Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות וצביעה כללית לאימפרזה ישנה-איך carfix בתשויה 17 בת"א?

ronher

פוסטים מומלצים

יש לי אימפרז2014 ואני רוצה לצבוע את כל הרכב לפי קוד צבע קיים. קיבלתי הצעות מחיר מ 2500 עד 4000 ש"ח עם פחחות וצביעת כל הרכב בתנור. כולם מבטיחים צביעה בתנור, שהרכב יראה חדש אחרי הצביעה כמו שיצא מהחברה. אני נוטה ללכת להצעה הזולה. למה יש כזה הבדל במחיר?מה אני מפספס כאן? אשמח לקבל טיפים את כל הטיפים האפשריים ועל מה להקפיד בצביעת רכב. כמו כן מישהו מכיר את קארפיקס בתושיה 17? איך התוצאות משם?  האם המקום מומלץ?   מישהו מכיר את מוסך טיל בת"א?. 

ומה לגבי פחחים  זולים יותר שמציעים צביעה בתנור ופחחות ב 2500 ש"ח?  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף

בסכום כזה,4000 זה זול מידי.

תצפה לעבודה טובה, עם חומרים טובים לפחות ל 10,000 לכל הרכב.

תוכל לצבוע ב 2500, הצבע בטח ירד עם הגשם הראשון.

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אני צבעתי גג ומכסה מנוע באחד המקומות שנחשבים ליקרים וטובים, עלה לי כמעט 3,000 שקל וזה היה לפני כמעט 8 שנים.  עד היום אותה צביעה מחזיקה ונראית בסדר.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

הניסיון שלי עם קארפיקס בת"א הוא טוב, מנוהל ע"י בחור בשם נתי, שהוא בעל מקצוע שיודע להסביר היטב על מה הולך הכסף במבצע כזה.

מציע לדבר איתו ולקבל שם תיאום ציפיותיותר מדוייק על מה לצפות באיזה תחום מחיר.

בעיקרון - מחירים משתנים דרסטית בהתאם לכמות הזמן שמושקעת להכין את הרכב (הכנה ב"סטנדרט ליסינג" יכולה לקחת שליש זמן מהכנה מקצועית ולעלות בהתאם - תוך מריחות צבע על חלקי פלסטיק וגומי שמראות מיד כמה חסכו שם), איכות הצבע עצמו, פירוק חלקים או צביעה עם 100% חלקים על הרכב ועוד.

בסוף - הזמן שמושקע ברכב הוא הפרמטר העיקרי, והתוצאות בהתאם.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כולם אומרים שהם מפרקים את הפנסים, עושים פחחות. מילוי איפה שצריך, באזורים של שיפשופים. שיוף, צבע פריימר.יסוד, צביעה בתנור, 3 שכוות צבע או 4 שכוות צבע תלוי במקום,  2 שכוות לקה.  ושולחים צילמים.סרטונים במהלך העבודה. ואחריות כוללת ל 5 שנים על העבודה. אין לי מושג אם זה מה שאקבל ואיכות הצבע. להיות יותר ספציפי - ביררתי במוסך בשם קארפיקס, מוסך פחחות בשם פחחות טיל, ועוד מקום שנקרא "מלך הפחחות בברקן".  הרכב לא שווה יותר מ 20,000 ש"ח. אז לכן שוקל ללכת על ההצעות ב 2500 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

אין איך להפוך את זה, בסכומים כאלה תקבל המון קיצורי דרך.

בעיניים "רגילות" זה יראה "מבריק וחדש כמו מהמפעל". בפועל מדובר באופן הפחחות הכי זול שאפשר (שימוש נרחב בחומר מילוי), צבעים זולים וזה מכוון בעיקר ללאכה כי היא עומדת מול האתגרים - בעיקר שמש.

3-4 שכבות צבע זה לא רק מיותר אלא גם יקר, אני מהמר יותר לכיוון של שתיים.

ולבסוף זה פשוט תהליך מקוצר של פיניש, תשומת לב לפרטים וציוד.

אבל אחרי כל זה - מדובר ברכב ישן, העבודה הנ''ל בוודאות תשפר את מראהו, אבל שים לב לא לצפות לקסמים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני שעתיים, ronher כתב:

הרכב לא שווה יותר מ 20,000 ש"ח. אז לכן שוקל ללכת על ההצעות ב 2500 ש"ח

אם אתה צובע כדי שיעזור למכור את הרכב, אל תטרח. זה רק ירחיק קונים.

אם אתה צובע בשבילך כדי לרענן את המראה של הרכב לך למקום שקיבלת עליו המלצה פה.

זה אף פעם לא יראה חדש מהמפעל ותמיד יהיה קצת צבע על הגומיות ובמקומות שלא אמור להיות אבל מרחוק יהיה לך רכב נוצץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, itaysamurai כתב:

אין איך להפוך את זה, בסכומים כאלה תקבל המון קיצורי דרך.

בעיניים "רגילות" זה יראה "מבריק וחדש כמו מהמפעל". בפועל מדובר באופן הפחחות הכי זול שאפשר (שימוש נרחב בחומר מילוי), צבעים זולים וזה מכוון בעיקר ללאכה כי היא עומדת מול האתגרים - בעיקר שמש.

3-4 שכבות צבע זה לא רק מיותר אלא גם יקר, אני מהמר יותר לכיוון של שתיים.

ולבסוף זה פשוט תהליך מקוצר של פיניש, תשומת לב לפרטים וציוד.

אבל אחרי כל זה - מדובר ברכב ישן, העבודה הנ''ל בוודאות תשפר את מראהו, אבל שים לב לא לצפות לקסמים.

באחד מוסכי הפחחות אמרו לי שעושים שכוות צבע אחת בעווי 0.3 שזה כמו 3 שכוות.ככה הם צובעים. + שכוות לקה. מה דעתך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

דעתי היא שמדובר בבנאדם שלא יודע מה הוא עושה או מנסה לסנוור עם ביטויים מופרכים.

0.3 מ''מ שהם 300 מיקרון לצבע בסיס (הגוון עצמו) בלבד, זה יותר מפי 2 ממה שיצרניות הרכבים צובעות בסיס ולאכה ביחד.

בנוסף, 300 מיקרון במכה זה מתכון ל-runs, טיפטופים מהצבע עקב התזת יתר.

לא עושים ככה בשום מצב.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, האם תקבל רכב שלעין לא מקצועית נראה עם צבע מבריק וחדש? כנראה שכן. האם יחזיק מעמד? במחירים האלו זה עניין של מזל ובכל מקרה את התוצאה של הכנה לא טובה (זה החלק היקר יותר בצביעה) רואים רק החל מחצי שנה עד שנה להכנה ממש גרוע (ותהליך צביעה לא נכון בסביבה עם לחות ומלאת מזהמים) ועד למספר שנים.  

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, ronher כתב:

יש לי אימפרז2014 ואני רוצה לצבוע את כל הרכב לפי קוד צבע קיים. קיבלתי הצעות מחיר מ 2500 עד 4000 ש"ח עם פחחות וצביעת כל הרכב בתנור. כולם מבטיחים צביעה בתנור, שהרכב יראה חדש אחרי הצביעה כמו שיצא מהחברה. אני נוטה ללכת להצעה הזולה. למה יש כזה הבדל במחיר?מה אני מפספס כאן? אשמח לקבל טיפים את כל הטיפים האפשריים ועל מה להקפיד בצביעת רכב. כמו כן מישהו מכיר את קארפיקס בתושיה 17? איך התוצאות משם?  האם המקום מומלץ?   מישהו מכיר את מוסך טיל בת"א?. 

ומה לגבי פחחים  זולים יותר שמציעים צביעה בתנור ופחחות ב 2500 ש"ח?  

2,500 זה יותר זול מהפחחים הטובים בכפר.

אתה תקבל בתמורה רכב צבוע ורואים שהצבע חדש אבל.... כשמתקרבים יותר לרכב רואים נזילות צבע ומרקם תפוזי בגלל שלא יישמו את הצבע בסיס טוב וחלק.

אבל אם הרכב שלך שווה ערך מופחת ואין לך רצון להשקיע יותר מדי, אז זה יכול להיות סבבה לגמרי, ומה שבטוח יותר יפה מרכבים אצרים בשנתון הזה עם טמבונים שבורים וגגות מקולפים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...