Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

טויוטה בנזין 2013

בשנה שעברה שילמתי 2884 ש"ח עבור חובה+מקיף+חבילת שירות VIP

כעת בחידוש באותה חברה ואותה סוכנות רוצים 4234

הפרש של 1350 ש"ח.

האם זה כך אצל כולם?

אני צריך את החידוש לסוף החודש, האם יכול להיות שכעת בתחילת החודש המחירים גבוהים יותר ובהמשך החודש משהו ישתנה?

תודה

עריכה אחרונה על ידי mo2013
פורסם (נערך)

היה כאן לא מזמן שרשור על זה. הביטוח עלה השנה. אולי לנסות חברה אחרת. יהיה לך יותר זול.

לי התייקר ב 200 שקל. סוזוקי אלטו.

כתבה מכלכליסט.

https://www.calcalist.co.il/investing/article/sk536bdt3

ביטוחי הרכב התייקרו ב-1.5% ביוני - עלייה של 30% תוך שנה

מחירי ביטוח הרכב השלימו ביוני עלייה של 30% ביחס ליוני אשתקד. אחד הגורמים המרכזיים הוא העלייה הדרמטית בגניבות רכבים, שלפי סוכנות הביטוח Wobi עלו ביוני ב-14% תוך שנה. הדגמים בהם מחיר הביטוח עלה בצורה המשמעותית ביותר הם הונדה ג'אז, מאזדה 3 וניסאן אקו-מירה.

זה השרשור. השרשור מ 2022. אבל יש מהחודש האחרון.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

היי

דווקא שמעתי שבאיילון "אוהבים" לבטח טויוטה אוריס כי זה רכב שפחות נגנב.

לכן לא מסתדר לי עליה של כ-40 אחוז משנה קודמת.

בינתיים ביררתי בעוד 2 מקומות, וגם אצלם זה נע בין 4000-4500.

40 אחוז עליה כשנתוני הנהג המבוטח והפוליסה לא השתנו משנה שעברה, זו עליה דרמטית.

איפה יש יותר סיכוי להוריד מחיר? במבוטח חדש או בחידוש באותה חברה?

נראה שבאיילון (המקום בו אני מבוטח כעת) לא ניסו לשכנע אותי להמשיך, הם כנראה מכירים את השוק, נראה כמו קרטל.

תודה

• תוכן חדש...