשיתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מודה שאני לא הכי מבין בנושא, אך מניסיון בעבר כבלי HDMI תוצרת סין לא עומדים כל-כך בהבטחה שלהם לעמידות בתקנים  (תראה מופתע !!).

במקרה  שלי, קניית כבל איכותי פתרה את הבעיה (קניתי בקספ כבל של יצרן בשם CLUB 3D ).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 56 דקות, ArikB כתב:

מה הרזולוציה של המסך?
אני מבין שזה מכשיר לא חכם?

אין לי מושג טלוויזיה ישנה קצת לא חכמה בת 10 של סמסונג

לפני 22 דקות, guya72 כתב:

מודה שאני לא הכי מבין בנושא, אך מניסיון בעבר כבלי HDMI תוצרת סין לא עומדים כל-כך בהבטחה שלהם לעמידות בתקנים  (תראה מופתע !!).

במקרה  שלי, קניית כבל איכותי פתרה את הבעיה (קניתי בקספ כבל של יצרן בשם CLUB 3D ).

כנראה נחזיר את הכבל לאליאקספרס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טלווזיות מודרניות משקפות מכשירי טלפון עדכניים בלי למצמץ, בלי כבלים ובלי כלום. תשדרג בהזדמנות :)

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, hans כתב:

טלווזיות מודרניות משקפות מכשירי טלפון עדכניים בלי למצמץ, בלי כבלים ובלי כלום. תשדרג בהזדמנות :)

כן זה בתוכנית שדרוג לטלוויזיה אחרת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק קח בחשבון שלא משנה איך אתה משקף מסך של טלפון על בטלויזיה, אם יש להם aspect ratio שונה, או שיהיו פסים שחורים או שהתמונה תהיה מעוותת. אי אפשר להתחמק מזה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב, מישהו יודע איזה תוכנה ניתן להוריד סרטי VHS למחשב? קניתי את הממיר קלטות VHS ולא מוצא תוכנה שלוכדת את זה בחינם

כולם בתשלום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://obsproject.com/

Screenshot2024-09-13at13_04_19.png.741414307d8e4704ba24a4e6aad029f9.png 

בדיוק השבוע עשיתי פרוייקט המרות מקלטות למחשב לשימור תיעוד משפחתי .

השתמשתי בדומה, לזה

https://a.co/d/i0oMtTN

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קלטות אישיות או מסחריות.

לקראת אירוע משפחתי המרתי כמה קלטות משפחתיות, 30 ש״ח לקלטת, ושבעל מקצוע יתמודד עם קלטות בעייתיות

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, zaf כתב:

https://obsproject.com/

Screenshot2024-09-13at13_04_19.png.741414307d8e4704ba24a4e6aad029f9.png 

בדיוק השבוע עשיתי פרוייקט המרות מקלטות למחשב לשימור תיעוד משפחתי .

השתמשתי בדומה, לזה

https://a.co/d/i0oMtTN

תודה רבה זה חינמי לגמרי? כי הורדתי golden videos אחרי כמה סרטונים ביקש תשלום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...