Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחנו לאבד מפתח אחד... 

במוסך יבואן טויוטה רוצים כ- 1,300 ש"ח לשכפול (בחיפוש בפורום מצאתי מישהו שבפולקסווגן ביקשו ממנו 2000 ש"ח, כך שזה עוד זול יחסית...)
פניתי גם למנעולן מומלץ במדרג, אני עדיין מחכה להצעת מחיר.

השאלה שלי קודם כל האם יש יתרון בלשכפל את המפתח במוסך - מכיוון שזה יהיה מפתח מקורי של טויוטה? אצל מנעולן מן הסתם יהיה משהו גנרי יתר

ושנית אשמח לשמוע המלצות אם יש - אני מאזור השרון (שרות בכפר סבא, רעננה או הרצליה יהיה מצוין)

תודה מראש

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אז מסתמן שמפתח חלופי עולה 750 ומפתח מקורי 1200-1300 

השאלה אם יש יתרון למקורי.

אשמח לשמוע אם מישהו יודע

תודה

פורסם

אבא שלי עיבד תמפתח של סוזוקי אלטו שלו. אז שיכפלתי לו לחליפי בלי שלט. דרך אגב מי ששכפל  תמפתח נעל תקוד. לא היה ניתן להעתיק תקוד

של האימובילייזר. לחן חשוב לשמור מפתח אחד מקורי.

אחרי שנה קפצתי למוסך מורשה ורציתי לקנות  מפתח אם שלט. המוסך שלי. שלך אותי למשהו שמכפל מפתח אם שלט חליפי.

זה היה ב 2020 עד היום זה עובד טוב.

בלי שביקשתי קיבלתי שלט אם מפתח קפיץ.

מקווה שעזרתי.

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

במכוניות (לא טויוטה) שבעברי עבדתי עליהן, שכפול מפתח לא מקורי היה משאיר את קוד האימובילייזר

במפתחות הקיימים כך שאם מישהו היה מוצא מפתח שאבד, הוא יכול היה גם לפתוח את הרכב וגם להניע את המנוע.

ברכישת מפתח מקורי, היה תהליך של הכנסתו לעידכונו אל הרכב עם המפתחות שקיימים כך שקוד האימובילייזר היה נדרס

ובמקומו נצרב קוד חדש במחשב ניהול המנוע ברכב ואז אם מישהו היה מוצא את המפתח שאבד,

הוא רק היה יכול לפתוח את הדלת/ות אבל לא להניע את מנוע הרכב.

יתכן שהבדל כזה קיים גם במכוניתך. בדוק וברר, חשוב ותחליט במה לבחור ואל תשכח לעדכן אותנו כדי שנלמד גם לגבי טויוטה.

בברכה  -  רפי לין

• רעיון טוב! 1
פורסם

motior    אני לא יודע מה השיקולים שלו. המפתח החליפי בלי שלט עבד בסדר שנה. עד שהחלפתי לאחד אם שלט. 

בחליפי אם השלט אני לא משתמש אינטנסיבי. 

כל עוד יש לך אחד מקורי למקרה הצורך.(לחרום). לא רואה בעיה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אני רוצה שני מפתחות מתפקדים למקרה שנצליח לאבד גם את המקורי שנשאר לנו...  תודה

• תוכן חדש...