Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי והייתי יכול להגיע לשם בתחבורה ציבורית.

האוטובוס הראשון שעובר שם הוא ב7:40

עליי להיות במקום ב6:30

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני גר מרחק של בערך 2 בלוקים מהעבודה שלי, הולך ברגל 10 דקות, מקבל 12 שקל נסיעות ליום.

אם אינני טועה, במינימום זה אמור להיות בסדר גודל של חופשי חודשי לאזור שאתה זקוק לו ובמקסימום - אין גבול

כבר חתמתי...

פורסם

אבא שלי עושה מדי פעם שמאות רכוש, שם הכסף העיקרי ברוב המקרים זה הנסיעות ועל כן הוא מתוגמל בהתאם. 

בשאר המקרים, לפי מה שאני מכיר 1.5 - 2 לק"מ.

• אהבתי 1
פורסם

בזמנו כשהייתי עצמאי, עבדתי כפרילנסר בחברה, ההסכם עבור נסיעות של הלקוחות שלהם היה ע"פ מסמך הערכה מקובל של חילן (נדמה לי) להחזרי נסיעות

המסמך מחושב כל שנה מחדש ומציג מחיר פר ק"מ עבור כל קטגוריית רכב, המחיר משקף בתוכו את עלויות הדלק ושאר עלויות הרכב על מרכיביו.

למיטב זכרוני הוא היה הוגן יחסית, תבקש מהמעביד מסמך כזה (שהוא יבקש את זה ממדור שכר או ממי שעושה לו הנהלת חשבונות).

מכאן, תסכם על פי איזה קטגוריית רכב אתה תקבל את ההחזר.

פורסם

בשכר מינימום  אתה מקבל לפי המרחק ואם יש יותר משני תחנות אוטובוס מהבית לעבודה או משהו בסגנון. 

בקיצור חופשי חודשי זה בדרך כלל מה שמקבלים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למעשה אתה שואל על החזר נסיעות ולא על החזר הוצאות רכב.

החזר הוצאות רכב מדבר בעיקרון על שימוש ברכב פרטי למטרות עבודה להבדיל מהחזר נסיעות שמדבר על הגעה וחזרה מהעבודה.

בעיקרון החזר הוצאות נסיעה מחושב עפ"י תעריפי התחבורה הציבורית ולא עפ"י ק"מ.

https://www.kolzchut.org.il/he/החזר_הוצאות_נסיעה

• תוכן חדש...