Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שכתבת קולע בול כמובן.

יצאתי ל2 או 3 טיולים כשהרקסטון הוא חלק מהקבוצה שלנו, בטיול הראשון הוא היה רק ממוגן ועוד לא מוגבה (הרכב היה חודש על הכביש וההגבהה עוד לא הגיעה לשוק..) ובוא נגיד שהמיגון חסך לבעלים של הרקסטון נזק של כמה אלפי שקלים לולא היה שם. המיגון אגב, הוחלף לחדש מיד בתום הטיול, והתקנה הוגבהה. המסלול היה די דומה למסלול שעשיתם (נקרות, כרכום, לוץ). אני חושב שהחלק הקשה במעלה הוא בעיקר המומנט שנדרש לשמור עליו במהירות נמוכה, וכמו שציינת, המדרגה שנמצאת באמצע המקטע שאחרי הפניה החדה שמאלה. בגלל מנוע הדיזל ויחס ההעברה אני מאמין שהרקסטון צלח את המעלה בלי דרמה מיותרת. 

בטיול הבא אגב, עם הגבהה ומיגון חדש, הרקסטון עשה עבודה טובה הרבה יותר, אם כי לעיתים היה צריך לעזור עם עבודות מע"צ. הוא בהחלטה היה 'החוליה החלשה' בקבוצה (כוללת את הג"ו, לנד קרוזרים, היילקס ודיפנדר).

מצרף איזה סרטון קצר מהטיול הראשון, יאמר לזכותה של הרקסטון שהיא עם רכב מלא (6 אנשים) וציוד, מה שלא נכנס שם - נכנס לרכב שלי...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...