Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל העונים, עוד משהו רציתי לשאול איזה רכב הכי ישמור על הערך שלו לתקופה קצרה כשנה בערך, נגיד שאחרי כשנה אני מוכר את הרכב, מה הכי ישמור על הערך עם הכי פחות טיפולים וחסכוני בדלק?

פורסם

בסכום שהקצבת הייתי הולך על המאזדה 5 בלי להסס,

בפרט שהדגשת שצפיפות היא לא חסרון, 

רק קח בחשבון שכשכל המושבים פתוחים כמעט אין תא מטען

(אפשר להוציא את האמבטיה פלסטיק ולהגדיל אותו).

הגרנדיס בסכום הזה יצטרך להיות שחוט במיוחד.

המאזדה נשמע בדיוק מה שאתה צריך, עם עלויות אחזקה זניחות לחלוטין,

וצריכת דלק סביב ה9 ק"מ לליטר.

אם אתה נוסע 15K בשנה ומעלה, יתכן שהגז כן יהיה חסכוני יותר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, חסכן כתב:

תודה לכל העונים, עוד משהו רציתי לשאול איזה רכב הכי ישמור על הערך שלו לתקופה קצרה כשנה בערך, נגיד שאחרי כשנה אני מוכר את הרכב, מה הכי ישמור על הערך עם הכי פחות טיפולים וחסכוני בדלק?

בוא נהיה קצת יותר צנועים, ונתחיל בזה שנקווה שהרכב ישרוד את  התקופה בלי תקלות משמעותיות. שמירת ערך בכלי רכב בתקציב הזה היא די קשה להגדרה כי מספיק שיש לך תקלה רצינית וערך הערך נופל מיידית מ-20K+ לאלפי שקלים בודדים וגם זה ב"אחי אני עושה לך טובה".

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעבר לכך, רכב תקין סביר להניח ישמור על ערכו מאחר והם לא ירדו לגזרת מחירי הפרייבטים הרגילים שיכולים לצנוח ל3-5 אלף שקל. כנראה שרכבי 7 מקומות במצב הכי גרוע צונחים לאיזור ה8 אלף או קצת מעל עשרת אלפים שח.

פורסם

נער הייתי גם זקנתי ותמיד גרתי בסביבת משפחות עם הרבה ילדים - גם רכבי 7 מקומות, ואפילו כאלה נוסעים עם טסט יורדים לתחומי ה-Single Digits.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פיקאסו בתקציב כזה אל תחשוב אפילו. אני מחזיק בכזו הן צריכות אחזקה קפדנית ויש נפילות לעיתים קשות.

מצטרף להמלצה על מאזדה 5 אמין חזק וזול ותחזוקה שכל מוסך יודע לבצע ולאבחן. 

פורסם (נערך)

אופציה נוספת עם קצת יציאה מהקופסא זה רכב מסחרי 7 מק' כמו ניסאן NV200 או ברלינגו של 7 שעדיין אפשרי להשיג בתקציב כזה.

הן חסכוניות בדלק אבל רק ידניות  והסיכון לתקלות שם לא נעלם למרות שאתה יכול להשיג שנתון יותר גבוה מהרכבים שהוזכרו עד עכשיו.

ואגב הם גם פחות נוחים לנוסעים חוץ מלנהג.

גם השוק שלהם לא כ"כ חזק.

עריכה אחרונה על ידי David2540
פורסם

דאציה לודג'י.

דיזל בלבד, לא לגעת בדגם עם המנוע בנזין למרות המחיר המפתה.

• רעיון טוב! 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פותח השירשור, יש לך רישיון  לרכב ידני? (זה כבר נדיר בימינו). 

אם אין, חלק מההצעות פה לא רלוונטיות (ברלינגו, לודג'י, ניסאן NV200)

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Buki כתב:

פותח השירשור, יש לך רישיון  לרכב ידני? (זה כבר נדיר בימינו). 

אם אין, חלק מההצעות פה לא רלוונטיות (ברלינגו, לודג'י, ניסאן NV200)

ת'אמת שאין לי אבל אם זה יהיה רלוונטי אולי אני יעשה, וגם שאם לי זה לא רלוונטי זה יכול להיות רלוונטי לאחרים, תמיד מומלץ לפתוח את כל הקלפים..

עריכה אחרונה על ידי חסכן
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובות, היום סגרתי על מאזדה 5 2008 274K ק"מ יד 4 טסט לשנה הרכב נוסע טוב אבל דרוש שיפוץ גיר וכן דרוש תיקון צבע ופח יש כמה מכות, מחיר: 9500

אשמח לשמוע את תגובתכם על הרכישה, האם היה כדאי או לא.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי חסכן
פורסם

בהנחה ושאר הרכב תקין, ושיפוץ גיר יגיע עד 3000,

אז יצאת ב12.5, נשמע בסדר גמור.

טיפ קטן,

להגדלת תא המטען אפשר להוציא את האמבטיה פלסטיק מתחת הריפוד,

ולזרוק במחסן.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, חסכן כתב:

תודה רבה על התגובות, היום סגרתי על מאזדה 5 2008 274K ק"מ יד 4 טסט לשנה הרכב נוסע טוב אבל דרוש שיפוץ גיר וכן דרוש תיקון צבע ופח יש כמה מכות, מחיר: 9500

אשמח לשמוע את תגובתכם על הרכישה, האם היה כדאי או לא.

תודה!

תהנה, בהצלחה,

הדבר הכי חשוב ברכב ישן זה לא להזניח, להשתדל פעם בשבוע שבועים להרים מכסה מנוע, להסתכל שכל הנוזלים מלאים ושהכל בסדר,

לסוע בלי שמן ח"ו הולך המנוע ואז הנזק גדול, לכן בשביל לשמור על הכסף שלך, תעשה כל מה שביכולתך בכדי שהאוטו ישרת אותך כמה שיותר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...