Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס ct200h עזרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

חשבתי לקנות מיצובישי אטראז ב25,000 ש"ח

אבל לאחר התיעצות הבנתי שזה לא מומלץ

ובאותו יום הציע לי חבר  לקסוס ct200h 2011

ב48000 אלף ש"ח וקניתי אותו

כמה ימים אחרי הקניה נטף הרבה מים מהגג נפתח

ואז נדלק מנורה אדומה של כריות אויר

ונהיה כתוב לי צק בטרי סיסטם הבטריה עובדת אבל המצב ספורט מושבת

עכשיו לקחתי למוסך והוא לא מצא את הבעיה ואמר לי להחליף מחשב של הכריות אויר

לא תיקנתי את זה אז ועבר כבר חודשיים

עכשיו לפעמים אין את המנורה ואז זה חוזר ונדלק 

לדעתכם אם אני לא מטפל בזה ומשאיר את זה ככה זה יעשה לי בעיות ?

עריכה אחרונה על ידי yakoby
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נורת כרית אוויר דולקת מצביעה על תקלה כלשהי במערכת כריות האוויר, הכריות לא ייפתחו במקרה של תאונה, מה שיכול להוביל לפציעה חמורה.

זה גם לא עובר טסט.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קנית מהחבר או שרק המליץ לך?

אם מהחבר, שאל אותו לגבי התקלות.

מוסך - סע למרכזי, יש להם את כל הידע והיכולות.

הסיכויים שמוסך כללי יפתור לך את כל הבעיות, אינו גבוה.

• אהבתי 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

לאורך חייהן, מכוניות יקרות בהדרגה משנות את מאזן ההוצאות. ברכישה הן יקרות אבל אין הרבה הוצאות על תיקונים (הטיפולים יקרים).

אז הן מתישנות ונעשות זולות לקניה, אבל מתקלקלות יותר והתיקונים הם עדיין של מכונית יקרה עם חלפים יקרים, אז לא מתקנים (סנרוף זו בעיה קלאסית של בלאי). 

עם כל זאת, תקלת כריות אוויר היא גנרית ובתקווה לא יקרה לטיפול, אבל רצוי מאוד מוסך שמכיר את הרכב. 

את הגג תתקן אצל פחח תשקול שיסגור לך אותו לגמרי ואל תפתח יותר.

זו לא פעם ראשונה שמים חודרים מהגג מן הסתם והלקח הוא שלא קונים מכוניות בנות 12 מחברים שרוצים לשמור על חברותם 🤷‍♂️

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

תודה רבה!

באמת סגרתי עם סיכה ואני יפתח אותו בקיץ שוב

אם יש מישהו שמכיר את הרכב ויכול לתת לי מקום טוב לטפל אשמח ושוב תודה

פורסם

מה הכוונה ב"נטף הרבה מים מהגג נפתח"? איפה ראית את המים? בדרך כלל, מדובר בניקוזים סתומים. פתרון קל.

לגבי כרית האוויר, צריך לחבר לסורק תקלות ולקרוא את התקלה - אחרת הכל ניחושים.

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם

בעבר היה לי רכב עם סאנרוף ונזל ממנו מים, אחרי הרבה בדיקות מצאתי שהבעיה היתה בגומיה שסביב הזכוכית עצמה שהיא פשוט נסדקה.

החלפתי והכל בא על מקומו בשלום ב"ה.

מציע לבדוק את תקינות הגומיה

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 11 שעות, yakoby כתב:

תודה רבה!

באמת סגרתי עם סיכה ואני יפתח אותו בקיץ שוב

אם יש מישהו שמכיר את הרכב ויכול לתת לי מקום טוב לטפל אשמח ושוב תודה

הפנו אותך למוסך מרכזי או מוסך מתמחה. זה יהיה יותר יקר אבל ברוב המקרים יחסוך לך פינג-פונג מיותר והחלפה של רכיבים מיותרים.

בעיה בכריות אוויר זאת בעיה בטיחותית והמליצו לך פה לטפל בה במקום מקצועי ולא לחסוך.

בנוגע לנזילת מים, צריך לאתר אותה ולפתור את הבעיה, במוסך שמתמחה במותג יפתרו את זה מהר מאוד וסביר להניח שעם חלקים מקוריים.

• אהבתי 1
פורסם

תיגש לזגג רכב שגם מתמחה בגגות שמש - תבקש שיפתחו לך את הניקוזים וגם יוודאו את השלמות שלהם ושיחליפו את אטם גג השמש. 

זה לא עסק לנסוע ככה כי בכל פעם שתיכנס למשטפת רכב ותשכח לאטום שם או שהאיטום לא יהיה טוב - אתה תסבול מקצרים ברכב. או שבאמת תחסום אותו תמידית ונתנק לו את הכפתור שלא יפתח אפילו בטעות או שתתקן. 

אח"כ מיד תטפל במערכת כריות האוויר ובסוללה. 

מאמין שמר רפי כאן מעליי יוכל להפנות אותך לבעלי מקצוע טובים בתחום לכל אחת מהתקלות שאתה צריך לתקן - או שפשוט תיגש לחברה. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מבית שמש

ושוב תודה רבה!

לפני 20 שעות, Fraysa כתב:

מה הכוונה ב"נטף הרבה מים מהגג נפתח"? איפה ראית את המים? בדרך כלל, מדובר בניקוזים סתומים. פתרון קל.

לגבי כרית האוויר, צריך לחבר לסורק תקלות ולקרוא את התקלה - אחרת הכל ניחושים.

לא ראיתי מים אבל היה מלא לחות ומוסכניק הראה לי שהריצפה סחוטה ממים וכל החשמל בפנים היה רטוב

פורסם

צריך לבדוק ולוודא מהיכן הגיעו המים לרצפת הרכב, כי כבר נתקלתי במקרים

כאלו שזה היה מרדיאטור חימום פנימי שנוזל.

האם חדירת המים הייתה לאחר גשם?

בברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בעקרון הוא יכול לעשות בדיקה מאוד פשוטה - מים עם קצת צבע בפנים - פותחים את הסאן רוף ומאתרים את חורי הניקוד - השניים בקדמת הסאנרוף אמורים להיות מאוד ברורים - בד"כ גם יש מגש איסוף 

וצריכים להיות שני פתחי ניקוז אחוריים גם - הקידמיים יורדים דרך צינורות שעוברים בקורות A או לרצפת הרכב או לכנפיים הקידמיות - והאחוריים בדרך יורדים לקורות C או אם הרכב ממש ארוך כבר לקורות B. 

ואז מביטים מתחת לרכב ורואים איפה המים מתנקזים וגם אפשר לבדוק בזמן הזה אם יש רטיבויות חדשות שנוצרות בתוך רצפת הרכב - הייתי מתחיל בכמות קטנה מאוד רק בשביל להבין אם הניקוזים פתוחים בכלל. 

כמובן - אם יש חשש כלשהו עדיף פשוט לגשת לבעל מקצוע. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואלה! 

איזה יופי אני 

אני מודה לכל אחד ואחד מכם 

הבעיה של הגג זה בגשם, וכבר פתח את הסתימה במוסך , ובגשם האדיר שירד לאחרונה מתי שהיה גשם חזק מאד 

ירד לי גם גשם באוטו

אני לא צריך כל כך את הגג לכן לא מפריע לי וסתמתי אותו עם סיכה ועכשיו בקיץ אפתח אותו שוב

הפסקתי לעלות לחניה הפרטית שלי (מדרגה לעלות)

ופתאום אין לי נורות של כריות אויר וצק בטרי

נראה לכם סימן למשהו?

• תוכן חדש...