Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מנעולן

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הניסיון שלי עם מדרג בינוני מאוד ובעלות גבוהה. הבעיה היא שכדי ליצור רשימה באמת מוצלחת של בעלי מקצוע צריך לאסוף המלצות מכל השכונה ולגרום לכך שפעם בשבוע יתקלקל אצלך משהו בבית...

כל עוד מספר התקלות נמוך, יענו פעם בשנה, אי אפשר לצאת מהמעגל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היתה לי עד היום רק נפילה אחת עם המידרג, איש מקצוע שיום לפני שהיה אמור להגיע אלי (היה אמור להגיע ביום ראשון כלשהו, אחרי שתיאמנו חודש מראש) צלצל אלי במוצאי שבת ורצה לדחות.

בעלת הדירה (גרתי אז בשכירות) שמה לו ביקורת הוגנת על זה במידרג, והטלפון שקיבלתי ממנו אחרי כן היה לא סימפטי במיוחד- דירוג שלילי כן פוגע בהם. 

אני מצטער לשמוע שיש לכם נסיונות גרועים איתם. הרוב המוחלט של הניסיון שלי איתם הוא מאד חיובי כלקוח, ומאד מאד אהבתי את המנטליות שלהם כנותן שירות בתקופה שבה הייתי שם. 

הייתי לפני כן גם באתר מתחרה, שאני לא יכול לסבול- הם מעולים בלקחת כסף אבל "תמורה" מבחינתם זה משהו לא מוחשי.

גם אחרי שקראתי את התגובות שלכם פה, אני אמשיך להשתמש במידרג. זו עדיין האופציה הכי בטוחה לדעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם לי היה בד״כ נסיון טוב עם מדרג. הם בדרך כלל חוששים מאוד מביקורת שלילית כי זה מוריד אותם בדירוג ומביא פחות לקוחות.

אני חושב שספציפית מנעולנים זה מקצוע בעייתי. סף כניסה מאוד נמוך (טוסטוס ותיק כלים) ואופי עבודה שמפתה לעקוץ לקוחות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אני חושב שספציפית מנעולנים זה מקצוע בעייתי.

אכן. יש רק 2 סוגי אנשים שמתפרנסים מלפתוח רכוש נעול של מישהו אחר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 6 שעות, פינדר כתב:

אני חושב שספציפית מנעולנים זה מקצוע בעייתי.... ואופי עבודה שמפתה לעקוץ לקוחות.

אותו דבר ניתן לומר גם על מכונאים (ואנחנו בפורום המתאים אפילו), או על כל בעל מקצוע שיכול לנצל אותך בשעת צרה / מצוקה.

alfa 156 2.5.

פורסם

מכונאי צריך לפתוח מוסך, לצבור לעצמו שם ולקוחות.

מנעולן מגיע על טוסטוס ונעלם אחרי שסיים. תקלה ממוצעת של מנעולן זה החלפת צילינדר שעולה 100-400 שקל ולכן הוא מאוד ירצה למכור לך צילינדר זול במחיר יקר, גם אם לא באמת צריך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...