Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עונה 2

אז אחרי שסיימתי היתחייבות שנתיים בשיניים שבהם למדתי את העבודה ואת מאזן הכוחות בין המנופאי לחברת כוח אדם למנהל עבודה לפועלים בשטח לחוקים ולבטיחות ולהתחיבויות והדרישות

סיימתי את עונה 1  נחתי כ3 חודשים ועכשיו אני מברר בשטח אצל מי לעבוד בגדול הבנתי שעדיף אצל כול אחד יומיים פה יומיים שם כי הכוח שלי הוא בחופש פעולה שלי ולכן אני לא מתחייב לכלום מעבר ליום עבודה שקבעתי שאני עובד

עשיתי עכשיו 3 ימי עבודה אצל מעסיק

ביום הראשון הייתי באתר בפתח תיקוה פועלים ערבים שלא יודעים עבודה של מנוף-ספק למדו עם תעודה ספק למדו בבית מה שניקרא. סיימתי יום בשביל הרצינות ואמרתי לו שלשם אני לא חוזר בחיים

אתמול והיום עבדתי באתר אחר בפתח תיקווה עם סינים אתמול עבדתי צפוף היום היה פנאן

וסיפור לסיום היום אמרו לי עד 2 ב12 הלכתי לנוח (לפי החוק חצי שעה הפסקה במעל 6 שעות) מנהל עבודה מתקשר אלי שיש להם קצת לסיים אז 40 דקות עבודה ואני משוחרר הבייתה עבדתי כ30 דקות הסיני אמר תודה הרמתי כבל עד למעלה

ואז מנהל עבודה שוב מתקשר הסיני רוצה שתרים לו את הפיגום קומה אמרתי לו זה עבודה של הרבה זמן תעשה את זה ביום ראשון 

מנהל עבודה אומר לי אבל לא עבר 40 דקות אתה בכלל אמור לצאת ב2 ״אני רוצה שתצא מוקדם״ יענו דואג לי

אמרתי לו אני לא צריך מוקדם אני צריך שתעמוד במילה שלך

אמר לי טוב תלך שבת שלום

זה היתרון של להיות כח שלי כי כשהייתי כוח של אדם היו דואגים לסרס אותי שאני ישאר והמנהל יכול גם לומר להם לא רוצה אותו תביאו לי מישו אחר…… שבת שלום❤️

• אהבתי 5
  • מעניין 2
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז היום אני מנסה מעסיק אחר אני באתר גמר בבני ברק מנוף קטן-5 טון. פוטיין=מיתנהג מצויין כיף לעבוד איתו. אתת מולדובני-ניקולאי עד עכשיו הוא מצויין-חשוב מאוד כי יש עבודה מאחורי הביניין שאין מקום לטעויות שם ביכלל-אין מצלמה גם במנוף הזה אז אני לא רואה בכלל

העבודה במקצב רגוע בריא ובגלל שיש פיגומים מסביב לבנין צריך סופר זהירות לא להתנגש בהם בטח שלא להיתנגש חזק 

מנהל עבודה בחור חרדי נחמד יודע גם רוסית אז הוא מתקשר עם המולדובני בשפתו-(אני לא יודע רוסית במקומות האלה 😉)

לסיכום אם מה שאני רואה בכמה ימים שאני עובד בצורה כזאת זה ככה קבוע אז בחרתי טוב לעזוב את רעיון הכוח אדם ואני יכול להיות מרוצה לגמרי

IMG_1677.jpeg

IMG_1678.jpeg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

תודה רבה. כן-יש פה הכי הרבה עבודה ומשלמים הכי טוב  וככה אני יכול להגיע עם הטוסטוס 125 סמ״ק וגם לא לבזבז זמן שלי על נסיעות 

IMG_1700.png

בתמונה-ככה אני שולח. החלפות בתחום הזה בלבד

פורסם (נערך)

אז האתגרים לא נעלמו

היום עבדתי באותו אתר שעבדתי ליפני יומיים באמצע היום האתת המולדובני קושר לי משהוא מאחורי הבניין- אני מרים מעל הבניין ורואה באלות עם חצץ-אני מצלם ושולח למנהל העבודה

אחרי כשעתיים הוא שוב קושר לי באלה פסולת להוציא מפיגום בקומה 5 אמרתי לו תוריד את הבאלה הוא התחיל לקלל ואמר ברוסית למנהל עבודה אל תביא לי מנופאים כאלה(אפרופו למה אני ״לא יודע רוסית״) ואמר ״פשלי יוו נחוי-אמרתי לו לך אתה והבאלה שלך נחוי מנהל עבודה הרגיע את הרוחות 

המשכנו לעבוד רגיל היה עוד ויכוח ביני לאתת. סוף יום סגרתי מנוף והלכתי מישם

יתכן מאוד שלא יקחו אותי לשם-שזה פחות מעניין אותי כי יש מספיק אתרים

רק שמבחינת המעסיקים אני ממש לא מעוניין להצטייר כ״בעייתי״ אז אני מקווה לעבוד באתרים יותר נורמליים

1 אמרתי כבר בעבר מנופים עד 5 טון נוטים לעבוד עם באלות מבחינת אופי העבודה

2 צריך להבין שהאתר קטן באמצע מקום מגורים ככה שהבאלה אם תיפול יכולה ליפול מחוץ לאתר 

3 מאחורי הבניין אני לא רואה אז זה יותר חמור

הספיק לי לעבוד השבוע אני ינוח יצבור כוחות עד המולדובני הבא מה שניקרא

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 1
פורסם

למה זה קורה כל הזמן? כמעט בכל המקומות שהייתה היו תופעות כגון זה, פשוט נפלת על מקומות דפוקים או שזה הסטנדרד?

פורסם

חיים, הניחוש שלי- אם כולם היו עובדים לפי הספר, היית שומע בחדשות כל יומיים על תאונת עבודה? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התשובה היא רחבה. אני ינסה לגעת בכמה נקודות חשובות

א אמרתי מנוף 5 טון בעיקר=1 כי האתר קטן ניקוי הפסולת זה באלה פה באלה שם-לעומת אתר גדול שיש 6 באלות באותו אזור ״שווה״ להביא את המכולה  2המכולה שמכילה כ6 באלות לא ניכנסת בכול מקום-וכדומה

ב לקבלן חשוב קצב בניה מהיר וכן למנהל עבודה בטח לפועלים נישארו המנהל בטיחות שהוא דיי שפוט של מנהל העבודה והמנופאי שאם הוא מפריע יעיפו אותו (או יעבירו לאתר אחר) ומחר יש קוף חדש

את משרד העבודה שאמור לאכוף זה כניראה גם משרת שיבנו כמה שיותר גם כלכלית וגם הגנתית (בניין שעמיד נגד טילים…)

ג מחאת המנופאים עם רועי ויינשטיין ראש וועד המנופאים בשביל 1תנאים 2בטיחות 3וגובה משכורת הקבלנים דואגים למרוח בבתי משפט ככה שכבר הרבה שנים אפילו לא העלו את המשכורת והכול נישאר מוזנח

לגבי פועלים שמתים אין לי נתונים אבל כידוע לי זה בעיקר מתבניות גדולות (יכול להגיע ל5 טון) שנופלות עליהם-בעזרת המנוף או מטען קשור למנוף בגובה ונופל ממנו על הפועלים כמו ברזלים 

שזה בעיה או של מנופאי לא מרוכז וכדומה או מטען קשור לא טוב 

לסיכום אם אני טיפה בים אני לא יכול להשפיע על השטח ומה שאני לא הרמתי מחר מנופאי אחר ירים 

אז למה אני מישתדל לא להרים א שאני לא יהיה ״שותף לנזק הפוטנציאלי״ ב אני מעריך שהעבודה שלי מהירה ומצויינת אז הגיוני מכול הסיבות שאני ידרוש לא להרים באלות ומי שמיתווכח זה מי שרוצה לנצל/ליסחוט אותי או לעשות אותי קוף אז אני דואג לנגח אותו על החשבון 

• רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...