Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 465
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 15 שעות, itaimoto כתב:

אפשר לקשר קוילאוברים לעומסים על רכיבים אחרים ברכב, לחץ שמן בפניה וכו'. זה לא בהכרח מה שיבואן יעשה אבל אני לא רוצה להשאיר פתח.

לגבי השפעת שיפורים על ערך הרכב, זה כמובן דיון עתיק כמו השיפורים לרכב עצמם 😀 להתרשמותי רכבים מקוריים נמכרים מהר יותר ובמחיר גבוה יותר. את הברז הקודמת מכרתי במצב מפעל אחרי 3.5 שנים עם ירידת ערך נמוכה של 25%.

לגבי שימושיות - נוחות היא חלק מהעניין. הרכב כבר די נמוך וקשיח במקור (במיוחד הדור השני).

או שאת הרכב קונה מישהו שמבין מה יש עליו ואז אתה מרוויח (זה בדרך כלל מישהו שמכיר אותך/רכב וירצה אותו), אחרת שומרים את החלקים המקוריים ומלבישים אותם חזרה לפני המכירה, ואת החלקים מוכרים יד שניה או נותנים מתנה לחברים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה על העדכון. אין מה לאמר שאתה מנצל את הרכב כמו שצריך… איך אתה דואג להגיע תמיד מלא מבחינת זמן ליום מסלול, קנית שמן כמו שיש במוסך ואתה דואג למלא כל פעם?

פורסם

אני קונה בקבוקון ליטר של שמן מיצרן איכותי שעומד באחד התקנים שמופיעים בספר רכב (כזה למשל) וערב לפני יום המסלול ממלא כנדרש עד לסימון Full במדיד.

פורסם (נערך)

הנחתי שאין בעיה כל עוד הצמיגות והתקן כנדרש אבל גרמת לי לחפש ואני רואה שההמלצות ברשת חלוקות לגבי ערבוב יצרנים וסוגים - אם כי בכמויות קטנות כ"כ זה כנראה לא באמת משנה. אני אבדוק בטיפול הבא עם המוסך לגבי רכישה של שמן זהה.

עריכה אחרונה על ידי itaimoto
פורסם

708 שח לכיוון פרונט?

זה המחירים? 🤯

בכללי - כל הכבוד על השימוש והטיפולים האדוקים, רואים שאתה נהנה מהרכב ומנצל אותו ולא חוסך בטיפולים מנגד.

שאפו!

עומר :-)

פורסם
לפני 31 דקות, farkash7 כתב:

אולי כבר תיתן על הדרך קורס מזורז במילוי שמן בסובארו.
המדיד שלהם... פשוט זוועה.

כמו בכל רכב, הבדיקה מתבצעת עם מנוע קר וכשהרכב על משטח מפולס.

מוציאים את המדיד, מנגבים את השמן, מחזירים, מוסיפים 2 "פמפומים" ומוציאים שוב.

בוחנים את גובה השמן ביחס ל 2 הנקודות שעל המדיד שמגדירות ספי מינימום ומקסימום (המקסימום היא הנקודה הקרובה יותר לקצה). מבין שני צדדי המדיד, המדידה הקובעת היא בצד שבו הגובה נמוך יותר. צריך תאורה טובה כדי לראות את המפלס בבירור.

לקנה מידה, המרחק בין הנקודות משקף כמות של ליטר אחד. מוסיפים שמן כנדרש וחוזרים על המדידה.

לפני 34 דקות, ProMeR כתב:

708 שח לכיוון פרונט?

זה המחירים? 

לכיוון 4 הגלגלים, במכון שעובד בשוטף עם רכבי ספורט ושאני סומך עליו (פרונט ארביב), כן.

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, itaimoto כתב:

אני אבדוק בטיפול הבא עם המוסך לגבי רכישה של שמן זהה.

בדקתי, הם מחזיקים רק מיכלים של 5 ליטר. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני כשעה, itaimoto כתב:

כמו בכל רכב, הבדיקה מתבצעת עם מנוע קר וכשהרכב על משטח מפולס.

מוציאים את המדיד, מנגבים את השמן, מחזירים, מוסיפים 2 "פמפומים" ומוציאים שוב.

לא פעם ראשונה שמדדתי שמן ועדיין כשמדדתי בסובארו התחלתי לגרד בראש כדי להבין מה אני רואה.
המדיד שם כנראה גם בגלל המבנה של המנוע/תא המדידה גורמים למדידה להיות לא חד משמעית.
יש שני צדדים למדיד, וכל אחד מהם מראה מפלס אחר של השמן.
להבנתי ההמלצה היא להסתכל על הצד הנמוך מבין השתיים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אחרי ההרצה, שהייתה צריכת שמן מסוימת, רכשתי את אותו בקבוק שאיתי רכש. 

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...