Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ריפודי רכב מעור או דמוי עור לא יודע מה זה בדיוק.הייתי רוצה שתייעצו לי בבקשה חנויות או מקומות טובים שמתעסקים שם עם זה,אם אפשר גם להגיד בערך את המחירים.אני יודע שיש ריפודים דמוי עור לא רציניים שניסדקים תוך חודשיים.הריפודים שצירפתי אני יודע שהם איכותיים ועלותם קרובה ל 1000 ש"ח.

צירפתי כמה תמונות להראות בערך על מה מדובר.

תודה.

http://img287.echo.cx/my.php?image=5799708full5or.jpg

http://img287.echo.cx/my.php?image=3738085full0qs.jpg

http://img287.echo.cx/my.php?image=37380814full7xq.jpg

פורסם

מה שמצולם בתמונות שלך זה לא כיסוי שמתלבש על המושבים אלה זה ריפוד שנתפר במקום הריפוד המקורי. וזה בדרך כלל עור אמיתי.בארה"ב נמכרים קיטים כאלה להרבה מאוד מכוניות והעלות באיזור 1000$ תלוי באוטו.לא נראה לי שיש להשיג כזה בארץ לומרות שיש מקומות שיכולים לתפור לך ריפוד עור אבל העלות גבוה מאוד.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה על התשובה, אבל בכל זאת ראיתי כמה מכוניות שהריפוד שלהן היה בסגנון.אני יודע שמכורים בארץ ריפודים איכותיים בסגנון שבתמונות רק אני לא יודע איפה ואני לא יודע אם זה תפירה או שריפוד.

פורסם

אחי **********אם הוא אחיך ,הוא בטח מכיר אותו גם כן , לא ? ***********

יש לי מכר שיש לו אקורד שנת 2004 שחורה!! הוא הלך לאיזה תופרת שהוא מכיר פה אצלנו באשדוד!!

היא עשתה לו את כול המושבים בצבע מוקה, באמצע המושב עור,ובצדדים דמוי עור היא לקחה ממנו 2500 שקל, כולל החומר והיום בדיוק ראיתי איך יצא, אני יגיד לך אין להבדיל ממשהי עשתה לכאלה שיוצאים מפס יצור,ואני לא מדבר איתך על כיסויים אלה היא הורידה את הריפוד שלו ושמה הכול מחדש....במידה ותרצה פרטים או משהו תפנה אליי בפרטי!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

אם אני זוכר היה אחד שפירסם פה את המושבים שהוא עשה לו באוטו מבד סקאי בצבע כחול שחור ניסיתי לחפש בחיפוש אבל אני לא ממש מסתדר עם זה...תברר גם לגבי זה זה דמוי עור והרבה יותר זול מעור אמיתי

פורסם

אני בקאדילק הקודמת ,שהייתה שנת 96 עשיתי ריפוד חדש מעור.

עולה בערך 5000-7000 תלוי בגודל העבודה,אבל שווה כל שקל,ממש כמו שיצא מהחברה.

החברה לדעתי המקצוענים בארץ,עוסקים רק בעור.

אם תרצה אני יחפש את הכתובת שלהם,אני זוכר שזה היה באיזה מושב והם היו דתיים.

בעבר הם פרסמו במגזין אוטו ,נדמה לי קוראים להם אוטו אלגנט.

פורסם
רפדי רכב מבצעים עבודות כאלו ואצלם תוכל לברר פרטים ומחירים.

בברכה - רפי לין :-)

תודה על האתר,אתר מצויין,לא ידעתי עיו לפני.

חיפשתי שם ומצאתי כמה מקומות שמתעסקים שם עם ריפודים.תודה על העזרה חברה.

פורסם

המלצה שלי שלא תעשה את זה בדמוי עור. הוא מתפורר מאוד מהר לא משנה איזה סוג של דמוי עור תבחר ופשוט חבל על הכסף שתשקיע!

• תוכן חדש...