Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, תודה רבה על כל הידע של כולכם כאן בפורום, אני לומד ומחכים המון.

זוגתי ואני מחפשים:

- Toyota, אבל אם צריך נתפשר על מותג יפני אחר
- אוטומטי
- בעדיפות: לא רכב מיני (מטעמי בטיחות)
- בין 20 ל-35 אלף ש''ח 
- מיועד לנסיעות בינעירוניות קצרות (15 עד 30 דק')
- בתקווה לא יהיה בשימוש רב (נסיעה יומית לעבודה של רבע שעה)

- כמובן שרכב חסכוני ואמין זה יתרון

האם רכב היברידי יד2 זה פוטנציאל לחתול בשק? להתרחק?

תודה מראש

車なら、日本車に限ります 🇯🇵

פורסם

קיה פורטה ומיצובישי לנסר הם רכבים אסיתיים עם סחירות נמוכה שיענו על דרישותיך במחירים שפויים יותר מהמחיר ההזוי של טויוטה והונדה.

• מעניין 1
פורסם

הבעייה בקניית רכב הירידי ישן זאת הסוללה, אם תצטרך החלפה במשמרת שלך צריד להיפרד מכה אלפים טובים.

סופר מיני מתאים כמו יאריס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מתי צריכים להחליף? זה ממש מתריע ודורש או שפשוט מרגישים שהביצועים הדרדרו ומוטב להחליף?

אם הבנתי נכון סופר מיני זו גרסת ביניים של משפחתית ומיני. האמנם? אם כן, אני מניח שזו אופציה שכדאי לי לשקול 

車なら、日本車に限ります 🇯🇵

פורסם

סופר מיני זה בין מיני כמו פיקנטו למשפחתית כמו קורולה למשל.

יש התרעה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב כזה ובהתחשב בנסועה לא הייתי מתמקד ברכב היברידי בגלל ההוצאות שעלולות ליפול עליכם אם תדרשו להחליף סוללה.

אם אתם מתעקשים על יפניות אז הונדה ג'אז או מאזדה 2 הן אופציות שכדאי לבדוק, מאזדה 2 עדיף מרמת גימור גבוהה בגלל שיש לה 6 כריות אוויר ולא 2 כריות אוויר כמו בדגם הבסיסי.

אם אתם מתעקשים על טויוטה אז יאריס יכולה לבוא בחשבון.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...