Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למכונת כביסה חסכונית 9 ק”ג ומעלה

tinoki

פוסטים מומלצים

שבוע טוב לחכמי הפורום.

לאחר שנתיים בלבד שבקה המכונה חיים - lg 9 ק”ג דגם F4WN209S4E במחיר 2250 שח. 

הלך המיסב, כנראה בגלל שימוש רב בסחיטה של 1400 סל”ד, אולי בגלל עומס יתר.

משפחה גדולה בלי עין רעה, רכישה בלחץ.

מה חשוב לי במכונה?

- מינימום 9 ק”ג

- דירוג אנרגטי גבוה

- סחיטה של 1400 סל”ד. הבגדים יוצאים כמעט יבשים. משתמש בזה כמובן רק למכונות של כותנה.

- לא חשוב תכניות מיוחדות ופונקציות חדשניות.

- אמין בעל נסיון.

- אין לי בעיה לרכוש מכונה יקרה אם היא תצדיק זאת. בדור הכרטיסים לא בטוח שיש דבר כזה.

דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 4 שנים לערך קניתי אחת של סימנס, 9 קג'
בגדול מרוצים מאוד (בערך 2 מכונות ליום ובסופ"ש מגיעים לפעמים ל4-5 מכונות (חיילים...)).
כמה היא חסכונית בחשמל לא יודע (אנרגתי A) אבל יש תוכניות קצרות מצוינות.

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו במשפחה המורחבת רצות 3 מכונות סימנס 9 ק'ג ברוטציה... עד כה שתיים מתו בגיל מופלג יחסית (9-11 שנים) עם תיקון משמעותי בודד בדרך, וזאת שאצלי בת 8 אחרי החלפת משהו מרכזי (לא זוכר מה, לא רוצה להטעות) - עדיין חיה ובועטת 3 כביסות ביום.

בסך הכל ציון טוב, נראה לי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לשרשור

משתמש במכונת כביסה 9 ק"ג FUJICOM בבעלותי כשנתיים.

עד היום דגלתי בלקנות מכונה ב1,000-1,500 שח שתחזיק שנתיים - ארבע שנים וזהו.

אישתי טוענת בפה מלא שהיא קורעת בגדים וכל פעם נותנת לי דוגמאות חיות לכך, כנראה שזה באמת נכון!

היא רוצה שנחליף למכונה של קונסטרוקטה בלבד, מכונה כזאת עולה כ4,500 שח. אמרתי לה שלדעתי זה מיותר להשקיע סכום כזה על מכונה, אנחנו לא מחפשים מכונה לכל החיים.

יש למישהו המלצה על מכונה 9 ק"ג (לא פחות), איכותית, לא קורעת בגדים, שקטה יחסית ??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במכונות כביסה - במילה אחת BSH. בשלושה מילים Bosch, Siemens, Constrocta.

מנסיון של שנים אצל משפחה וחברים - הם פשוט עושות את העבודה בלי התפעות כמעט בכלל למשך שנים.

שלושת המותגים הם תחת אותו היצרן עם דגמים חופפים, כדוגמא לי ולאמא שלי אותה מכונה אחד על אחד שלה ממותגת בוש שלי קונסטרוקטה - ההבדל היחיד בינהם זה פאנל שליטה אדום מול כתום ו200 שקל.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017

Chevrolet Sonic RS 2015 1.4T 2017-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, dalet11 כתב:

במכונות כביסה - במילה אחת BSH. בשלושה מילים Bosch, Siemens, Constrocta.

מנסיון של שנים אצל משפחה וחברים - הם פשוט עושות את העבודה בלי התפעות כמעט בכלל למשך שנים.

שלושת המותגים הם תחת אותו היצרן עם דגמים חופפים, כדוגמא לי ולאמא שלי אותה מכונה אחד על אחד שלה ממותגת בוש שלי קונסטרוקטה - ההבדל היחיד בינהם זה פאנל שליטה אדום מול כתום ו200 שקל.

קראתי פה על בוש פולין, טורקיה וכו'...

איך לדעת מה באמת מומלץ?

מה התקציב הריאלי באמת למכונה כזאת? מומלץ לעשות הרחבת אחריות? החלקים שלהם מאוד יקרים לאחר תקופת האחריות..

לאמא שלי יש קונסטרוקטה כבר 5 שנים לדעתי טפו טפו טפו

4,500 נשמע לי המון למכונת כביסה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הרחבת אחריות - כמעט תמיד לא משתלם- אתה מוציא בערך 20% משווי המכונה בשנה על ביטוח, לפעמים גם יותר.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, tinoki כתב:

לגבי הרחבת אחריות - כמעט תמיד לא משתלם- אתה מוציא בערך 20% משווי המכונה בשנה על ביטוח, לפעמים גם יותר.

עד לפני שנתיים ההרחבת אחריות היתה ל5 שנים ב99-199 ש"ח תלוי במבצעים. היום זה קוצר להרחבה ל3 שנים בלבד באותו מחיר. האמת ל3 שנים לא הייתי מרחיב, ל5 הרגיש יותר כדאי.

לפני שעה, Matan1515 כתב:

קראתי פה על בוש פולין, טורקיה וכו'...

איך לדעת מה באמת מומלץ?

מה התקציב הריאלי באמת למכונה כזאת? מומלץ לעשות הרחבת אחריות? החלקים שלהם מאוד יקרים לאחר תקופת האחריות..

לאמא שלי יש קונסטרוקטה כבר 5 שנים לדעתי טפו טפו טפו

4,500 נשמע לי המון למכונת כביסה

המכונה אצלי תוצרת פולין מיבוא רשמי.

לגבי מחיר, ראה לדוגמא דגם סימנס 10 קילו ב3,500 ש"ח.

https://ksp.co.il/web/item/283670

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017

Chevrolet Sonic RS 2015 1.4T 2017-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קונצרן בוש-סימנס-קונסטרוקטה נחשב למותג טוב.

אני במשפחה צעירה עם מכונה של בוש 6 ק"ג כבר 6 שנים, עבר ביקור אחד של טכנאי לפני כשנתיים כשהתוף הפסיק להסתובב, כנראה דחפנו מעל המותר. 

250 ש"ח תיקון, ועד היום עובד ללא תקלות נוספות.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על BSH.

לא הייתי מתעקש על יבואן רשמי (אותה מכונה). אחרי כמה מוצרים שקניתי ושילמתי על הארכת אחריות, ומעולם לא הזדקקתי לאחריות - גם לא הייתי משלם על זה.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, tinoki כתב:

לאו דווקא

בדרך כלל 200 ש"ח לתוספת של 4 שנים אחריות

אצלי בנתיים נותני האחריות עמדו באחריות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנם הרבה זמן לא קניתי מכונת כביסה ואין לי צרכים כמו שלך - אבל בזמנו נתון נוסף חשוב מלבד הק"ג היה נפח התוף.

כי אולי המכונה יכולה לקבל 9 ק"ג כביסה אבל התוף לא יהיה מספיק גדול כדי להכיל אותה וכמו כן ככל שהתוף יותר גדול ככה תצטרך פחות לדחוס את הכביסה לתוכו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני דברים:

1. מכונה שקורעת בגדים - זה כנראה כי יש גופים זרים שהתנחלו בדוד. להבא צריך ללמד את בני הבית לרוקן את הכיסים היטב. דקה של תשומת לב מונעת שנים של עוגמת נפש.

2. לא להסתכל רק על המשקל המקסימלי - זה בד"כ המשקל רק לתוכניות כותנה; משקל לתוכניות סינטטי/מעורב יכול להיות חצי מזה או אף פחות.

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...