Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מסכים עם ההתנהגות של סתיו שהיא "גונבת" מדיירי הבית, מחביאה אוכל\חטיפים\ממתקים ושוקולדים אבל אני כן מבין את ההיגיון מאחורי ההתנהגות הזאת. 

 

אם מסתכלים על התקציב, כתקציב משותף לכל הדיירים בבית האח הגדול, חלקם (אלה שמעשנים) מקבלים כ-100 שקל רק לסגריות. איפה השיוויון פה? חלק מהאנשים לא מעשנים בכלל. למה לא מתחשבים גם בהם?

 

מה דעתכם, פייר או לא? 

פורסם

כל הדיון הזה של המעשנים והלא מעשנים היה חזק בעונה הראשונה, לא?
הייתי בטוח שמאז התקדמו קצת ועכשיו רבים על דברים אחרים 🤣

  • מצחיק 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

(כן , גם מארה״ב טורח לראות האח הגדול - זה guilty plessure שאני לא מתנתק ממנו :) )

 

סתיו כדיירת היא קיצונית ופייר , באמת נראית כמשהיא שצריכה טיפול.

התוכנית בהרבה מקרים מביאה אנשים למצבים קיצוניים נפשית וזו דוגמא מעולה לאחת כזו. האם היא בצד הקורבן או הbully? זה משתנה כל הזמן - אבל ללא ספק היא מותחת עד הקצה בצורה חדשה מה זה לשבור את הכלים.

 

לענייני התקציב - מה אני חושב שפייר לא רלוונטי כמעט. נראה שלאורך כל העונות עניין ההקצאה קודם לסיגריות - חברתית - דה פאקטו קורה - ומה פייר מזה ומה לא - נראה קשה לשפוט מבחוץ.

בסופו של דבר - בדיוק כמו בחיים - כדי להכין אוכל בכמות נורמאלית בתקציב מצומצם - צריך לעשות בbulk. אם כל אחד יחלק תקציב ויקנה חבילות קטנות או בודדים - זה לא יעבוד. בטח שלא כשבסופו של דבר כולם אוכלים לכולם ואין באמת הפרדה (כולל הגברת המדוברת). זה שהסיגריות גם בתקציב הזה - ללא ספק מכוון מאוד מצד ההפקה כדי ליצור חלק מהאינטריגות האלו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אצור חוות דעת לאחר כחודש פלוס:

 

נוצרה חבורת חרם שמתנהגת בזלזול וחוסר כבוד מוחלט לסתיו, איך הסטנדרט של התוכנית נעלם מאין כמוה, בעבר על כל דיבור לא מכבד, קללה או התנהגות לא הולמת כזו או אחרת לדייר אחר נתנו אזהרה ואז מעיפים הביתה,

זה עבר שם כבר את כל הגבולות, רייטינג>כבוד, כך שניתן בוודאות להגיד שהאח הגדול זה זבל של ריאליטי חסר כל תרבות דיון וכבוד לאחר. 

 

האח הגדול עצמו ומהות התוכנית תמיד מנסה ליצור אינטריגות לקונפליקטים, לדוגמת הפרק האחרון, לבחור מסר מהמשפחה רק לאחת האמהות לין או סתיו, במקום לתת לשניהם את המסר ישנה בחירה שמעוררת מחלוקת סתמית. 

לסיכום, תוכנית מטומטמת רדודה, שמעודדת חרם, חוסר כבוד, מחלוקות וריבים על לא כלום, מסר שלילי לדור מטומטם גם ככה. 

פורסם (נערך)

שאלת תם. למה לא מעלים פשוט את התקציב ? ההפקה תקרוס ? יהיה מחסור בויכוחים ?

עם טיפוסים כאלה בטוח יהיה פיצוץ על משהו. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אתם באמת רואים את זה? 

מרצונכם החופשי? 

  • אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, save כתב:

שאלת תם. למה לא מעלים פשוט את התקציב ? ההפקה תקרוס ? יהיה מחסור בויכוחים ?

עם טיפוסים כאלה בטוח יהיה פיצוץ על משהו. 

ריבים=רייטינג

פורסם
לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

אתם באמת רואים את זה? 

מרצונכם החופשי? 

מה רע בקצת טראש קליל להעביר איתו את הזמן? 

לא לכל תוכן שאנחנו צורכים צריכה להיות פואנטה או תועלת. 

  • רעיון טוב! 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדאבוני לא מעט בני אנוש שהייתי מגדיר כאיכותיים מוצאים עניין רב בתוכנית הזו, חלקם אף לא מהססים להגדיר אותה כ"גאונית". נו שוין.
משער שבדומה להתחזקות/חזרה בתשובה, גם זה לבינתיים קונספט שדי נשגב מקרחתי.
 

לפני שעתיים, GABIUBOGI כתב:

מה רע בקצת טראש קליל להעביר איתו את הזמן?

 

 

pornhub עדיף. כרגע בעונה התשיעית.

  • מצחיק 3
×
×
  • תוכן חדש...