Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בקרוב אצטרך להיפטר מהסיטרואן C3 הותיקה והנאמנה שלי. שירתה אותי 12 שנה ועברה איתי הרבה תחנות בדרך.

הנסועה נמוכה והכיוון הוא לסופר מיני. עדיין לא נסגרתי על תקציב כך שלא הוחלט אם חדשה או משומשת. 

בכל מקרה אני מתכנן להחזיק ברכב הרבה שנים כך שסחירות לא כל כך חשובה.

אני מאוד מאוד מעדיף גיר ידני על פני אוטומט.

השאלות שלי הן:

האם יש רכבים חדשים בקטגוריה שנמכרים עם גיר ידני? צריך/אפשר להזמין במיוחד מהיבואן?

האם יש יבואנים שיותר קלים בנושא הזה?

תודה

פורסם

אם אני זוכר נכון כבר אין יותר מדי אפשרויות לסופר מיני ידניות בארץ. עד לא מזמן היו איביזה וקליאו אבל הפסיקו יבוא שלהן בגרסה ידנית.

מה שאני זוכר כרגע זה סוויפט או איגניס. 

פורסם (נערך)

אני יודע שאפשר בהזמנה מיוחדת לרכוש סקודה אוקטביה ידנית. מורים לנהיגה עושים זאת. בכ"כ דיזל.

אולי זה אומר שאפשרי בעוד רכבים שצ'מפיון מייבאים. כאלו שעד לא מזמן שווקו כידני.

רכבים ידניים זה זן נכחד.

לפני כשלושה חודשים ראיתי באתר של פריסבי רנו קליאו ידנית חדשה. אם אני זוכר נכון ב 94,000. נעלמה שם מהאתר בשלב כלשהו. אבל אולי יש עוד או שאפשר בהזמנה מיוחדת. 

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...