Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מצלמה קדמית ואחורית לרכב לצילום בזמן אמת למקרה תאונה

הדבק של המצלמה האחורית שהיתה מוצמדת לשמשה האחורית לא החזיק וכל הזמן נפל, ניסיתי את מזלי עם סלוטייפ, כפי שרואים, ללא הצלחה.

באיזה סוג דבק מומלץ להשתמש ע''מ להדביק את המצלמה כראוי לשמשה שבטוח גם לשימוש בהתאם לחומרים המצוים?

image.thumb.jpeg.10d0ed572ba433be75191b1d5bf4fc60.jpeg

פורסם

סלוטייפ לא יעזור

אתה יכול לנסות עם סיליקון שחור, כמה טיפות מתחת לבסיס של המצלמה, ואז להדביק סלוטייפ או איזולירבנד שיחזיק את המצלמה

למשך 24 שעות עד שהסיליקון יתייבש.

אופציה נוספת - פוליאוריטן נוזלי או בשמו בחנויות טמבור למיניהם - דבק לדשא סינטטי

כן, אותו דבר שמדביקים איתו דשא סינטטי בקצוות שלו.

זה בעצם אותו פוליאוריטן שכולם מכירים שמשמש כקצף שמתנפח ומתקשה, אבל כאן הוא בתצורה הנוזלית שלו.

היתרון שלו מניסיון - אף פעם לא נופל אחרי שהוא מתייבש, שום שמש לא מזיזה לו. 

גם במקרה הזה - כמה טיפות קטנות ממנו מתחת לבסיס של המצלמה, איזולירבנד וסלוטייפ לחיזוק זמני עד הייבוש (עניין של 3 שעות ייבוש)

כאן הסיכוי שהמצלמה תיפול קרוב לאפס.

פורסם

אם היתה לך הדבקה עם דבק דו"צ, גרד היטב את השאריות ונקה את המשטחים, רכוש דבק דו"צ של 3M scotch והשתמש בו. 

דבקים איכותיים מחזיקים היטב וגם ניתנים להסרה בקלות יחסית.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 21 דקות, שליקו99 כתב:

החומר שציינת מטה בטוח לשימוש על שמשה ופלסטיק המצלמה?

ציינת שניתן לרכוש בחנויות טמבור?

הדבק לדשא סינטטי (אני משתמש בו להדביק המון דברים אחרים)
בגדול הוא מתקשה ונהיה כמו קצף פוליאוריטן, סוג של קלקר קשיח.

אם הוא בטוח לשימוש? אין לי מושג, הדבקתי איתו כבר על שמשה, מצלמה כזאת דומה, אבל האמת שלא ניסיתי להסיר :-) עדיין

לדעתי כדי להסיר בטח אפשר עם שפכטל וגירוד של השאריות.

עם סיליקון שחור יש לי ניסיון של הסרה -  קצת שפשוף וניקוי עם סכין לגירוד דבק וזה יצא מהשמשה.

דבק דו צדדי ניסיתי כמה פעמים, לרוב זה החזיק חודש חודשיים ואז שהגיע הקיץ והיה ממש חם ואז מתישהו זה נפל, ככה שאני לא יודע להגיד

עד כמה זה חזק.

פורסם

תנסה טוב את שאריות הדבק מהמצלמה ומהשמשה ותשים דו"צ חדש. אני שמתי דבק כמו בתמונה שעולה בסביבות 30 ש"ח. ראיתי שיש אותו גם באופיס דיפו.

image.png.95df3696fce45fde616040a2c5979dd1.png

• תוכן חדש...